- 3 Ocak 2023
- 220
- 123
- 28
Aynen yaşadım çünkü Aralık ta Çarşamba gidicem artık hayırlısı olsun inşallah kuzum sende baktır ihmal etmeDeğer yüksek ne kdr güzel işte
Kimyasaldan herkes korkar oldu
İnşallah guzel ilerler
2 gün sonra tekrar baktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaşadım çünkü Aralık ta Çarşamba gidicem artık hayırlısı olsun inşallah kuzum sende baktır ihmal etmeDeğer yüksek ne kdr güzel işte
Kimyasaldan herkes korkar oldu
İnşallah guzel ilerler
2 gün sonra tekrar baktır
Bız aldıkta kullanmadık daha kuzum ozellıkle kadın ıcın olanın tadıı ıgrencc.ıcemedık hıc henuz.ama mecbur kalırsak ıcecez bıkac deneyelımdedr tavsıye etmıstı bu aradaEşime de bu takviyeyi aldım kızlar eczacı bunu önerdi promen alıcaktım ben eczacı uygun hemde içerikleri aynı dediği için bunu tercih ettim hiç kullanan var mı aranızda
Allah yardımcımız olsun korkuyorum artıkValla ben sinovac oldum çok şükür sadvee 2 doz oldum ama evet dediğin gibi biontech okadar kuvvetli Bi aşıydı ki normal hasta olmayan insan bile aşı olduktan sonra perişan oluyordu. Yani açıkçası ben aşılardan ve özellikle çoğu şeyin biontechten dolayı olduğunu düşünüyorum.. Rabbim herkese şifa versin inşallah. O dediğim teyzenin kızıda öğretmen olduğu için bir sürü aşı olmuş doktoru işte aşılardan demiş tedavi oluyormuş şimdi kadın öyle dedi.
Bızde olmak istemedık ama işyerı zorunlu tuttu Niqu napalım olan oldu artık onumuze bakmak gerek.ası olup doguranda cok bız olumlu dusunelım olumlu olsun.Keşke ben de düşünebilseydim sonucunu
Korkma canım hersey olacagına varır.oyle bısey olsa tum dunya kısır kalırdı,haa ama pıhtılasmayı artırdıgı bır gercek asının ve covıdın.hakkımızda hayırlısı korkarak gecıremeyız hayatımızı.kaderımızde ne varsa o gerısı vesıle..guzelı cagıralım guzel olsunAllah yardımcımız olsun korkuyorum artık
Doğru diyorsun ferahlatıyorum ben de içimiKorkma canım hersey olacagına varır.oyle bısey olsa tum dunya kısır kalırdı,haa ama pıhtılasmayı artırdıgı bır gercek asının ve covıdın.hakkımızda hayırlısı korkarak gecıremeyız hayatımızı.kaderımızde ne varsa o gerısı vesıle..guzelı cagıralım guzel olsun
Kızda öyle desi devlet promen öneriyor özeldeki doktorlar bunu öneriyor dedi baktım içeriğinde de bitki ekstratları var içimede sindi kötüyse nasıl içecek eşim yandık bunu bende içebilirmiyim erkeklere özel satılıyor yaBız aldıkta kullanmadık daha kuzum ozellıkle kadın ıcın olanın tadıı ıgrencc.ıcemedık hıc henuz.ama mecbur kalırsak ıcecez bıkac deneyelımdedr tavsıye etmıstı bu arada
İçine tatlandırıcı bir şey atsan olmaz mı acaba bal pekmez yada çilekBız aldıkta kullanmadık daha kuzum ozellıkle kadın ıcın olanın tadıı ıgrencc.ıcemedık hıc henuz.ama mecbur kalırsak ıcecez bıkac deneyelımdedr tavsıye etmıstı bu arada
Şifa olsun can olsun ikinize de takviyelerEşime de bu takviyeyi aldım kızlar eczacı bunu önerdi promen alıcaktım ben eczacı uygun hemde içerikleri aynı dediği için bunu tercih ettim hiç kullanan var mı aranızda
Hayırrrr erkeklere özeli içmemeliyiz içindeki bitkiler vs belki yumurtlamaya engel olur yapılarımız çok farklı bu ürünün kadın için olanı var mıydıKızda öyle desi devlet promen öneriyor özeldeki doktorlar bunu öneriyor dedi baktım içeriğinde de bitki ekstratları var içimede sindi kötüyse nasıl içecek eşim yandık bunu bende içebilirmiyim erkeklere özel satılıyor ya
Aminnnn hayırlısı olsunŞifa olsun can olsun ikinize de takviyeler
Kullanmadık ama içeriği aynıysa etkileri de aynıdır bu ay güzelliklerle gelecek
Vardı canım F yazıyor onda pembe kutuluHayırrrr erkeklere özeli içmemeliyiz içindeki bitkiler vs belki yumurtlamaya engel olur yapılarımız çok farklı bu ürünün kadın için olanı var mıydı
Evet kuzum ıcme sakın bunun ıcınde gınseng fln var erkeklerı uyarıcı sen pembe kuyuyu alacaksın kendıneVardı canım F yazıyor onda pembe kutulu
Yok kuzum tabi yani dediğim o ki aşıyla alakalı olsaydı ben hemen hamiş olurdumBızde olmak istemedık ama işyerı zorunlu tuttu Niqu napalım olan oldu artık onumuze bakmak gerek.ası olup doguranda cok bız olumlu dusunelım olumlu olsun.
Bende pek inanmıyorum hatda korkarım etmeğe sanki daha kötü ederim yumoşlarıPrp nin hiçbir faydası yokmuş canım yabancı kaynakları araştırın makale vs.Hepsi paraföz doktorların oyumuymuş
Ayy kuzum ben düşündüm ne değiştiki 1 kürtaj 1 kimyasal aşılama tüp bebek yaşadımKeşke ben de düşünebilseydim sonucunu
Ginsengi kadınlarda kullanabilir ama içinde başka şeyler var bana elenatal 1 verdi içinde metofolin varmışEvet kuzum ıcme sakın bunun ıcınde gınseng fln var erkeklerı uyarıcı sen pembe kuyuyu alacaksın kendıne
Icınde gınseng olan vıtamınler bende carpıntı yapıyor bebegımGinsengi kadınlarda kullanabilir ama içinde başka şeyler var bana elenatal 1 verdi içinde metofolin varmış
Aa ben hep kullanırım özellikle pastil alırken iyi geliyor banada alerjim olabilir onaIcınde gınseng olan vıtamınler bende carpıntı yapıyor bebegım