Canım hangi ilde yaptırdın bu dediğin masajı.1 senedir deniyordum cikolata kistim vardi amh degerim de dusuktu. Bilime inanan bir insanim asla koca kari şeylerine kulak asmazdim. Bir gun komsumun rahim kaldirma masaji yaptigini ogrendim cok dusundum. aman zaten bebek olmuyo bir de bunu deneyim kafasindaydim gittim yanına. adetin 2 ve 3. Gunu masajlar yapti.rahmimin olmasi gerektiginden cok asagida oldugunu yesil sabun ve sicak suyla ovalayip ittirip kaldirdi. Asla olmaz diye bisey yokmus ben bunu ogrendim. Ek takviye bilmem ne felan hic birini yapmadim hatta size kan sonuclarimi gosterim nasil yasiyormussunuz dersinizdemir degerlerim yerlerde b12 degerim dusuk D vitamin degerim yerlerdeydi
Ben de oyle dusunuyorumKimyasal geçirmiş olma ihtimaliniz de var kızlar.
Bence guzel bir sonuc gelecekİdrarım açık renkti ama yine de dayanamayıp yaptım bekliyorum şimdi yapmasaydım diyerek
Ayyy haniii fotoİdrarım açık renkti ama yine de dayanamayıp yaptım bekliyorum şimdi yapmasaydım diyerek
Bu ay inşallah hayırlısıyla gebe kalırız ezan okunuyor aminn. Dua edin kızlarım cuma vakti duamız kabul olurAyyy haniii foto
Çok çok çok aminnnnBu ay inşallah hayırlısıyla gebe kalırız ezan okunuyor aminn. Dua edin kızlarım cuma vakti duamız kabul olur
Amin Allah razı olsunÇooooook sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah ve kucağınıza alın.
Cok sagol canimSağlıkla Kucağına alırsın inşAllah canım maşallah
Allah bilir doğru zamanı yormasın kimseyi.Çok çok çok aminnnnAllahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
BembeyazAtmadın testini buraya?
Hepsinde böyle çıktı ama o yüzden çok güvenmiyorum testlere de 20 adet almıştım rahat 7si öyle çıktı diğerlerinide çöpe attımÇok beklerse böyle oluyor. İlk 10 dk yu baz aldığında mı çıktı böyle kuzum? İlk kez denk geliyorum. 10 dk yı geçince bazen renk değişikliği olduğunu görmüştümama ilk 10 dk da görmemiştim yalancı çizgi. Şaşırıdm.
Bence hemen kan verKızlarresimde daha koyu çıkmış ama yine de koyulaşmış
Sen verdin miBence hemen kan ver
Tebrik ederim canım bugün kaçıncı gün bat ne zaman dıSen verdin mihaftaya vermeyi düşünüyorum ya
Yarın bat günümOlsun bizde Bi baksaydıkregl kaç gün var senin?
Yumurtlamadan sonra 12 canım teşekkür ederimmTebrik ederim canım bugün kaçıncı gün bat ne zaman dı
Yarın o zmn benim olmadığı kesin netleşirYumurtlamadan sonra 12 canım teşekkür ederimm