- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 30
Hayırlı olsun canım yarın daha koyulaşır inşallahklomen kullandım, takviye içinde ocean polysitol verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım yarın daha koyulaşır inşallahklomen kullandım, takviye içinde ocean polysitol verdi
2 gün öncede çizgi çıkarsaydı pek güvenmezdim, çıkarmadığı için umutlanıyorum, ama kırmızı çıkana kadar şüphe her zaman varArtimed güvenilir değilmi
Ah keşkeOlur olur merak etme..bende sandım gebelik testi
İnşallah olucak bu sefer ben inanıyorum2 gün öncede çizgi çıkarsaydı pek güvenmezdim, çıkarmadığı için umutlanıyorum, ama kırmızı çıkana kadar şüphe her zaman var
Ben ovu testiyle hiç denemedim ya belki varken koyu gösteriyor.Ama mesela bende artimed varsa gösterir yaniAh keşke
Geçen ay lh da silikti çıkmamıştı ama bu ay koyu çıktı lh hormonum sanırım 2.ye yumurtlama oluyor regliye girmeden yarımda ikinci idrarla denerim lh bak bu testimde reglime 6 gün varken yapmıştım onda da silik çıktı koyulaşması gerekiyordu şimdiyeBen ovu testiyle hiç denemedim ya belki varken koyu gösteriyor.Ama mesela bende artimed varsa gösterir yani
Aynen ben çok yaşadım ayda 2 defa yumurtlama oluyor yeniden koyulaşma çok gördüm..Geçen ay lh da silikti çıkmamıştı ama bu ay koyu çıktı lh hormonum sanırım 2.ye yumurtlama oluyor regliye girmeden yarımda ikinci idrarla denerim lh bak bu testimde reglime 6 gün varken yapmıştım onda da silik çıktı koyulaşması gerekiyordu şimdiye
Hepsi gebelik belirtisi de olabilir. Regl agrisiyla benzer sonucta belirtiler cok kisi oyle yazdi. Ben de oyle biliyorum. Hatta bende de var cokca ama moralimi bozmuyorum. Bu ay umutluyum insallahben yapıcamda, adet sancısı hissettim şuan bilemiyorum, vajinal sızlama var, ya yeminle hep mutluluğum elimde kalıyor galiba
Canım benim dün sabah öyle oldu sonra geçti bugün öğlen uzun süre oldu kesin adet oldum dedim baktım yok. Bence rahim kalınlaşıyor önceden hamile kalanlar regl zamanı normal bu ağrılar demiştiben yapıcamda, adet sancısı hissettim şuan bilemiyorum, vajinal sızlama var, ya yeminle hep mutluluğum elimde kalıyor galiba
Bu geçen ayın lhı mesela bu ay 2 kere oluyor demekki hayırlısı olsun ya senide darladım helal et hakkınıAynen ben çok yaşadım ayda 2 defa yumurtlama oluyor yeniden koyulaşma çok gördüm..
Saçmalama ben o kadar bura testler atıyordum..hepimiz aynı yoldayız..senin testlerin çok garib yaaBu geçen ayın lhı mesela bu ay 2 kere oluyor demekki hayırlısı olsun ya senide darladım helal et hakkını
inşallah ya korktum bi anCanım benim dün sabah öyle oldu sonra geçti bugün öğlen uzun süre oldu kesin adet oldum dedim baktım yok. Bence rahim kalınlaşıyor önceden hamile kalanlar regl zamanı normal bu ağrılar demişti
Korkma hep rahiminde rahatsızlık oluyor..ben kimyasal olduğumu o günü rahminde sızıntı bile yoktu o zaman anladımki kesin kimyasal belirtiler yok oluyorinşallah ya korktum bi an
Ben de seni sakinleştiriyorum ama her ağrı girdiğinde ağlayasım geliyorinşallah ya korktum bi an
İlk başta vardı sonra mı kaybolduKorkma hep rahiminde rahatsızlık oluyor..ben kimyasal olduğumu o günü rahminde sızıntı bile yoktu o zaman anladımki kesin kimyasal belirtiler yok oluyor
Yaa inanmıyorum, nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam. Şükürler olsunkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
İlk günler rahmim rahatsızdı dolu gibiydi..yani seni hiss etdiriyor hamilesin diye...ama sonra geçti hemenİlk başta vardı sonra mı kayboldu
evet ara ara sızlama gelip kayboluyorKorkma hep rahiminde rahatsızlık oluyor..ben kimyasal olduğumu o günü rahminde sızıntı bile yoktu o zaman anladımki kesin kimyasal belirtiler yok oluyor