tatlım hepimiz aynı durumdayız üzme kendini sabah bende kötüydüm ama şimdi bu ay neler yapsam diye düşünüyorum çok şükür bak bi evladın var bi hamilelik gecirmişsin bu demektirki yine olacaktır sadece zamanı gelmemiştir biraz oluruna bırak istersen bende 9 ay oluyor hala bi hamilelik bile oluşmadı ama çabam bitmedi cıkmayan candan umut kesilmezmiş olacak ınanıyorum inşallah umudumu kaybetmem diye dua ediyorum artıkBen bırakıyorum kuzum artık yoruldum. Ovu testiymiş ateş takibiymiş bırakıyorum. Hcg testi bile almıcam artık. Testlere harcadığım paraya şimdi aşılama tüp bebek olurdu. Her türlü kontrolden geçtik hiçbir sıkıntımız yok. Denemediğim yol yöntem kalmadı. Mfk kullandım. Her türlü vitamin kullandım.kullanıyorum hala. Düzenli sporunu yapan sağlıklı temiz beslenen sigara alkol kullanmayan biriyim olmayınca olmuyor artık bunlarla alakalı değil durum biliyorum . Zamanı var belki de başka çocuğum olmayacak nasibimde yok belki de. Ama her ay sonu böyle olmaktan yoruldum
Olabilir canım bir de cin gibi uyanıyorum zorla uyuyorum. Akşam 9 gibi uykum geliyor ama onun dışında hiç uyku yok hani uyku yorgunluk yapıyordu anlamadım az demek ki betaStresten de olabilir ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri aralıksız uykum yok
Saat başı uyanıyorum nerdeyse
daha varmış gününe canım herşeyin hayırlısı olsunHayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur. Danışmanlık derken bizde yapalım benim de pcos ve iki yıl oldu bu ay evlilik yıl dönümü hediyesi olsun isterdim ama olmadı. Yoruldum....
Bende öyleyim sonra yavaş yavaş gün içerisinde geliyor uyku eğer gebelik varsaOlabilir canım bir de cin gibi uyanıyorum zorla uyuyorum. Akşam 9 gibi uykum geliyor ama onun dışında hiç uyku yok hani uyku yorgunluk yapıyordu anlamadım az demek ki beta
demek ki adam kadının bi tek gözlerini sevmiş)) bir insan bir insanı sevdikden sonra nelerini affediyor ki...Doktor arkadaşım buna okşar bir durum anlatmıştı bana..demek oğlan kızın mavi gözlerini sevmiş ve vurulmuş..kızın o gün gözlerinde lens varmış..kızda her görüşte diyemiyorki bu kendi gözlerimin rengi diğil çünkü oğlan hep diyorki ilk gözlerine vuruldum nişan kına oluyor kız bir türlü diyemiyor her kes diyorki bu böyle gitmez söyle yarın evde lenslemi gezicen?evleniyorlar kız sabah akşam lense evde ve yoruluyor söylüyor eşine..eşide bu kadar yalan konuştuğu için boşanma davası açıyor
Aynen zaten ben hep diyorum küçük kızlara doğal haliyle nasılsın öyle olucan seni olduğu gibi kabul etsindemek ki adam kadının bi tek gözlerini sevmiş)) bir insan bir insanı sevdikden sonra nelerini affediyor ki...
Bi 10 dkya falan yapcam test inşBende öyleyim sonra yavaş yavaş gün içerisinde geliyor uyku eğer gebelik varsainşallah da vardır
Bende merak ettim nasıl bir danışmanlıkCanım özelden yazayım olur mu
Çok iyi olmuş canımYumurtlama günü ve öncesini değerlendirebildik ondan sonra hala hiç birlikte olmadıkeşim tedirgin oldu birlikte olmak istemiyor protime women ve men kullandık bir de d vitamini çatlatma iğnesi olmak için gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı
Ay foto bile çekmedimki direkt attım bembeyaz testtiSen zaten buraya hiç atmıyorsun hemen kendin bakıyorsun tamam
Hadi bakalım inşallah bekliyorumBi 10 dkya falan yapcam test inş
Olsun bizde Bi baksaydıkAy foto bile çekmedimki direkt attım bembeyaz testti
Çooooook sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah ve kucağınıza alın.Kızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorumgidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
Çok beklerse böyle oluyor. İlk 10 dk yu baz aldığında mı çıktı böyle kuzum? İlk kez denk geliyorum. 10 dk yı geçince bazen renk değişikliği olduğunu görmüştümama ilk 10 dk da görmemiştim yalancı çizgi. Şaşırıdm.Freely markasıtavsiye etmiyorum geçen aydan
Kimyasal geçirmiş olma ihtimaliniz de var kızlar.Bu mavili bana da çift çizgi çıkarmıştı adete 1-2 gün kala sonra adet olmuştum