- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimBenim 11. Günde gelmişti Kasım ayında
Gunaydın bebısm,benım tum belırtıler yok oldu bı andagogus acısı akıntı.sende durum nedirİnstada gördüm çok tatlı
Akıntı olmadı sabahtan beri , göğüs ise biraz değişik ağrı yok ama hassas dolgun sadeceGunaydın bebısm,benım tum belırtıler yok oldu bı andagogus acısı akıntı.sende durum nedir
Ben de aynı ama kasık ğrısı karın ağrısı hiç geçmedi 1 haftadır , beta negatif. Pazara kadar regl olmazsam pazartesi tekrar vereceğim çünkü belirtilerim var gibi eğer bu belirtileri vücudum uydurmuşsa zaten aferin onaAkıntı olmadı sabahtan beri , göğüs ise biraz değişik ağrı yok ama hassas dolgun sadece
Ay bugun de bu sekil, daha cok test yaptim ama. Kasik agrim var sadece hatta dun regl olucam sandim ama olmamisim.Ayyy görüyorum. İnşallah vardır. Sabahları ilk idrarla yapmaya devam et kuzum. YArın daha belirgin çıkabilir.
Baya baya varAy bugun de bu sekil, daha cok test yaptim ama. Kasik agrim var sadece hatta dun regl olucam sandim ama olmamisim.
Adetle o kadar aynı belirtiler ki benim tek ayırdığım benim bat 18 Haziran daha var şimdiden olması normal değilBen de aynı ama kasık ğrısı karın ağrısı hiç geçmedi 1 haftadır , beta negatif. Pazara kadar regl olmazsam pazartesi tekrar vereceğim çünkü belirtilerim var gibi eğer bu belirtileri vücudum uydurmuşsa zaten aferin ona
Evet kesinlikle valla aaa günüm geçti herhalde hamileyim falan diyorlarmış ne güzel zhdjsjks biz de yok kimyasal yok pıhtılaşma gün gün takipAdetle o kadar aynı belirtiler ki benim tek ayırdığım benim bat 18 Haziran daha var şimdiden olması normal değil
Eskiler ne güzel adet geçince hamileliği anlıyordu bi de bize bak yumrtlamadan sonra gün sayıyoruz bilmemek ne güzel şeymiş
Tam yumurtlamayı yakaladınız mı siz ovulasyon takip yaptınız mıEvet kesinlikle valla aaa günüm geçti herhalde hamileyim falan diyorlarmış ne güzel zhdjsjks biz de yok kimyasal yok pıhtılaşma gün gün takip
Dün patlıcak gıbı agrıyodu bugun agrı yok cok ılgınc yaa acaba tuttumu kııı senın ıcıne ne doguyorAkıntı olmadı sabahtan beri , göğüs ise biraz değişik ağrı yok ama hassas dolgun sadece
Ben kadın doğum hekimimle takip ettim ultrasonla, yani geçen hafta bugün dün çatlamış demişti pazartesi günü içinTam yumurtlamayı yakaladınız mı siz ovulasyon takip yaptınız mı
bu ay olmadıysa Ovulasyon testleriyle beraber gideceğim ama inşallahBen kadın doğum hekimimle takip ettim ultrasonla, yani geçen hafta bugün dün çatlamış demişti pazartesi günü için
Baya baya ben buradayım diyor el sallıyorAy bugun de bu sekil, daha cok test yaptim ama. Kasik agrim var sadece hatta dun regl olucam sandim ama olmamisim.
Ben tuttuğunu düşünüyorum ikimizin içimde öyle bi his var tekrar yine ağrı olabilir gün içinde , gel git yapıyor ağrı olaylarıDün patlıcak gıbı agrıyodu bugun agrı yok cok ılgınc yaa acaba tuttumu kııı senın ıcıne ne doguyor
pazartesi günü catladıysa üstüne 10-12 gün koyup öyle bakmak lazım öncesinde belli olmaBen kadın doğum hekimimle takip ettim ultrasonla, yani geçen hafta bugün dün çatlamış demişti pazartesi günü için
Canım sende bacak arkası ağrıyor mu.Aynı gündeyiz senle sanrımBen tuttuğunu düşünüyorum ikimizin içimde öyle bi his var tekrar yine ağrı olabilir gün içinde , gel git yapıyor ağrı olayları
Ay hadi inşallah ikinizin de öyle olsun, bayram havası olsunBen tuttuğunu düşünüyorum ikimizin içimde öyle bi his var tekrar yine ağrı olabilir gün içinde , gel git yapıyor ağrı olayları
Benim halam 41 yaşında evlendi kızlar şu an 43 yaşında ve 3 aylık hamile o kadar yumurta geliştirici kullandı kimi zaman çatladı kimi zaman kiste döndü bir kere de kimyasal yaşamış doktoru rahim filmi isteyince iki tupum de kapalı çıktı dedi biri kolay açılmış biri zor acilmis falan dedi ki filmin 7. Ayı hamile olduğunu öğrenmişYa bence yaşla alakalı değil benim iki teyzemde 40 tan sonra doğum yaptılar gayette sağlıklı doğdu çocukları