- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
En iyisi sabah ilk idrarla yap daha koyu çıkıcakbakın burda sanki daha net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi sabah ilk idrarla yap daha koyu çıkıcakbakın burda sanki daha net
İnşallah günden düne koyulaşır canım dualarımız seninlebakın burda sanki daha net
inşallah netleşsinde neden olmasın, zaten tüm gün bilgisayar başındayım)))Aynur kuzum şubat anneleri grubunun da başına geçersin yine tablo yaparsın dimiiiii
Kız sen hamişsin yaLh testi yaptım su içimine de dikkat etmedim
Öyle demeyinnnn ya kesin adet olurum ben böyle bikere daha başıma gelmiştiKız sen hamişsin ya
inşallah canımEn iyisi sabah ilk idrarla yap daha koyu çıkıcak
öyle gözüküyor sabahki testte dalgalanma vardı güvenemedim, idrarımı tutup yeniden test yaptım, hemen çizgi çıktıaynurland hamile misinnnnn
inşallah canım, ben de hep kuruma çizgisi oluyordu, damlatır damlatmz hiç olmadı, o yüzden çok umutluyumİnşallah günden düne koyulaşır canım dualarımız seninle
canım artimedde, 2 gün önceye kadar hep beyaz çıkarıyorduMarkası artimed d3ğildir inşallah canım
Nasıl adet olursun koyu çıkmışÖyle demeyinnnn ya kesin adet olurum ben böyle bikere daha başıma gelmişti
Ayyyy çok sevindimmmmm darısı banaaainşallah canım
öyle gözüküyor sabahki testte dalgalanma vardı güvenemedim, idrarımı tutup yeniden test yaptım, hemen çizgi çıktı
inşallah canım, ben de hep kuruma çizgisi oluyordu, damlatır damlatmz hiç olmadı, o yüzden çok umutluyum
Lh testi ama oNasıl adet olursun koyu çıkmış
Sabah yine yapLh testi ama o
Canım sen de femara mı kullandın canımcanım artimedde, 2 gün önceye kadar hep beyaz çıkarıyordu
Sabah gebelik yapıcam artık varsa da belli etsin bir zahmet gına geldiSabah yine yap
klomen kullandım, takviye içinde ocean polysitol verdiCanım sen de femara mı kullandın canım
Artimed güvenilir değilmicanım artimedde, 2 gün önceye kadar hep beyaz çıkarıyordu
Olur olur merak etme..bende sandım gebelik testiSabah gebelik yapıcam artık varsa da belli etsin bir zahmet gına geldi
Artımed beni mahvetti bundan daha koyu çıkarttı geçen ay bende adet oldumcanım artimedde, 2 gün önceye kadar hep beyaz çıkarıyordu