- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
Acaba testler güvenilir değilmi yaMesela ovulasyon testinde pik oluyor sonra silikleştiğinde çatladı diyoruz ya. İşte orada gerçekten çatlamıyor belki. Ben 2 defa öyle son ilişkiyi yaşayıp bıraktım mesela. Nasılsa çatladı tutmuştur diye. Ayaklarımdan tavana asılı kaldım filanAma olmadı.
Bende onu merak ediyorum çatladığını ağrı ile hissediyorum bazı aylar sonrasında silikleşmiş oluyor. Bunlar gerçekten doğru mu yoksa ben mi öyle düşünüyorum bakalımMesela ovulasyon testinde pik oluyor sonra silikleştiğinde çatladı diyoruz ya. İşte orada gerçekten çatlamıyor belki. Ben 2 defa öyle son ilişkiyi yaşayıp bıraktım mesela. Nasılsa çatladı tutmuştur diye. Ayaklarımdan tavana asılı kaldım filanAma olmadı.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınSelam kızçelerr nasılsınız bugün
Kul icadı olan hiç bir şeye güvenmiyorum %100Acaba testler güvenilir değilmi ya
Evet ben çarşamba günü gittim doktora işte yumurtam 17 mm olmuştu ama ben klomen kullandım yumurtalarım kendisi büyümüyor benim illa takviye gerekiyor. Doktor pazartesi gel dedi 2 günde bir ilişki dedi. Sonra teste cumartesi pik oldu pazar silikleşti. Pazartesi gittim doktor dedi çatlamış aynı sonucu verdi yani A AfratafracNasıl aynı mı gitti
Bende iyim canımÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Canımsınn ya10 ay daha ne kiSağlıkla nasip olsunda canım benim biraz daha sabır gösterelim İnşAllah
Benim de yumurtlama ağrım pikten 4-5 gün sonra oluyor. Sanırım geç yumurtluyor olabilrim. O konuda kafam karışık. Ama Ağustos ayı için tam teşekküllü hazırım. Piki gördükten sonra 1 dolu 1 boş 1 hafta devam. İnositol takviye de alıcam yumurtlama günüme kadar. Yumurta kalitesini çok artırıyor dedi doktorum. Pcos lulara veriliyormuş en çok daha kaliteli ve düzenli yumurtlama görebilmek için. Artık gerisi nasip.Bende onu merak ediyorum çatladığını ağrı ile hissediyorum bazı aylar sonrasında silikleşmiş oluyor. Bunlar gerçekten doğru mu yoksa ben mi öyle düşünüyorum bakalım
Yaaa bebeğim yerim seniAlın sıze bır 4. Gun testı verıyımde gozumuz gonlumuz acılsıınaynurland kalkacakta test yapacaktaa sabah 8 de yaptım @Kristialia melisaa93 Mervenur277 ve dıger bebeklerım
İyi sevindim böyle olduğunaEvet ben çarşamba günü gittim doktora işte yumurtam 17 mm olmuştu ama ben klomen kullandım yumurtalarım kendisi büyümüyor benim illa takviye gerekiyor. Doktor pazartesi gel dedi 2 günde bir ilişki dedi. Sonra teste cumartesi pik oldu pazar silikleşti. Pazartesi gittim doktor dedi çatlamış aynı sonucu verdi yani A Afratafrac
adet oldum ben, rahmime bir şeyler batıyor, mide bulantım bacak ağrısı bel ağrısı, halsizlik falan var diye akşam test yaptım artimed sahte çizgi çıkardı, sabah başka marka yaptım onda çıkmadıHayırlısı canım kırmızı gelmeden umut vardır
Evet bence aynı gidiyor ama ovulasyon testini ben yanlış kullanıyormuşum mesela. Her gün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Sabah 8 ile akşam 7 arası yapılması gerekiyormuş. Yapmadan 1 saat önce sıvıyı kesmek gerekiyormuş. Bu ay bunlara da dikkat ettim. İnositol bende kullandım çünkü pcos var bendeİyi sevindim böyle olduğunaBoşuna alıp uygulamış olmayalım
İşte bu çok güzel bir bilgi oldu. ŞayetEvet ben çarşamba günü gittim doktora işte yumurtam 17 mm olmuştu ama ben klomen kullandım yumurtalarım kendisi büyümüyor benim illa takviye gerekiyor. Doktor pazartesi gel dedi 2 günde bir ilişki dedi. Sonra teste cumartesi pik oldu pazar silikleşti. Pazartesi gittim doktor dedi çatlamış aynı sonucu verdi yani A Afratafrac
Aaa yeni gördüm kuzum hiç sıkıntı yapma Allah'ın izniyle sağlıkla doguracaksin bebeğini doktorlar bir tedaviyle duzeltiyorlarmis onu diye görmüştüm sana sıkı sıkı tutunmustur bebeğinSağol canım inşallah
Aaa bunu duydum ben kim kullandıysa o ay hamile kaldığını söylüyoraynurland canım sen bnu kullanmiyomusun şaşe mi sennki bn bundan aldm
yok canım benim kullandığım bu ama senin attığından alıcam, o daha uygun fiyata sankiaynurland canım sen bnu kullanmiyomusun şaşe mi sennki bn bundan aldm
Senin canın sıkılacağına onlarınki sıkılsın. Tersle gitsin. Bu akrabaların çenelerinin sonu yok ki hamile kalana kadar susmazlar. hamile kalırsın dehşet vahşet doğum anılarını anlatırlar, kaybedersin ne psikolojide olduğunu anlamadan e hani yenisi niye hamile değilsin derler, doğurursun ikinci ne zamana arayı açma derler. Hem kendi yaşadıklarım hemde çevremde gördüklerim hep bu şekilde. En iyisi terslemek susturmak bu konuyu kapatın demek. Senin rahat olman gerekirken iyice strese sokuyorlarCanımsınn yasağol canım morel verdin ama eş dost akraba öyle demiyor jajs çeneleri düşeciseler
ugün sayende yeni birşey öğrendimEvet bence aynı gidiyor ama ovulasyon testini ben yanlış kullanıyormuşum mesela. Her gün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Sabah 8 ile akşam 7 arası yapılması gerekiyormuş. Yapmadan 1 saat önce sıvıyı kesmek gerekiyormuş. Bu ay bunlara da dikkat ettim. İnositol bende kullandım çünkü pcos var bende
İnşAllah canım Allah büyük bakalım herşeyin hayırlısıAaa yeni gördüm kuzum hiç sıkıntı yapma Allah'ın izniyle sağlıkla doguracaksin bebeğini doktorlar bir tedaviyle duzeltiyorlarmis onu diye görmüştüm sana sıkı sıkı tutunmustur bebeğin