Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim çok iyi yapıyorsun hem ruhuna hem bedenine inşallah en kısa zamanda dönersin ben de etiketlerim inşallah güzel haberler içinÇok geçmiş olsun bebeğim ben de ilaçları kullanmaya devam. Kilo veriyorum bi yandan spora başladım aranıza dönmeyi bekliyorum işte uzaktan takip ediyorum. Güzel haberlere etiketleyince kızlar geliyorum
Gözün aydın canım benim değerin sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyleHamileyimmmm kizlarre hamdolsun yarın sabah doktor da sasircak bence şu an inşallah zarar vermemiştir minik melegime ilaç
Ayyyyyyy inşallah etiketle tabi görcez o günleri de herşeyin vakti saati var aşkımÇok teşekkür ederim canım benim çok iyi yapıyorsun hem ruhuna hem bedenine inşallah en kısa zamanda dönersin ben de etiketlerim inşallah güzel haberler için
Klomenin etkisi iki ay devam eder derler ama çatlatma iğnesinin etkisinin devam edeceğini sanmam canımKızlar geçen ay çatlatma iğnesi oldum malesef olmadı adet oldum, çatlatma iğnesinin bu aya etkisi olur mu sizce
Bencede ölçüm sınırı o kadardır Doktora gittin mi canım kese görmeyeKızlar günaydın pzt kan vermiştim 550 çıkmıştı dün yine verdim >1000 çıkmış sanırım en fazla bine kadar ölçüyor bilsem başka yerde verirdim ama çıkmıştır diye düşünüyorum.
Ben sormuştum bunu doktoruma çatlatma iğnesinin etkisi 14.günde son bulur demiştiKlomenin etkisi iki ay devam eder derler ama çatlatma iğnesinin etkisinin devam edeceğini sanmam canım
Cok sevindim cnm rabim sağlıcakla kucağına adayı nasip etsinHamileyimmmm kizlarre hamdolsun yarın sabah doktor da sasircak bence şu an inşallah zarar vermemiştir minik melegime ilaç
Benim doktora ocaktaki hamilelikte gittiğimde 6bin olmadan karından göremiyorum demişti ondan haftaya Salı aldım randevuyuBencede ölçüm sınırı o kadardır Doktora gittin mi canım kese görmeye
Bebeğimm her zaman her yerde ölümüne savunurum haklı olanıNeler neler olmuş gece gece, benim bacılarımı germiş birileri yaa birde Benim ne yaşadığımı ne biliyorsun diyor hem de kişisineee... @Tikabasa melisaa93 A Afratafrac vee grubun ateşli avukatı ilan ettiğim destinesiaa ağzınıza sağlık.... Zaten yeterince gerginlik stres yaşıyoruz, şurada iki rahatlayıp, muhabbet edip kafamızı açıyoruz... Bir de böylelerine hiç gerek yok....
aynurland canım inşallah sabah hayırlı haberler olsun
@Kristialia melisaa93 yarın sabah ben de doktorda olacağım... Güzel haberlerle dönelim inşallah
@Dr X canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzun
Yaaa çok sevindimmmm sağlıcakla kucağına al bebişimi yavruşşCanlar biz doktordan çıktık, her şey yolunda çok şükür 6+2 idim ben doktor 6+4 ölçtüm, kese, bebek, kalp atışı hepsini gördük duyduk çol şükür Rabbim hamişleri tamamına erdirsin, bekleyenlerinde bir an önce göbişleeini doldursun @imagination forever melisaa93 @melegim can @Mervenur277 destinesiaa @Deepblues @pozitifbiri @Papatyamaviss fnd_50 @canancan11 @cnlrm @Niqu @Woodys bebekheyecani @ekimm24 @Safransari @savascii @sevayd @Kristialia @onbirmayis @mucizeOldu @mutluanne2779 ve diğer canlar
yaa o zaman bebişi de görürsün inşAllahBenim doktora ocaktaki hamilelikte gittiğimde 6bin olmadan karından göremiyorum demişti ondan haftaya Salı aldım randevuyu
hoşgeldin bebeğimmm sen yokken kimse sataşmadı bizeBebeğimm her zaman her yerde ölümüne savunurum haklı olanı
Yaaa çok sevindimmmm sağlıcakla kucağına al bebişimi yavruşş
Kızlarr günaydınnn ban yemiştim ama geri döndümmmm online avukatınız geri döndü hamiş olanları tebrik ederimmmm
Hahahaha cesaret edememişlerdir hepimiz için güzel bir gün olsun kızlarrr moraller yüksek gençliğimiz var ve bebeklerimiz olacak inşallahhhhh hepinize yüksek enerjimden gönderiyorum. Evrene de mesajımı yolladım artıkk güne hazırımhoşgeldin bebeğimmm sen yokken kimse sataşmadı bize
oooh ne güzel bende yüksek enerjiyle başladım güne. Hızlıca işlerimi toparlayıp yürüyüşe çıkıcamm 10 bin adım atılıcak daha yumoşlar kaliteli olacak bebişler gelecekHahahaha cesaret edememişlerdir hepimiz için güzel bir gün olsun kızlarrr moraller yüksek gençliğimiz var ve bebeklerimiz olacak inşallahhhhh hepinize yüksek enerjimden gönderiyorum. Evrene de mesajımı yolladım artıkk güne hazırım
Ya benim bildiğim o bir dua ve üstünde taşımak gerekiyor. Banyo yaparken bile takılıyor. Acaba kendimiz yazamaz mıyız.Cnm bu senin google dan baktıgın gbi bışy değil
Sadece hoca muska yazıyo okdar
Bişy yaşamıyosun yani
Dua her daim gce gunduz okuyoruz zten
Yaaa kuzum çok iyi yapmışsın spora başlayıp. Ben de başladım 2 ay önce, yediklerime de dikkat ediyorum 5 kilo verdim. Çok önemli gerçekten. Hem bedenen hem mental açıdan toparlıyor insanı. Ben de daha bu ay ve Temmuz ayında deneme yapmayacağım. Nasipse ilk denememize Ağustos ayında başlayacağız tekrardan. Temmuz sonuna kadar iyice kilo vermeliyim o yüzden.Çok geçmiş olsun bebeğim ben de ilaçları kullanmaya devam. Kilo veriyorum bi yandan spora başladım aranıza dönmeyi bekliyorum işte uzaktan takip ediyorum. Güzel haberlere etiketleyince kızlar geliyorum
canım ben üzerinde taşımanın bir fayda getirdiğine inanmıyorum.Bence felak nas ayetel kürsi anlamlarını bilerek okuyunca daha fazla etki ediyordur diye düşünüyorum :)Ya benim bildiğim o bir dua ve üstünde taşımak gerekiyor. Banyo yaparken bile takılıyor. Acaba kendimiz yazamaz mıyız.
Ya bu konuda. ben sorun yaşıyorum. Her gün ilişki olunca mutlaka sistit oluyorum ve canım acıyor. Ama bir gün arayla olunca sıkıntı yaşamıyorum.Yok ya sayı fln azalmıyo sen ınanma onlara sekermhergun yapkı fırından yenı cıkmıs taze spermlerın olsun
ben bir gün arayla olan ilişkide hamile kalmıştım.her gün yapamazsam max bir gün ara vercem artıkYa bu konuda. ben sorun yaşıyorum. Her gün ilişki olunca mutlaka sistit oluyorum ve canım acıyor. Ama bir gün arayla olunca sıkıntı yaşamıyorum.