- 9 Mayıs 2023
- 97
- 22
- 27
Ben öyle böyle sancılanmıyorum regl da bundada vuruldum ikinci gün ağrı sancı şöyle söylim yaklaşık iğnenin 31. Saatinde başladı ve sabaha kadar devam. etti
Ve o arada şeffaf çok akıntım oldu sabah uyandımda hatta ıslandımmı naptım dedimYani iğnenin ertesi dimi
Ben de ovitrelle vuruldum da bu ay.
Acaba ne zaman çatlamıştır diye hesap ediyordum yazınızı gördüm.
Bende kanama olmadığı için zamanı tahmin etmek zor.
Cevap için teşekkür ederim
Kizlaarr günaydın... çarsamba aksam persembe sabah ve bu sabah yukaridan asagiya. Koyulasma var evet ama olmasi gerektigi gibi mi emin olamadim
Ben Yeşilçay içmeye başladım valla ben biliyorum kendimiSen yine de kalan 2 testi de yap canimcm. Dedigin gibi kirmizilari gorene kadar umut hep var
Bu ay olmasa da denemeye devam edicez@vurdumduymazz Yaptirdigin ilk ay mi hamilelik oldu bende bu ay aynı bel çektirmeyi yaptım ama bu ay olmadı gibi bugün bay günü sabah testim negatif ağrılarda başladı
edecez tabiki yılmak yok sabah bi üzüldüm biraz agladım test negatif cıkınca ama rahatladım yine topladım kendimi bunda da vardır bi hayır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBu ay olmasa da denemeye devam edicez
Sagol hayatim darısı isteyen herkesin basina insallah hepimiz saglikla alalim kucagimizaÇok güzel koyulaşıyor maşaAllah size
InsallahSizin var gibi sanki hadi inşallah
Olmadigindan eminsen hemen regl olmak istiyor insan evet hemen geride birakip yeni ufuklara yelken açmak onemliBen Yeşilçay içmeye başladım valla ben biliyorum kendimi
Yaa benimde vajinamda bıçak saplanır gibi arka arkaya bir ağrı oldu vajinada , sızı iğneleme gibi . İlk kez yaşadığım için acaba mı dedim .çatlamanın 11. Günü test negatifti ama erken yaptım sanırım . Vajinada batmayıda 12. Gün hissettim ,döllenme belirtisi olabilir mi acaba ,sizin döllenirken mı batma olmuş onu anladınız mı ?4+6 haftadayım canım göğüs ağrılarım çok olmadı herzamanki adet olcağım da nasılsa öyle . Ama adet olcakmış gibi ağrılarım var yumurtlamadan bi hafta sonra başladı . Vajinamda batmalar oluyor sanki iğne saplanıyor gibi . Ve öğrenmeden 4 gün önce hazımsızlık öğürme gibi belirtilerim de vardı hafiften . Ama adet olcakmış ağrısı beni bile yanılttı hala da korkuyorum. İnşallah gebesindir . Yardımcı olabilmek için bahsetmek istedim
Ne guzel bir test kopkuyuKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorumgidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
Valla bende görünce şaşırdım çok şükürNe guzel bir test kopkuyuhayirli olsun canim. Bat ne zamandi?
MasallahhhhKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorumgidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
bende aynı şekilde bat günüm yarın kalktım son kez test yaptım. Bembeyaz negatif bir test sonrası biraz ağladım. Sonra topladım kendimi eşime söyledim negatif olduğunu.edecez tabiki yılmak yok sabah bi üzüldüm biraz agladım test negatif cıkınca ama rahatladım yine topladım kendimi bunda da vardır bi hayır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordursen ne durumdasın canım
Allah razı olsun inşallah kan sonucumda güzeldir darısı sizlere olsunMasallahhhhbaya baya kırmızı biz alışmışız siliklere bu bariz kopkoyu
Evet canım hiç bir iz yoktu testteOlmadigindan eminsen hemen regl olmak istiyor insan evet hemen geride birakip yeni ufuklara yelken açmak onemli
inşallah canım artık bizede gelsin çift cizgiler bende randevu aldım gidecem klomen isticem hayırlısı bakalımbende aynı şekilde bat günüm yarın kalktım son kez test yaptım. Bembeyaz negatif bir test sonrası biraz ağladım. Sonra topladım kendimi eşime söyledim negatif olduğunu.
Bu ay doktora gidicem yumurta takibi çatlatma iğnesi fln istiycem.ilk hamileliğimde öyle olmuştu belki yine vesile olur
Ooo çok güzelKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorumgidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040