- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Bebeğim boşversene Umursama zaten ne desen iletilmiyorKuzum gerildim ya zaten derdimiz var ne gerek var böyle şeylere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim boşversene Umursama zaten ne desen iletilmiyorKuzum gerildim ya zaten derdimiz var ne gerek var böyle şeylere
31 yaşındayım ve eminim senden daha çok kitap okuyup daha çok bilgi edinmişimdir. Şimdi sen burdan yavaşça uzaklaşıp bebeğine odaklanıyosun. Hadi gülüm hadi yavrum hadi ablası hadi annemŞimdi kimin terbiyesiz olduğu belli oldu terbiyesiz lik etme senin yaşında çocuğum var benim!
Şu an okurken benim verdiğim tepki bazen hormonlardan insanlar bazı şeyleri yanlış anlayıp sinirli olabiliyor işte sanırım bizler çok iyiyizKız ne oldu burada ben bu grupta ilk kez böle bişey gördüm aaaa
Maşallah kız 31 yaşında çocuğun varsa helal kaç yaşında doğurdunŞimdi kimin terbiyesiz olduğu belli oldu terbiyesiz lik etme senin yaşında çocuğum var benim!
Mahalle ağzıyla gelme haddini bil bende 42 yaşındayim canım sen önce büyü gel31 yaşındayım ve eminim senden daha çok kitap okuyup daha çok bilgi edinmişimdir. Şimdi sen burdan yavaşça uzaklaşıp bebeğine odaklanıyosun. Hadi gülüm hadi yavrum hadi ablası hadi annem
Bazı insanlar duvardan beter yavrum yaBebeğim boşversene Umursama zaten ne desen iletilmiyor
Tamam kral sensin hadi canısı hadiMahalle ağzıyla gelme haddini bil bende 42 yaşındayim canım sen önce büyü gel
16 yaşında evlendim 19 yaşında oğlum var canm tedavi görüyor um çocuk için siz çok pislik insansiniz bu kadar zor bir dönem deyken söylediğiniz şeyler sizin önünüze çıksın!Maşallah kız 31 yaşında çocuğun varsa helal kaç yaşında doğurdun
Enerjini boşa harcıyorsun ona üzülüyorumBazı insanlar duvardan beter yavrum ya
12 yaşında nasıl evlenebilirsin? Eğer trollüyorsan iğrençsin. Böyle bir şeyin şakası yapılmaz. Lütfen daha fazla uzatma gerçekten12 yaşında evlendim 19 yaşında oğlum var canm tedavi görüyor um çocuk için siz çok pislik insansiniz bu kadar zor bir dönem deyken söylediğiniz şeyler sizin önünüze çıksın!
Aşkım biz bu grupta hep çok çabalıyoruz biraz da böylesi olsun boşverEnerjini boşa harcıyorsun ona üzülüyorum
Buradaki herkes bir şekilde tedavi görüyor. Dünya sadece senin etrafında dönmüyor. Yaşının kaç olduğu da umrumda bile değil çirkinleştin iyice yorma bizi teyzecim16 yaşında evlendim 19 yaşında oğlum var canm tedavi görüyor um çocuk için siz çok pislik insansiniz bu kadar zor bir dönem deyken söylediğiniz şeyler sizin önünüze çıksın!
Canım arkadaslar aslında kötü bir şey demediler üzgünüm durumunu anlıyorum ama katılıyorum arkadaşlarıma buradaki hemen hemen herkes kimyasal geçirdi dış gebelik geçirdi 3. Trimester da çocuğunu kaybeden var hiçbiri senin gibi sorusuna cevap verilmesine rağmen tekrarlamadiklarindsn bu sana karşı olan tutumları anlıyoruz korkuyorsun endişeleniyorsun ama emin ol hep aynı cevaplari alaraka ve soruyu tekrarlayarak için rahatlamayacakSana mı soracam gruba ne zaman girecegime ben kimseye beddua etmedim baştan sona kadar oku bilip bilmeden yazma istediğim kadar yazarım aynı şeyi 199 kere de yazsam sen rahatsız oluyorsa cevap vermessin olur biter keşke konuyu bilip oyle yazsaydın ben burda herkese saygiliyim taki kadın bana sürekli kimyasal diyrousn diye bana gelemez rahatsız oluyrosa cevap vermez benim başımdan geleni siz bilmiyorsunuz tabi geniş bir şekilde takıntılı diyrosunuz dediğim gibi ben kimseye beddua etmedim haddime değil bana sürekli beddua ile gelmeyin orda Allah korusun yazmışim neyse Allah herşeyi görüyor sizede hakkım helal değil ben gruba istediğimiz zaman girip cikarim sizi hiç ilgilendirmiyor!
tamam abla sakin ol.16 yaşında evlendim 19 yaşında oğlum var canm tedavi görüyor um çocuk için siz çok pislik insansiniz bu kadar zor bir dönem deyken söylediğiniz şeyler sizin önünüze çıksın!
Sanırım hesabını kapattı :)tamam abla sakin ol.
Adetliykende içiliyor muYumurtlama oldugu zaman bırakacaksın canım sonra adet olunca tekrar başlıcaksın yumurtlayana kadar
Allahım yarabbim ya acaba gerçekten hamile miydi diye bile düşünüyor insan. Neyse zaten ya ceza yedi yada tribe girdiÖnceki mesajlarında 8 yaşında oğlu olduğu 27 yaşında olduğu yazıyor zaten. Bakın ben buna ayar oluyorum. Beni tanımaz etmez tıkabasayı tanımaz etmez beddua ediyor. Yalan konuşuyor 42 yaşındayım 19 yaşında oğlum var diyerek. Herkesten özür dilerim polemiğe şahit olduğunuz için kızlar ama içimdeki karadenizli durmadı kusura bakmayın.