- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Ay ben görüyorum sanki yaSimdi oldumu Eki Görüntüle 3258987
Hepimizin kötü doktor tecrübesi var canım takma kafana arkada bırak. Çok iyi doktorlar da var onlardan birini bulursunZaten buraları bilmedigim icin gidemiyorum bi yere ögrenene kadar hep benimle ama 2 ayda tiroitlerden dolayi sürekli hastaneye gittik adam bıkacak diye korkuyorumdoktor konusunda ne yapacağımı bilemiyorum yanından çıktığımda o kadar kötüydüm ki eşim ciddi bi sorun oldugunu düşündü. Çünkü zorla baktırdım sorulara cevaplari zorla aldim ama onlarda bile tam cevap vermedi üstüne söylenerek daha çok erken demesi. Hatırlamak istemiyorum bu doktorlar yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum Rabbim ellerine düsürmesin böylelerinin
Yaa çok güzel etkileri olmuşAy yürümek çok iyi ben pko yum ocaktan beri adetlerim düzensiz 60 gün 50 g0n sürüyordu yürüyüşe başladım her akşam. regl olduğumda hormonlar düzene girmiş dedi doktorum ama küçük bi kistim vardı reglin 20. Günü tekrar ultrasonla baktığında kist de kaybolmuşben yılların pkolusu kistlerler aylarca uğraşırdım şimdi de inotisol içerikli gynopol ve folik asit ile birlikte yoluma devam ediyorum günlük 6 bin adım atmak işkence gibi gelirken şimdi farkında olmadan 10 bin atıyorum. Bu ayın sonunda gününde regl olursam o bile yetecek bana varsın bebiş bir sonraki ay teşrif etsin
Yarın sabah İnşAllah daha koyu çıkarVala canm bugün asilamanin 11 günü işte kan tahlili pazara denk geliyo devlet hastanesi yakın pazar kan tahlili yaparim dedim de bakalım artık
Aynen bende buradayken eşim de yine bir şeyler araştırılıyor diyoKesinlikle katılıyorum. Her şeyi buradan öğrendim. Allah kakıda bulunan herkesten razı olsun. Kocam dalga geçiyor, güzin abla diyor bana. Şaşırıyor bu kadar bilgiye nasıl sahibim diye. E okuyoruz
Aslında baya var gibi ama kanda çıkmamış. Lh testinde çok koyu. Bence başka markadan bir kaç test al 2 3 gün takip et koyulaşacak mı?Gebelik testinde var gibi gördüm kan verdim 1.20 çıktı ikisi de farklı test neden böyle oldu ki bu testlere göre sonuca göre yok diyoruz demi
Yaa ne güzelKızlar söyledim şok oldu benimki, kıpkırmızı bekliyordu heralde çizgiyi şaka mi yaltin diyoe sonradan gördü
Ayy insalah ya Allah isteyen herkese nasip etsin sana da insalahhhYarın sabah İnşAllah daha koyu çıkartest yanılmasından çok korkuyorum İnşAllah gerçektir
Bnde 50kullaniyorum canım da ilaci biraz düzensiz almiştim olmadi bu kez dozu arttirdi doktorum ya50 kullanıyorum ben de
Amin canım inşallahYaa çok güzel etkileri olmuşben daha iki gündür yürüyorum ama hemen çok etkisini görmüş hissiyatına kapıldım İnşAllah bu son reglin olurda bebiş haberini alırsın
Düzensiz kullandım dedin mi doktora ben düzenli içip 2 saat min bekliyorum canım kahvalti için. Bakalım kan tahlilinde hormon nasıl çıkacak ve gebelik var mı senin için tsh t4 falan da paylaşırımBnde 50kullaniyorum canım da ilaci biraz düzensiz almiştim olmadi bu kez dozu arttirdi doktorum ya
Yok canım sölemedm 2ydi en son 2 alti diyodu doktorum gebelik için o yüzden zaten düşmesi lazim ya saat farki vardi. Bnm yoksa her gğn aliyordm yine ama saat aynı saatte alnmaliymiş ondan yükseldi sanirim şindi aynı saate kurdum üç ay sonra bakalm kaç olcak dğer şimdi yükseltti ilaci yaDüzensiz kullandım dedin mi soktora ben düzenli içip 2 saat min bekliyorum canım kahvalti için
Kızlar söyledim şok oldu benimki, kıpkırmızı bekliyordu heralde çizgiyi şaka mi yaltin diyoe sonradan gördü
Ay ben görüyorum sanki ya
Bence varrre gönlünü ferah tutttYa İnşAllah cnm kendim ümitlenmek istemiyorum ama bir yanımda ümitlerini ayyy çok karışık yaaa
Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım güzel günler çok yakınAmin canım inşallah4 sene olucak artık ben tüp bebek süreci için bekliyorum. Klomen tedavisini zorla istiyorum doktordan en azından regl yoluna giriyordu diye o kadar bitik durumdayım Yıkılmadım ama ayakta da değilim hesabı
Ne süreçler ne depresyonlardan geçtim artık koyverdim gitti
Yürüyüşü de kendime iyi geldiğini hissediyorum pko ya da iyi geldiğini görmek beni daha da mutlu etti
Anlıyorum sizi gerçekten zor bir süreç ben 2defa denedim tup bebek zor bir süreç hem psikolojik men hemde O süreç Allah tez zaman da hayırlısını nasip etsin insalahAmin canım inşallah4 sene olucak artık ben tüp bebek süreci için bekliyorum. Klomen tedavisini zorla istiyorum doktordan en azından regl yoluna giriyordu diye o kadar bitik durumdayım Yıkılmadım ama ayakta da değilim hesabı
Ne süreçler ne depresyonlardan geçtim artık koyverdim gitti
Yürüyüşü de kendime iyi geldiğini hissediyorum pko ya da iyi geldiğini görmek beni daha da mutlu etti
Aynen devam