Evet ben de duydum geçen ay ona göre çatlamaya kadar denedim bıraktım tutmadı. bende dedim ki tuttu da kızı erkeği seçmem kaldıBir de şey okudum mesela çatlama öncesi ilişki olursa kız olur diyorlar doğru mu acabay ler çabuk ölüyormus x kalıyormuş o yüzden kız isteyen catlama öncesi erkek isteyen catlama sonrası yazmışlar acaba ne kadar doğru sağlıklı olsun tabiki hepsi bir ama gönülden geçen de var şimdi
Şu cinsiyet olayı da hamile kaldığımız anda kandan alınıp bakılsa keşkeEvet ben de duydum geçen ay ona göre çatlamaya kadar denedim bıraktım tutmadı. bende dedim ki tuttu da kızı erkeği seçmem kaldı
CANIM ASLINDA YANLIŞ ANLAMAYIN AMA SADECE BEBK İÇİN DEGİLDE GERÇEKTEN İLİŞKİ YAŞADIGINIZDA YANİ İLİŞKİ YAŞARKENDE BEBEK DÜŞÜNMEDİGİNİZZ DE OLUYOR. GÜN AŞIRI İLİŞKİ DE ERKEK DE SPERM KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR. YANİ BENCE KAFANI BİRAZ BAŞKA BİRŞEY İLE MESGUL ETMEYİ DENE SORUN YOKSA KAFANI BAŞKA ŞEYLE MESGUL ETTİĞİN AY OLUYOR :)Kızlar merhabalar yakin bir arkadasim bir kere sadece korunmadan ilişki yasadi ve suan hamile bazen hayret ediyorum nasil oluyor bu isler tamamen sans
bende cok duydum bunu gönlünden ne geciyosa onu uygula o zamanBir de şey okudum mesela çatlama öncesi ilişki olursa kız olur diyorlar doğru mu acabay ler çabuk ölüyormus x kalıyormuş o yüzden kız isteyen catlama öncesi erkek isteyen catlama sonrası yazmışlar acaba ne kadar doğru sağlıklı olsun tabiki hepsi bir ama gönülden geçen de var şimdi
Ama ben hem çatlamadan önce hemde çatladıktan sonra beraber oldum eee hangisi tuttuki şimdiBir de şey okudum mesela çatlama öncesi ilişki olursa kız olur diyorlar doğru mu acabay ler çabuk ölüyormus x kalıyormuş o yüzden kız isteyen catlama öncesi erkek isteyen catlama sonrası yazmışlar acaba ne kadar doğru sağlıklı olsun tabiki hepsi bir ama gönülden geçen de var şimdi
Biz de her gün yaptıkAma ben hem çatlamadan önce hemde çatladıktan sonra beraber oldum eee hangisi tuttuki şimdi
Ben 1 ayda sadece 4 kere ilişki yaşamışım hangisi tuttu bilemedimBiz de her gün yaptıkbugün pik bakalım muhtemelen akşam da çatlar havuç ağacı çıkacak içimde dünkü mü tutar bugünki mi ay hiç bilemiyorum koştur koştur gittilerse
çatladıktan sonra görüyorlar içinde bulunduğu sıvı yayılıyor ya yaliba ondan anlıyorlar
tam bilmiyorum canım ama sen yine de değerlendir :)Ozman yeni çatlamış dir dimi canım ya
Supeeer cok net bellibakın burda sanki daha net
yarın inşallah koyulaşmanı görürüm, damlatır damlatmaz çıktı, 2-3 gün önce hep bembeyaz çıkıyorduSupeeer cok net belli
Isık yaptım resmen ben burdayım diyoooookızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
beyazları görünce baya umudumu kaybetmişdim, yarın bakalım nasıl çıkıcakIsık yaptım resmen ben burdayım diyooooo
hadi hayırlısı inşallahkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
baya koyu çıkmış baby,Lh testi yaptım su içimine de dikkat etmedim
Evet suda içtim valla umarım yanıltmazbaya koyu çıkmış baby,