- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dünkü ile farkı anlamayınca yarın sabah yapayım dedim 2 kat belki daha belirgin olur yani inş artıyordurYarın mı yapacaksın testi :)
Ben gölgeleri hiç göremiyorum normalde bak bunda artık belirginleşmişBen varim
var canım görüyorum ince silik cızgı sağlıkla ilerler inşaallah kac gün var bataBen varim
Keşke topluca oraya geçsek ya ne güzel samimi ortamımız var herkes iyi niyetliAramızda şubat annelerine geçiş yapan varsa olursa konuyu üstüne alsın editöre yazıp, tablo yapın arkadaşlar diğer gruplar gibi
Biz geç geliriz muhtemelen daha bat 18 i
Dun ben de o tarafa bu tarafa cevirip zor goruyordum ama bugünkü bana da daha belirgin geldi.. umarim koyulasarak giderBen gölgeleri hiç göremiyorum normalde bak bunda artık belirginleşmiş
Ben inanıyorum gruptaki çoğu kişi geçecek inşallah yaz’a girdik uğurlu gelecek..Keşke topluca oraya geçsek ya ne güzel samimi ortamımız var herkes iyi niyetli
Insallah canimcim isteyen herkese en kisa zamanda nasip olsun insallah ya bundan once de silik cizgiler görüp hep hayal kirikligi olunca emin olamiyorum simdi. Pazar gunu bat günü.var canım görüyorum ince silik cızgı sağlıkla ilerler inşaallah kac gün var bata
Umarim hep birlikte gecerizAramızda şubat annelerine geçiş yapan varsa olursa konuyu üstüne alsın editöre yazıp, tablo yapın arkadaşlar diğer gruplar gibi
Biz geç geliriz muhtemelen daha bat 18 i
Bana doktor adetimin 9. Günü İnofolic combi başlattı hemen başla dedi yumurtam büyümemişti tam 15. Günü gittim 17mm yumurta büyümüş hızlıca bence hemen de başlayabilirsinizİnofolic kullanmaya adet olunca başlayacağım, onu kullanırken başka folik asit kullanmayacagim canım. Şimdi elenatal 1 kullanıyorum adet olana kadar.
Evet çatlatma iğnesi de kullandım ama 1,5 yıl oldu :)Çatlatma iğnesi deyince ben de dedim herhalde kullandınız
pazara daha 3 gün var o zamana koyulaşır bence cünkü bariz belli canım bu sefer tutmuştur inşaallah bende silik bile cıkmıyorInsallah canimcim isteyen herkese en kisa zamanda nasip olsun insallah ya bundan once de silik cizgiler görüp hep hayal kirikligi olunca emin olamiyorum simdi. Pazar gunu bat günü.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)aynı şeyi bende düşündüm boşver zaten negatif görüp kendimi niye üzeyim sanki regl agrılarıda gelmeye başladı
benim kilom iyi bence ama yinede spor yapıyorum yumurtalıkları daha iyi çalıştırıyor gün içinde daha az yorgun hissediyorum sabahları daha dinç uyanıyorum :) spor yapıyorum dediysem salonda değil evde kendi halimdekızlar kilolarınız ne durumda bu arada ben diyetisyene gidiyorum 160 boyum 80 klioyum biraz versem hamile kalmadan dedim ama bakalım
çatlıyo demek ki :) yuvarlansın gelsin bebiş olsun inşAllahDün yumurtlama pik günüydü dünden beri gecede kasık ağrım var bazen tek taraflı bazen de adet olacakmış gibi ağrı var
Bat ne zamandıGünaydın sabaha bembeyazlarla uyandım negatif Elendim hayırlısı olsun birdaha ki aya olucak inşallah umut her zaman var
Yarın olmam gerekiyor en geç 3ündeBat ne zamandı