- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Seni zaten çok seviyorum bebeğimmm kendine aşık edeceksin beniAma harbi 30 durmuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni zaten çok seviyorum bebeğimmm kendine aşık edeceksin beniAma harbi 30 durmuyorsun
Belki önden bir ilaç kullanman gerekiyordur testleri ihmal etmeyin benceOlursa ikinci olacak. Yaş da 35. Şimdilik kendi kendimize deniyoruz. Dr olmadı hormon testi yapıcaz dedi. Düz ultrasonda problem görünmedi.
Bi testle belli olan kimyasalım oldu. Bi de galiba geçen ay oldu. Test yapmamıştım. Öbürlerinde de bu bi hafta öncesi başlayan belirtiler yüzünden hep galiba tutunuyor dedim adet oldum hepsinde
Ayyyy hadi inşallah. Demekki bu inositole ihtiyacımız var bizim.Hayırlısıyla o ay nasip olur inşAllah Banada doktor bugün inofolic verdi içeriğinde inositol var İnşAllah iyi gelir
İnşallah olur o belirtiler yaktı hepimizin başını yaktıOlursa ikinci olacak. Yaş da 35. Şimdilik kendi kendimize deniyoruz. Dr olmadı hormon testi yapıcaz dedi. Düz ultrasonda problem görünmedi.
Bi testle belli olan kimyasalım oldu. Bi de galiba geçen ay oldu. Test yapmamıştım. Öbürlerinde de bu bi hafta öncesi başlayan belirtiler yüzünden hep galiba tutunuyor dedim adet oldum hepsinde
Demek ki canım bende pcos yok ama verdi Bu inositol kilo vermeye de yardımcı mıydı sanki öyle demiştin hamile kalana kadar bende 3 4 kilo eksilsem iyi olurAyyyy hadi inşallah. Demekki bu inositole ihtiyacımız var bizim.
Ayyy kız ama benimki alerjik zaten burnumdan su akıyor zaten etki edermi acaba neyse dur bunada bakayım burnuma denemediğim şey kalmasınBenim dediğim deniz suyu değil canım. Kendi tuzları var paket paket.kaynamış soğumuş suyu şişesine döküp tuzla karıştırıyorsun burun deliğinin birine dayayıp sıkıyorsun öbür taraftan çıkıyo ne var ne yok
Ya bu sigarayı nasıl bırakcaz bende bilmiyorum hiç yok arkadaş ben bırakmak istesemde o beni bırakmıyodoktorumda aynı şeyi dedi, kullanıp 2ci ayda hamile kalan çok hastam var dedi de, bana kesinlikle sigarayı bırak, stres olmasın dedi, bende maşallah bol bol sigara da var, streste, bi de yürüme önemli demişti hiç birini yapmadım
Bende bu ay olmasa birdahaki ay öyle denicembende hep yanlış kullanıyormuşum canım mesela günde sadece bir kere yapmak gerekirmiş. Sabah akşam yanlışmış. Gerçekten tüm denilenleri yapınca doktorla aynı çıktı
ben 44 kgdim, bu ilaca başladıkdan sonra 49- 50 e çıktım, 51bile gordum))) ama diğer vitaminlerden de ola bilir bilmiyorum onu, doktor zayıf olursan da hamile kalmak zor demişdi 48den aşagı inmemeye çalış dediDemek ki canım bende pcos yok ama verdi Bu inositol kilo vermeye de yardımcı mıydı sanki öyle demiştin hamile kalana kadar bende 3 4 kilo eksilsem iyi olur
Evet kuzum ben de aynı hatayı yaptım. Doktorum kızdı hatta, "ilişkiye devam etmeliydin 1 hafta boyunca" dedi. Tabi bunu bana ilk muayne olduğum gün söylese bend e öyle davranırım. Doktorlarımızda eksik söylüyor bazen bir şeyleri.Ben ovulasyonla denediğim aylar pikten sonra bırakmıştım burda bi hafta daha deneyin falan yazanları gördüğüm halde. Gerçekten bırakmamak lazım demek.
Kizcelerim değerli anne ve anne adaylarım
Şimdi dün ovulasyon testim koyu çıktı ama kopkoyuda değil.
Dün akışkan beyaz uzayan akintim geldi
Eşim iş yemegindeydi bende İngilizce dersindeydim akşam perişan haldeydik değerlendiremedi
Bu sabah 6 da kalktık degerlendirdik
Arastirmistim unuttum o uzayan akintidan sonra kaç gün önemliydi
Ben gebeligimde Dr a yumurta takibi yaptirmistim doktor yumurtan çatlamış dene yine de demişti denemistim o ay hamile kalmıştım ilerlemedi nasip o ayrı
Ama hatirlayamadim uzayan akıntı ve sonrasını bilen aydinlatabilir mi
Ovulasyon testim bitti bu arada geç çıkıyorum nöbetçi eczane gezmek istemiyorum
Hiç de bile doktoru kiskanmadim benSeni zaten çok seviyorum bebeğimmm kendine aşık edeceksin beni
Canım sen hamile değil misin imzanda öyle yazıyorKizcelerim değerli anne ve anne adaylarım
Şimdi dün ovulasyon testim koyu çıktı ama kopkoyuda değil.
Dün akışkan beyaz uzayan akintim geldi
Eşim iş yemegindeydi bende İngilizce dersindeydim akşam perişan haldeydik değerlendiremedi
Bu sabah 6 da kalktık degerlendirdik
Arastirmistim unuttum o uzayan akintidan sonra kaç gün önemliydi
Ben gebeligimde Dr a yumurta takibi yaptirmistim doktor yumurtan çatlamış dene yine de demişti denemistim o ay hamile kalmıştım ilerlemedi nasip o ayrı
Ama hatirlayamadim uzayan akıntı ve sonrasını bilen aydinlatabilir mi
Ovulasyon testim bitti bu arada geç çıkıyorum nöbetçi eczane gezmek istemiyorum
Bakalım 6 ay doldurmadan gidicez galibaBelki önden bir ilaç kullanman gerekiyordur testleri ihmal etmeyin bence
İnşallah Benim yumurtlamam bitti sanırsam bakalım gün aşırı devam edicez biraz daha.İnşallah olur o belirtiler yaktı hepimizin başını yaktı
Ben de 2 diye biliyorum. Bazı kadınlarda pik 3 gün sürerken bazı kadınlarda pik oluyor 12 saat sonra yumurtluyor.Evet testleri doğru kullanmakta önemli ama günde bir kez yerine ben bazen iki kullanırım yoksa piki kaçırabilirim diye düşünüyorum
O kısma geçtim ben de bakalım biraz daha devam edelimEvet kuzum ben de aynı hatayı yaptım. Doktorum kızdı hatta, "ilişkiye devam etmeliydin 1 hafta boyunca" dedi. Tabi bunu bana ilk muayne olduğum gün söylese bend e öyle davranırım. Doktorlarımızda eksik söylüyor bazen bir şeyleri.
Eder eder bunun iyi gelmediği kimse olmadı dahaAyyy kız ama benimki alerjik zaten burnumdan su akıyor zaten etki edermi acaba neyse dur bunada bakayım burnuma denemediğim şey kalmasın
Evet vücuttaki yerleşmiş gitmeyen yağların kırılmasına yarıyormuş. Aslında vücutta daha fazla yararlı hücrenin işlevini yerine getirmesini sağlıyor. Hücrelerin birbiri arasındaki mesajlaşmasına yardımcı oluyor dedi doktor. Sadece içerken sıkıntı yaşıyorum tadı çok fena. Ben de şöyle yöntem buldum. 1 bardak suya tam 1 bardak su katmıyorum, yarısına kadar su katıp iyice karıştırıp shot atıyorum. Üstüne su içiyorum biraz daha.Demek ki canım bende pcos yok ama verdi Bu inositol kilo vermeye de yardımcı mıydı sanki öyle demiştin hamile kalana kadar bende 3 4 kilo eksilsem iyi olur