- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Bu hesaba göre 5+1sin şu an5 Mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hesaba göre 5+1sin şu an5 Mayıs
Bariz var hem deee iyi ki cuma verememişsin pzt iyice artar öyle değeri görmüş olursun 5le falan öğrensen pzt olana kadar stres olurdunMaşaallah
Var mı kızlar koyulaşma
Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz bu ara çok düşündüğümüz için bilinçaltın oyun oynamış inşallah sağlıkla gelsinler hepimizeYa kızlar ben çok kötü bir rüya gördüm hayırlara vesile olsun sabah uyanınca kanamam varmış adet oldum diyorum ama elimi atıyorum elime 6-7 tane embriyo geliyor yuvarlak birseyler bebeğe de benziyor pıhtı gibi de ben bu kadar fazlayı nasıl düşürdüm diyorum düşmese nasıl doğuracaktım diyorum çok ağladım o sıra uyandım çok korktum ya uyanınca şükrettim rüya diye hani düşürmeye de üzülmedim aslında o kadar fazla nasıl olabilir diye korkuttu
Pazartesi Salı gibi belli olur çok erken başladım çok normal hiç çıkmaması bile biyolojik olarak daha betayı salmamış olabilir çocukİnnovita kuruma yapmıyor ama böyle filtrelerle içinde çizgi çıkabiliyor kuzum bende geçen ay öyle olmuştu hatta burda sormuştum öyle gören çok vardı pztyi bekle sen üzülme sonra . Pembe olanda da sanki beyaz kendi çizgisi var gibi görüyorum ben
Evet kesinlikle benim bugün hafif pembelik var daha, yumurtlamanın 12.günü hatta 13 nerdeysePazartesi Salı gibi belli olur çok erken başladım çok normal hiç çıkmaması bile biyolojik olarak daha betayı salmamış olabilir çocuk
Hayrolsun İnşAllah Son kısımda güldürdün böyle kötü hissettiren rüyalardan sonra bir çocuğa hediye almak sadaka vermek iyi hissettiriyor belalardan koruyor İnşAllah yapmak istersenYa kızlar ben çok kötü bir rüya gördüm hayırlara vesile olsun sabah uyanınca kanamam varmış adet oldum diyorum ama elimi atıyorum elime 6-7 tane embriyo geliyor yuvarlak birseyler bebeğe de benziyor pıhtı gibi de ben bu kadar fazlayı nasıl düşürdüm diyorum düşmese nasıl doğuracaktım diyorum çok ağladım o sıra uyandım çok korktum ya uyanınca şükrettim rüya diye hani düşürmeye de üzülmedim aslında o kadar fazla nasıl olabilir diye korkuttu
Ayyy evet öyle yapayım bilinçaltı hepsi dün yine konu okudum bir sürü kafamı karıştırdım salıcam biraz kendimiHayrolsun İnşAllah Son kısımda güldürdün böyle kötü hissettiren rüyalardan sonra bir çocuğa hediye almak sadaka vermek iyi hissettiriyor belalardan koruyor İnşAllah yapmak istersen
Evet hepsi çok düşünmekten Özgür bırak kendini sen elinden geleni yaptın artık gerisi bebişteeeAyyy evet öyle yapayım bilinçaltı hepsi dün yine konu okudum bir sürü kafamı karıştırdım salıcam biraz kendimi
Evet canım ya çok haklısın, yeni yeni artıyor strese girmeden elhamdülillahBariz var hem deee iyi ki cuma verememişsin pzt iyice artar öyle değeri görmüş olursun 5le falan öğrensen pzt olana kadar stres olurdun
Yaa çok guzelTam 5 haftalık
Annem e haber verdim köyü inletiyor sevinçtenBu hesaba göre 5+1sin şu an
İnşAllah o günler çok yakınBen de pzt verdim 550 çıkmıştı böyle koyu test bekleyip gidin kızlar size tavsiyem. Eğer bi sağlık sorununuz yoksa tabi
Aynen öyle ama bardağa işemek sanırım alışkanlık yapıyorPazartesi Salı gibi belli olur çok erken başladım çok normal hiç çıkmaması bile biyolojik olarak daha betayı salmamış olabilir çocuk
Ah bu anneler kız bir kalp atışını bekleseydiYaa çok guzel
Annem e haber verdim köyü inletiyor sevinçten
İnşallah inşallahİnşAllah o günler çok yakın
O sabırsız diyo babana soylim mı dedim şöyle ayıp değil yani babam beni ve çocuklarımı daha çok seviyor annem de ablam ve çocuklarını daha çok seviyor biz öyle anlaştıkAh bu anneler kız bir kalp atışını bekleseydi
Hep böyle i mutlu olursunuz İnşAllahO sabırsız diyo babana soylim mı dedim şöyle ayıp değil yani babam beni ve çocuklarımı daha çok seviyor annem de ablam ve çocuklarını daha çok seviyor biz öyle anlaştık