- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Terslemedikçe kurtulamazsın canım tüm kadınların ortak derdi.bize bunu yapanda kadın işin kötü tarafıKiz bize 10aylık olduk şimdi dha cok soruyolar da 4.ayda sordular yaaa kabus gibiler yanii kabus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terslemedikçe kurtulamazsın canım tüm kadınların ortak derdi.bize bunu yapanda kadın işin kötü tarafıKiz bize 10aylık olduk şimdi dha cok soruyolar da 4.ayda sordular yaaa kabus gibiler yanii kabus
Maalesef bizim erkek tarafi erkekleri de terbiyesiz erkekleri bile sorabiliyo kadına yine alişiğiz da buda bni kötü gelin konumuna getiriryo. Açicam ağzmi yuöcam gözmü vallaTerslemedikçe kurtulamazsın canım tüm kadınların ortak derdi.bize bunu yapanda kadın işin kötü tarafı
Biraz düşük bir artış olmuş canım ama iki günde minimum %60 artış olmalıymış.doktoru ne diyorKizlar arkadaşımın beta hcg değeri 1hazirqnda 78 6haziranda ise 228 çikmiş normal mi yükselme acaba kimyasal olabilir mi
Bi kimyasali var kizin ya dokptra da gidemiyo köye geçtiler üzülmüş bana geuba atar msn dedi üyeliğim yok dedi rica etti akraba bizimBiraz düşük bir artış olmuş canım ama iki günde minimum %60 artış olmalıymış.doktoru ne diyor
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsinHamileyimmmm kizlarre hamdolsun yarın sabah doktor da sasircak bence şu an inşallah zarar vermemiştir minik melegime ilaç
En güzeli kötü gelin olmak. Bir çok gereksiz insandan kurtuluyorsun.Eltim beni bu konuda delirtti kendisinin 4 çocuğu var. Ciddi bir şekilde tartıştım bundan sonra görüşmeyeceğiz dedim engelledim.kayınvalidemlere gidince oraya gelmesini istemiyorum.bayramda da yok gibi davranıyorum.tüm ailenin gözünde kavgacı psikolojisi bozuk gelinim ama umrumda bile değil kafam rahat.en ufak bir şey diyen olunca abartı tepki veriyorum eşimde onlara tepki gösteriyor doğal olarak ailesine. Tamamen bitmiyor ama büyük oranda azaldı.Maalesef bizim erkek tarafi erkekleri de terbiyesiz erkekleri bile sorabiliyo kadına yine alişiğiz da buda bni kötü gelin konumuna getiriryo. Açicam ağzmi yuöcam gözmü valla
Malesef az artmış önemli doktor ne diyor..Kizlar arkadaşımın beta hcg değeri 1hazirqnda 78 6haziranda ise 228 çikmiş normal mi yükselme acaba kimyasal olabilir mi
Valla ağzina dağlık öyle olmak gerekiyo bnde evine gitmek istemiyorum böylelerinin sanki bizim yemeğimizi aşimizi onlar veriyo yaEn güzeli kötü gelin olmak. Bir çok gereksiz insandan kurtuluyorsun.Eltim beni bu konuda delirtti kendisinin 4 çocuğu var. Ciddi bir şekilde tartıştım bundan sonra görüşmeyeceğiz dedim engelledim.kayınvalidemlere gidince oraya gelmesini istemiyorum.bayramda da yok gibi davranıyorum.tüm ailenin gözünde kavgacı psikolojisi bozuk gelinim ama umrumda bile değil kafam rahat.en ufak bir şey diyen olunca abartı tepki veriyorum eşimde onlara tepki gösteriyor doğal olarak ailesine. Tamamen bitmiyor ama büyük oranda azaldı.
Doktora gidememiş geç döllenme olabilir mi acbaaMalesef az artmış önemli doktor ne diyor..
Canım sen bunu reçetesizmi aldın?Yani her sbaah bunlari alirken diyorum ki yaşlilar gibiyiz ya vitaminler bitmiyo melisaa93
Yani her sbaah bunlari alirken diyorum ki yaşlilar gibiyiz ya vitaminler bitmiyo melisaa93
Ola bilir bir kadında beta değeri bunun gibi artıyordu..sonra güzel artmaya başladı ama hala doktoru umut verici konuşmuyor..akraban iki gün sonra yine versinDoktora gidememiş geç döllenme olabilir mi acbaa
Evet reçetesiz aldim hepsni reçete ile satilmiyo die biliyormCanım sen bunu reçetesizmi aldın?
Ne yaşadığını bilmiyorlar en iyisi pişman etmek söyledikleri içinValla ağzina dağlık öyle olmak gerekiyo bnde evine gitmek istemiyorum böylelerinin sanki bizim yemeğimizi aşimizi onlar veriyo ya
Yaaa o zaman bende alayımEvet reçetesiz aldim hepsni reçete ile satilmiyo die biliyorm
Tüm belirtiler kişiye göre değişmekte canım bende yumurtlamanın 8. Günündeyim göğüslerim şiş acı içinde ama hamile olan bir arkadaşımla konuştum yeni hiç belirtisi olmamış o yüzden belirtiler kişiye özel sakın moralini bozma belki de içindedir hissetmesin stresiniMerhaba kızlar yumurtlamanin 8.gunundeyim hic bir belirtim yok benim durumda olan varmi bu aydamı olmadi
Ben valla inofolic herkes biliyo o yüzden aldim diğerni eczaci tavsiye etti omepayi içeriğini araştirdm iyi geleceğini süşünüyorm yum kalitesi için kalitesiz değil bnmkler ama yine de ek takviye olsundie aldmBende omega yok hemen alayım eksik olmasın doktor mu tavsiye etti canım
aynen inan öyleNe yaşadığını bilmiyorlar en iyisi pişman etmek söyledikleri için