- 25 Ekim 2022
- 235
- 199
Canım hayırlı olsun ovülasyon takip ettin mi adet tariflerimiz sat bat tam aynıEvet isminiz ilgimi çekmişti ve bence sizin hamile olacağınızı düşünmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun ovülasyon takip ettin mi adet tariflerimiz sat bat tam aynıEvet isminiz ilgimi çekmişti ve bence sizin hamile olacağınızı düşünmüştüm
Evet ovulasyon kiti kullandım bu ay çok teşekkür ederim insallah sağlıkla ilerlerCanım hayırlı olsun ovülasyon takip ettin mi adet tariflerimiz sat bat tam aynı
Hangi günlerdi yumurtlamaEvet ovulasyon kiti kullandım bu ay çok teşekkür ederim insallah sağlıkla ilerler
23-24 yumurtlama 25 catlama biz 23-25 değerlendirmiştik adetimi yanlış demişim 6 Haziran aslında sizin ne zamandı ?Hangi günlerdi yumurtlama
Belirtileriniz oldu mu acabaEvet isminiz ilgimi çekmişti ve bence sizin hamile olacağınızı düşünmüştüm
Benimde bat 8 Haziran yumurtlamayı ben takip edemedim o sebeple merak ettim tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün23-24 yumurtlama 25 catlama biz 23-25 değerlendirmiştik adetimi yanlış demişim 6 Haziran aslında sizin ne zamandı ?
Kafada bitirmek önemli bence yaptığım bir taktik yok maalesefCanım nasıl azalttın bende bırakmak istiyorum tek tük yakıyorum bazen sterse engel olmak İçin onu içmek istemiyorum sma çoğu zaman tutamıyorum kendimi yardımcı olurmusun
Aslında her ay olan şeyler oldu sadece iki gün önce çok açık pembemsi ve kahverengi sürüntu şeklinde lekelenmem oldu bu sabah da biraz olduBelirtileriniz oldu mu acaba
Çok teşekkür ederimBenimde bat 8 Haziran yumurtlamayı ben takip edemedim o sebeple merak ettim tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün
Ay agresiflik, bazen ağlama atağı. Kadın olmak ne kadar zor. Erkeklerin hormonlar o kadar değişmeyince anlamıyorlar bizikonu ne ara buraya geldi bilmiyorum :)Aslında her ay olan şeyler oldu sadece iki gün önce çok açık pembemsi ve kahverengi sürüntu şeklinde lekelenmem oldu bu sabah da biraz oldu
Lekelenmenin olduğu 12. Gün feci bi bas ağrısı göğüs hassasiyeti sinirlilik agresiflik yaşadım öyle tahmin ettim
Hiç anlamıyorlar ki ama bizde neden bu kadar geriliyoruz hiç bilmiyorum sonradan bakınca kendi yaptıklarım bana çok saçma geliyorAy agresiflik, bazen ağlama atağı. Kadın olmak ne kadar zor. Erkeklerin hormonlar o kadar değişmeyince anlamıyorlar bizikonu ne ara buraya geldi bilmiyorum :)
Aynen bana da öyle ama hormonal değişim yaşayıp durdugumuz için biz de ne yaptığımızı bilmiyoruzHiç anlamıyorlar ki ama bizde neden bu kadar geriliyoruz hiç bilmiyorum sonradan bakınca kendi yaptıklarım bana çok saçma geliyor
Evet sanırım 98 lisiniz merak ettim kusura bakmayınAynen bana da öyle ama hormonal değişim yaşayıp durdugumuz için biz de ne yaptığımızı bilmiyoruz
Evet 25 oldum yeniEvet sanırım 98 lisiniz merak ettim kusura bakmayın
canım beylikdüzünde dr. ışık üstünere gedirem men çox memnunamKızlar İstanbulda tanıdığınız güvendiğiniz bir doktor varmı?
Sağol canım..burda biri yazdı riskli gebelik doktoru mene artık belesi lazimdicanım beylikdüzünde dr. ışık üstünere gedirem men çox memnunam
Aynı ben sonra üzülüp gönlünü alasım türlü şımarıklıklar yapasım geliyor eşimeHiç anlamıyorlar ki ama bizde neden bu kadar geriliyoruz hiç bilmiyorum sonradan bakınca kendi yaptıklarım bana çok saçma geliyor
Benim 11. Günde gelmişti Kasım ayındaKızlar yumurtlamadan sonra kaçıncı gün kanda çıkar sizce beta? 7 ya da 8.günüm bugün, negatif geldi kanda