Kız ben test diye iki fotoğrafın arasına bakıyorum ya, bu nasıl test bembeyaz diyorum. hgıkhkhgolgvj
Valla ben bir gölge görüyorum ama hayırlısı kuzum inşallah vardır.
Eki Görüntüle 3258989
kaçıncı gün silik birşeyler var :)
Kesinlikle katılıyorum. Her şeyi buradan öğrendim. Allah kakıda bulunan herkesten razı olsun. Kocam dalga geçiyor, güzin abla diyor bana. Şaşırıyor bu kadar bilgiye nasıl sahibim diye. E okuyoruzAz kaldı azİnşAllah ikisi de kırmızı görcez Ay iyiki burası var ben ne çok şey öğrendim daha önce hiç bir şey bilmiyormuşum
Beni hüngür hüngür ağlattı böyle bir doktor Ekim ayında lütfen doktor değiştir canım inan cok önemli moralini bozmuş resmen resmen başından atmış kötü bir doktor sana iyi gelen birini bul sürecinde ilerleÜstelik 7 ay deneyince niye geliyosun daha cok erken bi sey cıksa da zaten 1 sene gecmeden tedaviye baslamam gibi cevap aldım. Sadece gayet normal denemelere devam et deseydi yetecekti. Folik asit bile vermedi. Yumurtaların gelismemis dedi ona da zorla baktırdım. Yumurtlama takibi de uzun sürer falan dedi ama oflayarakolsun hocam dedim bi kağıt verdi pazartesi buna bakılacak dedi ama ne yazdığını okuyabildim ne de nereye gitmem gerektigini biliyorum. Doktor yüzünden gitmek istemiyorum hatta.
Aminn, doktor pztyi bekle kan ver dedi bakalımSizde mi asilama yaptınız bende bugün 11 günüm bende de bu sekil yine de kismet tabi Allah herkese hayırlısını nasip etsin
gözüküyorSimdi oldumu Eki Görüntüle 3258987
Aminnnn sizin adet günü 35 geldi demiAllah razı olsun senin de en güzel şekilde kat kat artarak gitsin inşallah sağlıklalaboquickti marka
VAr gibi sende bebişim.Ay ilahi cok güldüm Allah da seni güldürsün hepimizi inslaah Vala bilemedim ki kafam karıştı ama agrim çok var bugün
Öyle yapicam canım kaset test kaldı onda çıkar mı bilmiyorum oncomedKuzum bekle bence de zaten. Elinde test varsa sabah ilk idrar ile koyuluk takibi yap. Pazartesi de kan verirsin.
Bence yarın sabah çıkar artık ilk idrar ile. Eğer eczane varsa yakında ucuz 2 tane daha al test. Pazar ve Pazartesi sabah da kontrol etmiş olursun koyuluğu.Öyle yapicam canım kaset test kaldı onda çıkar mı bilmiyorum oncomed
hahaa eşimde benle dalga geçiyor :) sor bakalım senin kulube bilirler diyorKesinlikle katılıyorum. Her şeyi buradan öğrendim. Allah kakıda bulunan herkesten razı olsun. Kocam dalga geçiyor, güzin abla diyor bana. Şaşırıyor bu kadar bilgiye nasıl sahibim diye. E okuyoruz
Ayy insalah ya vala olursa inslaah 8 yılın hasreti bitcek kazasız belasız Allah isteyen herkese hayirlis bırakıldı sağlıklı nasip etsinVAr gibi sende bebişim.
Aslında bat bugündü evet ama yumurtlamam 2 gün falan geç oldu yani 1-2 gün öncesi diyebiliriz battan. Yumurtlamadan sonra 12.gün olması lazımAminnnn sizin adet günü 35 geldi demi
Kuzum iki farklı testte de görünüyor. Ancak forumda çok denk geldim ben test ile pozitifi görüp kanda negatif çıkan. 3-4 gün sonra tekrar kan verdiklerinde pozitifi görüyorlar. Belki sende de böyle bir şey olabilir. Sen dikkat et, yarın sabah ilk idrar ile bir daha test yap mutlaka.Gebelik testinde var gibi gördüm kan verdim 1.20 çıktı ikisi de farklı test neden böyle oldu ki bu testlere göre sonuca göre yok diyoruz demi
Adetime 8 gün var bugün eczaneden gidip 8 tane test alıcam birazdan her güne bi tane kafayı yedircek artık bu durum bana sağlıkla bi haber alsaydım hayırlısıyla sağol kuzumKuzum iki farklı testte de görünüyor. Ancak forumda çok denk geldim ben test ile pozitifi görüp kanda negatif çıkan. 3-4 gün sonra tekrar kan verdiklerinde pozitifi görüyorlar. Belki sende de böyle bir şey olabilir. Sen dikkat et, yarın sabah ilk idrar ile bir daha test yap mutlaka.
Bazı doktorların vicdanını kaybettiğine inanıyorum bana da öylesi denk geldi. Hassas konular ve bu şekilde azarlayıp göndermeleri o kadar kötü ki. Çıkınca eşimin yanında ağlamadım ama sende bi sey var dedi sürekli. Akşam konusu olunca ağladım bendeBeni hüngür hüngür ağlattı böyle bir doktor Ekim ayında lütfen doktor değiştir canım inan cok önemli moralini bozmuş resmen resmen başından atmış kötü bir doktor sana iyi gelen birini bul sürecinde ilerle
Yumurtlama günü ağrım oldu zaten tamam yumurtluyorum oh süper dedim de şu anki ağrılara anlam veremedim inşallah seninki de benimki de hamişlik belirtisidirBi iki sefer kasık kemik krampı gibi oldu benim. Bi de sol tarafta küçük bi yer hafif ağrıdı bugün 10 dk arayla. Ama benim hep böyle oluyor artık bu zamanlarHele bi tam bi hafta olsun bütün belirtiler ya Allah diye gelecek bende. Benim klasik
Beta düşük olduğundan gölge çizgi gözüküyor inşallah ilerleyen günlerde artarBende yaptım da çok hafif bir gölgesi var çok az belirgin ama ara ara agrim var adet olcak gibi foto çektiğim de gözükmüyor bilemedim pazar bekliyecem mecbur hayırlısı artik
50 kullanıyorum ben deTsh hapi kaç mg kullanyosnz