- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. fotoda gördüm çooook hafif bir gölge. Ay hadi inşallah vardır. Ya da gözlerimiz mi alıştı artık bilemiyorum. Daha çok erken zaten. 10. gün negatif olup 11. gün pozitif görüyorlar. Yarın. sabahki teste bakalımYum 8. Gün çok çok hafif canlıda çizgi var ama aşırı gözleri kısıp bakmak lazım 8. Günde de verir mi betayı bilmiyorum sabah rahim tarafına iğne batmaları oldu Gerçi bizde ilişki devam belki onunla da ilgisi vardır
Eğer bu kez de hamileysem her gün yaparak olmuş olacak yine bende
Daha biz yumurtlamadık bile yumurtlama sonrası geçmiyor asılgünler gecmiyor melisaa93
Keşke ayıların kış uykusu gibi bir uykuya yatsak şöyle yumurtlamadan sonra uyanınca test yapardık. Tasa kaygı yok oh mis.Aslında hiç yapmasam daha iyi testleri çünkü cokkk erken
İnsan şak diye kırmızı çizgi istiyor ama biyolojik olarak mümkün değil.. teselli seviyem
Haftaya kesin belli olur
Benim de hep yumurtlama sonrası hiç geçmezdi.Daha biz yumurtlamadık bile yumurtlama sonrası geçmiyor asıl
Helal olsun size daha çok erken zaten belirgin çizgi görsek şaşırırdık asılYum 8. Gün çok çok hafif canlıda çizgi var ama aşırı gözleri kısıp bakmak lazım 8. Günde de verir mi betayı bilmiyorum sabah rahim tarafına iğne batmaları oldu Gerçi bizde ilişki devam belki onunla da ilgisi vardır
Eğer bu kez de hamileysem her gün yaparak olmuş olacak yine bende
ay o da gelmiyor sen başladınmı ovulasyona ben bugün başlıcam hayırlısıyla canım sabah kasık bölgesine masaj yaptım sende yap bir gebenin günlüğünde görmüştüm sabah akşam yapacam inş. faydası olurDaha biz yumurtlamadık bile yumurtlama sonrası geçmiyor asıl
Az kaldı gün saymanaBenim de hep yumurtlama sonrası hiç geçmezdi.
Kuzum biliyorsun ben de doktora gittim yumurtlama yok bu ay olmayabilir diyip İnofolic vermişti bir kaç günde büyüdü pik oldu hep 14-15 yumurtlarım bu sefer 19. Günde oldu ovu olacak mı heyecanı da ayrı bi güzelDaha biz yumurtlamadık bile yumurtlama sonrası geçmiyor asıl
Tamam bende yapıcam masajı Daha başlamadım canım pazartesi başlarım diye düşünüyorum henüz erken boşuna yaparım Çarşamba günü de yumoş ölçümüne gidicem bakalım büyüyor muay o da gelmiyor sen başladınmı ovulasyona ben bugün başlıcam hayırlısıyla canım sabah kasık bölgesine masaj yaptım sende yap bir gebenin günlüğünde görmüştüm sabah akşam yapacam inş. faydası olur
Kuzum ben de var goruyorum ama.cok çok erkenKuzum biliyorsun ben de doktora gittim yumurtlama yok bu ay olmayabilir diyip İnofolic vermişti bir kaç günde büyüdü pik oldu hep 14-15 yumurtlarım bu sefer 19. Günde oldu ovu olacak mı heyecanı da ayrı bi güzel
Ay evet bende kaliteli olsun diye yürüyorum beslenmeme dikkat ediyorum inofolic içiyorum İnşAllah güzel sonuç alırım Bunun için emek verince ekstra heyecanlı oluyor Arka arkaya güzel haberlerle geliriz İnşAllahKuzum biliyorsun ben de doktora gittim yumurtlama yok bu ay olmayabilir diyip İnofolic vermişti bir kaç günde büyüdü pik oldu hep 14-15 yumurtlarım bu sefer 19. Günde oldu ovu olacak mı heyecanı da ayrı bi güzel
Benimki de çok yoğun bu aralar erken gidip geç geliyor neyse ki günleri değerlendirdik sorun yok çalışsınlarEşimin eve gelemeyesi tuttu kızlar, nöbeti vereceği adam işim var yerime biraz bakar mısın demiş offf yaaa
Ye sen bir şeyler Aç bırakma çocuuuuEşimin eve gelemeyesi tuttu kızlar, nöbeti vereceği adam işim var yerime biraz bakar mısın demiş offf yaaa
canım senin yerinde olsam tek gider yapar öğrenirdim eşime de süpriz yapardım ama sen bilirsinEşimin eve gelemeyesi tuttu kızlar, nöbeti vereceği adam işim var yerime biraz bakar mısın demiş offf yaaa
kac günde bir regl oluyorsun ben kacırmamak için diyorum bilemedim bugün adetin 8 günü genelde 26 27 günde adet oluyorum ne zaman başlasamTamam bende yapıcam masajı Daha başlamadım canım pazartesi başlarım diye düşünüyorum henüz erken boşuna yaparım Çarşamba günü de yumoş ölçümüne gidicem bakalım büyüyor mu
güzel haberleri bekliyoruzKızlar kan verdim bana dua edin 1.5 saate yazarım size
Senin döngün daha kısa sen başla bence Benim son aylarda 17. 18. Günlerde oluyor yumurtlama Döngüm 31-32 gün toplamkac günde bir regl oluyorsun ben kacırmamak için diyorum bilemedim bugün adetin 8 günü genelde 26 27 günde adet oluyorum ne zaman başlasam