Ben kasımda yaptığımda innovitanın gebelik testleri çok hassas ovulasyon testinin yanında verdikleri gebelik testi , yumurtlamanın 11. Günü bu şekilde göstermişti ama başka marka test yaptığımda çizgi çıkmamıştı innovita çıkarmıstı bir tek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kasımda yaptığımda innovitanın gebelik testleri çok hassas ovulasyon testinin yanında verdikleri gebelik testi , yumurtlamanın 11. Günü bu şekilde göstermişti ama başka marka test yaptığımda çizgi çıkmamıştı innovita çıkarmıstı bir tek
Yuppiii o zamaaaansenle ılgılı pozıtıf hıssedıyorum bebısm bende,kendımle ılgılı bazen pozıtıf bazen negatıf kararsızımBen tuttuğunu düşünüyorum ikimizin içimde öyle bi his var tekrar yine ağrı olabilir gün içinde , gel git yapıyor ağrı olayları
Aaa nasıl anladın askım??Kuzum benim çatlama da değişti 12. Günü olmamış 16. Günü oldu yani dün çatladı @melisaa93
benm amh 0.60 fsh 3.82 çıktı nisan ayında ne demek oluyorAmh rezervı gosterıyor kalıteyı fsh gosterıyor fhs ın kactı adetın 3.gunu yaptırdıgın kuzum? @Tikabasa
Yumurta rezervın bıraz azalmıs canım.fsh ın cok ıyı masallah kalıtelı yumosların.onemlı olan kalıte cunku bı tane yumurtaylada hamile kalınıyor.drunla gorusursun belkı hızlandırmak ıcın asılama fln yapabılırbenm amh 0.60 fsh 3.82 çıktı nisan ayında ne demek oluyor
Merhaba bende yumurtlama takibi yapıyorum size resim atsam yardımcı olur musunuz ilk 3 çubuk 18 ine denk geliyorcanım ben iki ay innovita kullandım hiç silik bile cıkmadı kurumada cıkmadı o yüzden kesin hamişsin sağlıkla gelsin
Canım kimyasal da ben hiç bu kadar net yükseldiğini duymadım sağlıkla tutunmustur inşallah bebeğinAynen yaşadım çünkü Aralık ta Çarşamba gidicem artık hayırlısı olsun inşallah kuzum sende baktır ihmal etme
Bacak ağrım yok ama şimdi bunu öğrendim ya ağrır kesinCanım sende bacak arkası ağrıyor mu.Aynı gündeyiz senle sanrım
Merhaba bende yumurtlama takibi yapıyorum size resim atsam yardımcı olur musunuz ilk 3 çubuk 18 ine denk geliyor
tüp bebeğe karar verdk canm doktorlarında söylediği yaştan dolayı yumurtaların kalitesiz olabilir ondn hamile kalamıyo olabilrsn dedıkleriYumurta rezervın bıraz azalmıs canım.fsh ın cok ıyı masallah kalıtelı yumosların.onemlı olan kalıte cunku bı tane yumurtaylada hamile kalınıyor.drunla gorusursun belkı hızlandırmak ıcın asılama fln yapabılır
Yaaa hayırlısı bakalım cuma veya pzt tekrar veririm olmadı hepimiz için hayırlısı olsunpazartesi günü catladıysa üstüne 10-12 gün koyup öyle bakmak lazım öncesinde belli olma
O günler bile negatif görünebilir o yüzden yok denemez zaman lazım bende 13ünde yapıcam ilk testi bakalım nasipYaaa hayırlısı bakalım cuma veya pzt tekrar veririm olmadı hepimiz için hayırlısı olsun
Kırmızı kartı yedim an itibari ile. Bana da çizik atabilirsiniz. Bu ay eşime söz verdim. Takip yapmayacağım. Ateş ovu hiçbirinin takibini yapmıcam. Yoruldum zaten artık. Akışına bırakıyorum. aynurland @Safransari @TASUU @Papatyamaviss @cnlrm imagination forever @simurgggg @savascii @Tikabasa Perlitik unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar nolur. Canım yine sıkkın…
Aslında ben tahmin etmiştim ama belki geç döllenmedir ya da umudunu kırmamak için bir şey dememistim testinin silikliginden içimden bir ses kimyasal galiba bu inşallah yaniliyordumdur dedim. Çok üzgünüm kuzum inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olurKızlar sizlerede fikir olsun dıye yazıyorum
Dünkü test beta 10du
Bugunki biraz daha silinmiş
Yarın adet olurum buyuk ıhtımal
Busefer 50 betayı bıle göremedim
Albi gebelik testi tavsiye ederım
Değer yüksek ne kdr güzel işte
Kimyasaldan herkes korkar oldu
İnşallah guzel ilerler
2 gün sonra tekrar baktır
melegim can kuzum kusuruma bakma unutmuşum seniKuzum benim çatlama da değişti 12. Günü olmamış 16. Günü oldu yani dün çatladı @melisaa93
9 unda regl olmam gerekiyor normalde ins olmamBaya baya ben buradayım diyor el sallıyor
Ya bu rahim filmini ben de mi çektirsem acaba. Özelde kaç paralar civarındadır acaba bilen var mıdır.Bir de ben bunu çektirmek istiyorum desem çeker mi talebe göre.Benim halam 41 yaşında evlendi kızlar şu an 43 yaşında ve 3 aylık hamile o kadar yumurta geliştirici kullandı kimi zaman çatladı kimi zaman kiste döndü bir kere de kimyasal yaşamış doktoru rahim filmi isteyince iki tupum de kapalı çıktı dedi biri kolay açılmış biri zor acilmis falan dedi ki filmin 7. Ayı hamile olduğunu öğrenmiş