- 3 Ocak 2023
- 220
- 123
- 28
Yoktu şükür canım sadece amh değerim 46 diydi aşılama dendi ama çok şükür kendiliğinden oldu Allah'ıma şükürler olsun kiPko varmıydı sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktu şükür canım sadece amh değerim 46 diydi aşılama dendi ama çok şükür kendiliğinden oldu Allah'ıma şükürler olsun kiPko varmıydı sizde
Kuzum 2 ay klomen kullanmıştım ama bu ay kendiliğinden oldu 1 aydır ilaç kullanmadım bel çektirme var doğu yöresinde yakı koyuyor bele bu ay öyle kaldım yakı vuruncaİlaçla mı gebe kaldınız
46mı çok yoğun polikistik mi vardı sizeYoktu şükür canım sadece amh değerim 46 diydi aşılama dendi ama çok şükür kendiliğinden oldu Allah'ıma şükürler olsun ki
Ağrılar beni de geriyor bilgi almış olurum ben şimdi gitsem daha kese bile görülmez diye haftaya pztyi bekliyorumYok gitmedim canım, çarşamba randevum
Böyle adet olacaksın söküldü sökülecek ağrısı dimi ben hep tuvalete koşuyordum sızlıyordu karnım tutunma ağrısıymış onlarÇarşamba bu gruba da yazar mısın
Ağrılar beni de geriyor bilgi almış olurum ben şimdi gitsem daha kese bile görülmez diye haftaya pztyi bekliyorum
Ya evet giriyor geçiyor ama dün tüm gün ağrıdı ağrıdı geçti ben de acaba vücut atmaya mı çalışıyor deyip kendimi derde soktumBöyle adet olacaksın söküldü sökülecek ağrısı dimi ben hep tuvalete koşuyordum sızlıyordu karnım tutunma ağrısıymış onlar
Hayır tam tersi o yerleşiyor iyice yer yapıyor rahim kasılıyor içine alıyor tamamen ağrılar çok çok normal demişti doktorum adet ağrısı gibi çok yoğun da olabilir bu doğal bir süreç demiştiYa evet giriyor geçiyor ama dün tüm gün ağrıdı ağrıdı geçti ben de acaba vücut atmaya mı çalışıyor deyip kendimi derde soktum
sizin şu an kaçıncı haftaYa evet giriyor geçiyor ama dün tüm gün ağrıdı ağrıdı geçti ben de acaba vücut atmaya mı çalışıyor deyip kendimi derde soktum
Pitihlasmam var ordan verdi.hamile kalırsam iğne vericekHerkes ecopirin, coraspin, progestan içiyor
Neden ecopirin verdı doktorunuz, önlem amaçlımı?
Yaa çok teşekkür ederim rahatlattın beni bu ay sen de güzel haberler verirsin inşHayır tam tersi o yerleşiyor iyice yer yapıyor rahim kasılıyor içine alıyor tamamen ağrılar çok çok normal demişti doktorum adet ağrısı gibi çok yoğun da olabilir bu doğal bir süreç demişti
4 daha yenisizin şu an kaçıncı hafta
benimde öyle bugün çok sancım var ondan sordum :)4 daha yeni
Amh çok yüksek miş canım sende pko sun sende muhtemelenYoktu şükür canım sadece amh değerim 46 diydi aşılama dendi ama çok şükür kendiliğinden oldu Allah'ıma şükürler olsun ki
Saolasın cnmTikabasa canım hayırlı olsun inşallah çok okuyamadım ama Galiba gebis sin sağlıkla ilerleyin inşallah
Cnm sen koyulaşmaya baktınmı bugunÇarşamba bu gruba da yazar mısın
Ağrılar beni de geriyor bilgi almış olurum ben şimdi gitsem daha kese bile görülmez diye haftaya pztyi bekliyorum