Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah sağlıkla tutar canım her ay yeni bir umutKizlar bn test verdim maalesef çikmadi gebelik bu au da olmadi ctsi regl gnüm paztsi doktorum çağardi aşilamaya başlicaz inşallah
aynı yuvarlanıp gidiyoruz))Yaaaaa yerim sizi nasıl gidiyor bebişim
Maalesef canımya 10ay oldu evleneli hala olmadi artik istiyoruz yaşta geçiyor allah daha fazla bekletmesinİnşAllah sağlıkla tutar canım her ay yeni bir umut
günde bi tanesini bi bardak suya karıştırararak içiyordumKız senin sigaradan olmuyor tüp bebek doktorları diyor sigara varsa boşuna uğraşmayın.İnofolic günde kaç tane kullanıyordun?şimdi doktora da söylicem
Çok çok çom sevimdim kuzum çok şükür sabrına hayran kaldım ve tebrik ediyorum saglıkla büyüsün minnoşun canım benimCanlar biz doktordan çıktık, her şey yolunda çok şükür 6+2 idim ben doktor 6+4 ölçtüm, kese, bebek, kalp atışı hepsini gördük duyduk çol şükür Rabbim hamişleri tamamına erdirsin, bekleyenlerinde bir an önce göbişleeini doldursun @imagination forever melisaa93 melegim can @Mervenur277 @destinesiaa @Deepblues pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 C cnlrm @Niqu @Woodys @bebekheyecani @ekimm24 @Safransari @savascii @sevayd @Kristialia @onbirmayis @mucizeOldu @mutluanne2779 ve diğer canlar
yok canım artimed sahte çizgi çıkardı, sabah test yaptım negatif, ultra erken gebelik testi buldum onunla yaptım sabahhamilemisin canım ben seni adet oldun sandım çok sevindim
Allahım yerim sizi de kalp atışınızı da maşallah darısı cinsiyetini öğreneceğimiz günlere annesiCanlar biz doktordan çıktık, her şey yolunda çok şükür 6+2 idim ben doktor 6+4 ölçtüm, kese, bebek, kalp atışı hepsini gördük duyduk çol şükür Rabbim hamişleri tamamına erdirsin, bekleyenlerinde bir an önce göbişleeini doldursun @imagination forever melisaa93 melegim can @Mervenur277 @destinesiaa @Deepblues pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 C cnlrm @Niqu @Woodys @bebekheyecani @ekimm24 @Safransari @savascii @sevayd @Kristialia @onbirmayis @mucizeOldu @mutluanne2779 ve diğer canlar
10 ay daha ne ki Sağlıkla nasip olsunda canım benim biraz daha sabır gösterelim İnşAllahMaalesef canımya 10ay oldu evleneli hala olmadi artik istiyoruz yaşta geçiyor allah daha fazla bekletmesin
Hayırlısı canım kırmızı gelmeden umut vardıryok canım artimed sahte çizgi çıkardı, sabah test yaptım negatif, ultra erken gebelik testi buldum onunla yaptım sabah
Aaa ben bunu çok merak ediyordum işte. Hem ovulasyonla hem de doktorlar yumurta takibi yapan varmı diye aylar önce sormuştum hatta. Ay hadi bakalım aydınlat hepimiziBu arada doktora östrojen değerimin düşük olduğunu bunun problem olup olmadığını sordum (değerim 23) oda problem değil verdiğim desteği kullan yumurtalarının büyümesine bakalım dedi.
Ovülasyon testi ile takip ettiğimi yumurtlama gördüğümü söyledim bakalım tam gününü mü gösteriyor dedi. Hem doktorla hem testle takip edicem bakalım ovülasyon nerede pik nerede çatlama gösterecek
Aynen bende hep merak ettim İnşAllah aynı gider Boşuna bu takipleri yapmış olmak istemiyorumAaa ben bunu çok merak ediyordum işte. Hem ovulasyonla hem de doktorlar yumurta takibi yapan varmı diye aylar önce sormuştum hatta. Ay hadi bakalım aydınlat hepimizi
Benim sat la bat a benziyor. Benim bat 22 haziran. Bu ay ovulasyon testi yapmadım düzenli yapmadım daha doğrusu. Bikaç testim vardı, ilişki olmayan günlerde kullanıyorum. Pik görseydim o gün de yapardık İki ayrı gün pik e yakın gördüm. Bekliyorum ben de.Herkese merhaba bat 26 mayıs sat 23 haziran. Günler geçmiyor birlikte bekleyelim
Ben bu ay hem doktor hem de ovulasyonla takip ettim canımAaa ben bunu çok merak ediyordum işte. Hem ovulasyonla hem de doktorlar yumurta takibi yapan varmı diye aylar önce sormuştum hatta. Ay hadi bakalım aydınlat hepimizi
Ayyy bat yerine sat yazmışım tam tersi olmuş ben de aylardır tedaviyle deniyorum bu ay kendi kendime ovülasyon takibini denemeye karar verdim kim bilir belki tutar günlerimiz çok yakınmış haberdar edelim birbirimiziBenim sat la bat a benziyor. Benim bat 22 haziran. Bu ay ovulasyon testi yapmadım düzenli yapmadım daha doğrusu. Bikaç testim vardı, ilişki olmayan günlerde kullanıyorum. Pik görseydim o gün de yapardık İki ayrı gün pik e yakın gördüm. Bekliyorum ben de.
Mesela ovulasyon testinde pik oluyor sonra silikleştiğinde çatladı diyoruz ya. İşte orada gerçekten çatlamıyor belki. Ben 2 defa öyle son ilişkiyi yaşayıp bıraktım mesela. Nasılsa çatladı tutmuştur diye. Ayaklarımdan tavana asılı kaldım filan Ama olmadı.Aynen bende hep merak ettim İnşAllah aynı gider Boşuna bu takipleri yapmış olmak istemiyorum
Nasıl aynı mı gittiBen bu ay hem doktor hem de ovulasyonla takip ettim canım
Amanınnnn aydınlat bizi bebişim. Nasıl oldu. Mesela pik oldu sonra silikleşti bunlardan hangi günde yumurtladın dedi doktor.Ben bu ay hem doktor hem de ovulasyonla takip ettim canım