- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
Ben doktora da yaptırdım bu ay kuzum bir de instagramda biri var ondan danışmanlık aldımGebelik takibi danışmanlığı doktordan mı aldınız bu bizim gebelik için yumurta takiplerimiz mi oluyor o danısmanlık yoksa başka bisey mi
Ben geçen ay akışta kalıcam diye söz verdim ama yine kağıt kalemle ovu tutmaya başladımAh bu testler biraz daha sabredip yapmasak çok iyi olcakta
Doktor bekleyelim desede sen ısrar et canım. Klomen yada femara artık hangisini kullanırsanbenimde 9 aya girdim rahim filmi çektirsem diye düşünüyorum ama daha önce ilaç falan kullanmadım benim degerler iyi sadece biraz amh düşük bu ay klomen isticem bakalım dr ne diyecek
Valla ben belirtileri hep progestana yordum ne yaptım anlatayım:Hadi anlat bize neler yaptın belirtilerin var mıydı
Sadece iki kez mi değerlendirdinizValla ben belirtileri hep progestana yordum ne yaptım anlatayım:
İlk önce tarlusal ile adet oldum kendi kendime adet olamıyordum o sürece danışmanım hem bana hem eşime vitamin başladı daha sonra adetin 5. Klomen başladım başka da bir şey yapmadım yumurta takibi yaptım iki gün değerlendirdik :)
Bende öyle ne sözler veriyorum birdaha test yapmıcam diye ama bir bakıyorum dünyalar kadar test yapmışım üzülüyorum da halimeBen geçen ay akışta kalıcam diye söz verdim ama yine kağıt kalemle ovu tutmaya başladımyok akışta kalamıyoruz taktık bi kere aklımız hep orda
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur. Danışmanlık derken bizde yapalım benim de pcos ve iki yıl oldu bu ay evlilik yıl dönümü hediyesi olsun isterdim ama olmadı. Yoruldum....Valla ben belirtileri hep progestana yordum ne yaptım anlatayım:
İlk önce tarlusal ile adet oldum kendi kendime adet olamıyordum o sürece danışmanım hem bana hem eşime vitamin başladı daha sonra adetin 5. Klomen başladım başka da bir şey yapmadım yumurta takibi yaptım iki gün değerlendirdik :)
Yumurtlama günü ve öncesini değerlendirebildik ondan sonra hala hiç birlikte olmadıkSadece iki kez mi değerlendirdinizÇatlatma iğnesi olmadın mı canım? Bir de hangi vitamini kullandınız
Canım özelden yazayım olur muHayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur. Danışmanlık derken bizde yapalım benim de pcos ve iki yıl oldu bu ay evlilik yıl dönümü hediyesi olsun isterdim ama olmadı. Yoruldum....
Ben bırakıyorum kuzum artık yoruldum. Ovu testiymiş ateş takibiymiş bırakıyorum. Hcg testi bile almıcam artık. Testlere harcadığım paraya şimdi aşılama tüp bebek olurdu. Her türlü kontrolden geçtik hiçbir sıkıntımız yok. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Mfk kullandım. Her türlü vitamin kullandım.kullanıyorum hala. Düzenli sporunu yapan sağlıklı temiz beslenen sigara alkol kullanmayan biriyim olmayınca olmuyor artık bunlarla alakalı değil durum biliyorum . Zamanı var belki de başka çocuğum olmayacak nasibimde yok belki de. Ama her ay sonu böyle olmaktan yoruldumCnm üzülmicez desekte üzülüyoruz işte
Herseyın vaktı zamanı var
Rabbi hebli mines salihin
Ben AnkaraKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardıkben Kuşadasındayım
Sen zaten buraya hiç atmıyorsun hemen kendin bakıyorsun tamamBen Yeşilçay içmeye başladım valla ben biliyorum kendimi
Artimed benide yanılttı canim internetten almistim 4 tane test 3 tanesi negatif 1 i pozitif gostermisti tabi ben 3 tanesine inanmayip 1 tanesine inandim ama sonra sonu hüsran olduhepsi aynı artimed
Sağlıkla Kucağına alırsın inşAllah canım maşallahKizlaarr günaydın... çarsamba aksam persembe sabah ve bu sabah yukaridan asagiya. Koyulasma var evet ama olmasi gerektigi gibi mi emin olamadim
kızlar geçen müge anlıya birileri gelmişdi, kadınının testinde silik çizgi çıkmış, eşine hamile olduğunu söylemiş, sonra 7 ay söyleyememiş hamile olmadığını, kocası bunu hamile sanmış, kadın 7ci ay ortadan kaybolmuş başka adama kaçmış)) adamda çıkmış karım çocuğum nerde diyordu))
Stresten de olabilir ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri aralıksız uykum yokNormalde de gece 1 kere kalkardım ama şuan 3-5-7 de kalktım hamilelikle alakalı mı stresten mi uyanıyorum bilmiyorum valla
Atmadın testini buraya?Bende öyle ne sözler veriyorum birdaha test yapmıcam diye ama bir bakıyorum dünyalar kadar test yapmışım üzülüyorum da halimebugünde yaptım negatif reglim yarın gelir