Kız 44 neeeben 44 kgdim, bu ilaca başladıkdan sonra 49- 50 e çıktım, 51bile gordum))) ama diğer vitaminlerden de ola bilir bilmiyorum onu, doktor zayıf olursan da hamile kalmak zor demişdi 48den aşagı inmemeye çalış dedi
Bence 7-10 gün kadar değerlendir canım bende uzayan akıntıdan 3 4 gün sonra pik olur genelde.pikten sonrada en az 1 hafta değerlendirilmeliKizcelerim değerli anne ve anne adaylarım
Şimdi dün ovulasyon testim koyu çıktı ama kopkoyuda değil.
Dün akışkan beyaz uzayan akintim geldi
Eşim iş yemegindeydi bende İngilizce dersindeydim akşam perişan haldeydik değerlendiremedi
Bu sabah 6 da kalktık degerlendirdik
Arastirmistim unuttum o uzayan akintidan sonra kaç gün önemliydi
Ben gebeligimde Dr a yumurta takibi yaptirmistim doktor yumurtan çatlamış dene yine de demişti denemistim o ay hamile kalmıştım ilerlemedi nasip o ayrı
Ama hatirlayamadim uzayan akıntı ve sonrasını bilen aydinlatabilir mi
Ovulasyon testim bitti bu arada geç çıkıyorum nöbetçi eczane gezmek istemiyorum
Aynen bende o ihtimalden korkuyordum ama bakalım bu ay tek deniycemBen de 2 diye biliyorum. Bazı kadınlarda pik 3 gün sürerken bazı kadınlarda pik oluyor 12 saat sonra yumurtluyor.
Bence 7-10 gün kadar değerlendir canım bende uzayan akıntıdan 3 4 gün sonra pik olur genelde.pikten sonrada en az 1 hafta değerlendirilmeli
Cnm bn yapmıştım bunuAaa ben bunu çok merak ediyordum işte. Hem ovulasyonla hem de doktorlar yumurta takibi yapan varmı diye aylar önce sormuştum hatta. Ay hadi bakalım aydınlat hepimizi
aşkım bak benim doktoru bi dene, ben tavsiye üzerine çok araştırıp gittim o doktora, bi de o kadar ponçik, o kadar rahatlatıyor ki insanı... çok nazik, vajinbal müanesini bile hissetmiyorum, doktor çok önemli biz zaten stresli bir dönemdeyiz bi de doktor tribi çekemeyizki... her ne olur seninle böyle konuşamazÇıktım doktordan dediklerimi kabul etmedi .sinirlendi..ben dedim 15 yumurtadan 2 tane embriyo kaldı..önceden vitaminler kullansaydım öyle olmazdı..bu sözümü beğenmedi..Bana dedi doğuştan senin yumurtan öyle hiç bir vitamin mucize diğil kaç senelik doktorum diyor..bana akıl veremezsin diyor.Seninki bir tek tüp bebek..embriyonu genetiğe göndermek lazım..doğal olamaz..çöktüm iyice
Ay o kadar mı kötü bende birazdan deniycemEvet vücuttaki yerleşmiş gitmeyen yağların kırılmasına yarıyormuş. Aslında vücutta daha fazla yararlı hücrenin işlevini yerine getirmesini sağlıyor. Hücrelerin birbiri arasındaki mesajlaşmasına yardımcı oluyor dedi doktor. Sadece içerken sıkıntı yaşıyorum tadı çok fena. Ben de şöyle yöntem buldum. 1 bardak suya tam 1 bardak su katmıyorum, yarısına kadar su katıp iyice karıştırıp shot atıyorum. Üstüne su içiyorum biraz daha.
kuzum benim düzenli uykum, yemem, düzenli hiç bir şeyim yok, günlerle yemek yemeden dura bilirim yemeyi sevmiyorum))) bazı gğnler iştahım açılıyor, bazen hiç bir şey yiyesim gelmiyor, eşim zorla yediriyorKız 44 neeeben en son üniversitede 48 kilolardaydım sonrası yok
Ben artık kimseye gitmek bile istemiyorum bana diyor olamaz doğal yani kalsam bile kayb edicemaşkım bak benim doktoru bi dene, ben tavsiye üzerine çok araştırıp gittim o doktora, bi de o kadar ponçik, o kadar rahatlatıyor ki insanı... çok nazik, vajinbal müanesini bile hissetmiyorum, doktor çok önemli biz zaten stresli bir dönemdeyiz bi de doktor tribi çekemeyizki... her ne olur seninle böyle konuşamaz
Ayyy ağzından öperimO kısma geçtim ben de bakalım biraz daha devam edelim
Siz bu ay denemiyorsunuz galiba değil mi? Nick in kova annesi gibi geliyor bana ama. 6.hissim güçlü de değildir gerçi
Ay salak salak konuşmasın. O zaman bize niye yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar veriliyor.yumurta ceviz avokado ye diyorlar. Tüp bebek doktorları insanların umutlarını kırıp çaresizce onlara gitmelerini amaç ediniyorlar galiba. Ben kendim şahit oldum kadının yumurtası yoktu rahmi aşırı inceydi tüp bebek denedi olmadı tamamen ümitlerini kaybettiler sonra doğal yolla ikizleri oldu herkes şok olduÇıktım doktordan dediklerimi kabul etmedi .sinirlendi..ben dedim 15 yumurtadan 2 tane embriyo kaldı..önceden vitaminler kullansaydım öyle olmazdı..bu sözümü beğenmedi..Bana dedi doğuştan senin yumurtan öyle hiç bir vitamin mucize diğil kaç senelik doktorum diyor..bana akıl veremezsin diyor.Seninki bir tek tüp bebek..embriyonu genetiğe göndermek lazım..doğal olamaz..çöktüm iyice
Çatlayınca bıraktın dimiben bunca zamandır hep yanlışım değerlendirdim yaaa
Cnm bn ovü testlerını gce yapıyorumDoktor bana yanlış olduğunu söyledi bunun. Her gün aynı saatte yaparsan kaçırmazsın iki kez yapmak seni yanıltır dedi. Mesela lh gece bakılmazmış artık gün sonu olduğu için pik günü bile olsa zayıf gösterirmiş seni yanıltır dedi
Ya varya sövesim geliyor böyle doktorlara. Karşında artık çareswizce duran sana sorular soran biri var. Hemmmen de vay efendim sen bana öğretemezsin cart curt. Belki de cidden tüp bebek değil. Kuzum senin bulunduğun yerde iyi doktor yoksa bir araştırsan mı acaba, başka şehire bilet alsan daha ucuza gelecek muayene olmak. Seni yönlendirebilir.Çıktım doktordan dediklerimi kabul etmedi .sinirlendi..ben dedim 15 yumurtadan 2 tane embriyo kaldı..önceden vitaminler kullansaydım öyle olmazdı..bu sözümü beğenmedi..Bana dedi doğuştan senin yumurtan öyle hiç bir vitamin mucize diğil kaç senelik doktorum diyor..bana akıl veremezsin diyor.Seninki bir tek tüp bebek..embriyonu genetiğe göndermek lazım..doğal olamaz..çöktüm iyice
Evet çatladıktan sonra sadece 2 gün yaptımÇatlayınca bıraktın dimi
Bence senin beslenmeyi ve uykuyu da düzene sokman gerekiyorkuzum benim düzenli uykum, yemem, düzenli hiç bir şeyim yok, günlerle yemek yemeden dura bilirim yemeyi sevmiyorum))) bazı gğnler iştahım açılıyor, bazen hiç bir şey yiyesim gelmiyor, eşim zorla yediriyor
gerizekalıya bak ya, doktorlar negativ yüklemekten kaçınıyor aslında, bu neden böyle konuşmuş, bir az dinlen, boş ver onun konuşmasını takma, hatta istersen ben de gelirim seninleBen artık kimseye gitmek bile istemiyorum bana diyor olamaz doğal yani kalsam bile kayb edicem
Bilmiyorum resmen çöktüm..bende öyle düşünüyorum ama bana diyor yok kalsam bile hep kayb edicen..Ay salak salak konuşmasın. O zaman bize niye yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar veriliyor.yumurta ceviz avokado ye diyorlar. Tüp bebek doktorları insanların umutlarını kırıp çaresizce onlara gitmelerini amaç ediniyorlar galiba. Ben kendim şahit oldum kadının yumurtası yoktu rahmi aşırı inceydi tüp bebek denedi olmadı tamamen ümitlerini kaybettiler sonra doğal yolla ikizleri oldu herkes şok oldu
çok fazla var, bizim kursda bir kadın vardı, diyır bana doktorlar tüp bebek bile imkansız demişdi, olmuyor zaten diye kafamdan attığım ay hamile olduğumu öğrendim, o doktor benim kedimin cükünü yesin)) Allahin mucizelerine sorgu sual olmazAy salak salak konuşmasın. O zaman bize niye yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar veriliyor.yumurta ceviz avokado ye diyorlar. Tüp bebek doktorları insanların umutlarını kırıp çaresizce onlara gitmelerini amaç ediniyorlar galiba. Ben kendim şahit oldum kadının yumurtası yoktu rahmi aşırı inceydi tüp bebek denedi olmadı tamamen ümitlerini kaybettiler sonra doğal yolla ikizleri oldu herkes şok oldu