- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
13cü günü, muhtemelen geç çatlamış, 4 gün arka arkaya ilişki oldu, hangisi oldu bilmiyorumaynurland canım gayet güzel görünüyor sağlıkla gelsin kuzuniğnenin kaçıncı günü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13cü günü, muhtemelen geç çatlamış, 4 gün arka arkaya ilişki oldu, hangisi oldu bilmiyorumaynurland canım gayet güzel görünüyor sağlıkla gelsin kuzuniğnenin kaçıncı günü?
Yaaa bende çok net görüyorummmmm sağlıkla gelir İnşAllahkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
canım artimed, ama 2 gün önceye kadar hep bem beyazdı, bak böyleaynurland canım gayet güzel görünüyor sağlıkla gelsin kuzuniğnenin kaçıncı günü? Test ne marka?
Yaa iğnenin etkisi gitmişti zaten canımm çok sevindim yarın sabah yapacak testin var mı ilk idrarlabakın burda sanki daha net
evet gidip aldım yine aynı marka yarın sabah bakıcam yineYaa iğnenin etkisi gitmişti zaten canımm çok sevindim yarın sabah yapacak testin var mı ilk idrarla
Bat ne zamandı canımbeyazları görünce baya umudumu kaybetmişdim, yarın bakalım nasıl çıkıcak
Belirti fln var mıydıııevet gidip aldım yine aynı marka yarın sabah bakıcam yine
3 haziranBat ne zamandı canım
Hayırlı olsun çok net gözüküyorbakın burda sanki daha net
Nazlı nazlı gitmiş yerleşmiş demek ki minnoşcanım artimed, ama 2 gün önceye kadar hep bem beyazdı, bak böyle
Belirti var mıydı3 haziran
canım önceki aylar hep belirtim vardı, bu ay hiç belirtim olmadı, hatta yumurta akı akıntısını bile yaşamadım, dedim yumurtlama olmuyor, 1 tane de yumurtam vardı, sadece şişkinlik var, karnım falan çok şiş, kursda kızlar abla hamilemisin falan diye sordular 47 kglık kızım karnım davul gibi olmuş, bi de ara ara bacağım ağrıyor başka yokBelirti fln var mıydııı
inşallah ya valla sabah olsunda test yapıyım istiyorumNazlı nazlı gitmiş yerleşmiş demek ki minnoş
İnşAllah yarın daha net gösterir kendini minnoşcanım önceki aylar hep belirtim vardı, bu ay hiç belirtim olmadı, hatta yumurta akı akıntısını bile yaşamadım, dedim yumurtlama olmuyor, 1 tane de yumurtam vardı, sadece şişkinlik var, karnım falan çok şiş, kursda kızlar abla hamilemisin falan diye sordular 47 kglık kızım karnım davul gibi olmuş, bi de ara ara bacağım ağrıyor başka yok
inşallah ya valla sabah olsunda test yapıyım istiyorum
İnşAllah yarın daha net gösterir kendini minnoş
inşallahSabah ben de test yapcam inş koyu koyu testler atarız
var tatlım hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesinkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
Ay gözün aydın maşallahkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim