Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en kısa sürede tutar size de beslenme listesi verdi mi geçen ay bur arkadaşım ilk denemede tuttu pcos2 aydır femara + çatlatma kullanıyorum kırmzılaeı görene kadar umut kesilmez diyoruz ama adet olacak gibiyim pcos var bende
Sabah bir düşündüm acaba yapsam mı diye sonra amaaan bugünü de depresyonla geçiremem dedim vazgeçtimBugün test yapan yok muu
Hayır canım ben yaklaşık 1,5 yıl önce klomen kullanmıştımMerhaba femara kullandiniz mi sizde
Evet folik asit ikisi de ama inofolic ekstra olarak kaliteli yumurta oluşmasına katkıda bulunuyorO zaman her ikisinde folikasit var öylemi?ben folikasit zaten kullanıyorum
Vakti zamanı geldiğinde hiç bir şey engel olamıyor Spiral takılıyken hamile kalanlar varKızlar merhabalar yakin bir arkadasim bir kere sadece korunmadan ilişki yasadi ve suan hamile bazen hayret ediyorum nasil oluyor bu isler tamamen sans
Ben de sabah koşup hemen tuvalete gittim ki bekleyince kafam karışmasınSabah bir düşündüm acaba yapsam mı diye sonra amaaan bugünü de depresyonla geçiremem dedim vazgeçtim
Tamam canım sen inofolic ve yine folikasit alıyormusun yoksa bu sana yetiyor?Evet folik asit ikisi de ama inofolic ekstra olarak kaliteli yumurta oluşmasına katkıda bulunuyor
Prodictor express ve ge5 diye testCanım kızlar sormuş kaç kere ama görmedin sanırım gebelik testinin fotosunu yüklermisin ? 12-13 betayı hangi test algılamış bende merak ettim valla
Canım benim kimyasalda roll algılamıştıCanım kızlar sormuş kaç kere ama görmedin sanırım gebelik testinin fotosunu yüklermisin ? 12-13 betayı hangi test algılamış bende merak ettim valla
İnofolic kullanmaya adet olunca başlayacağım, onu kullanırken başka folik asit kullanmayacagim canım. Şimdi elenatal 1 kullanıyorum adet olana kadar.Tamam canım sen inofolic ve yine folikasit alıyormusun yoksa bu sana yetiyor?
Yarın mı yapacaksın testi :)Ben de sabah koşup hemen tuvalete gittim ki bekleyince kafam karışmasın
Yok hiç duymadım liste falan ama zaten ben asitli içecek falan tüketen biri değilim standart besleniyorum. Yumurtayı besledim diye ekstra ceviz incir fındık fıstık havuç yiyorumİnşallah en kısa sürede tutar size de beslenme listesi verdi mi geçen ay bur arkadaşım ilk denemede tuttu pcos
Ben varimBugün test yapan yok muu
Tamam canım teşekkürlerİnofolic kullanmaya adet olunca başlayacağım, onu kullanırken başka folik asit kullanmayacagim canım. Şimdi elenatal 1 kullanıyorum adet olana kadar.
Çatlatma iğnesi deyince ben de dedim herhalde kullandınızHayır canım ben yaklaşık 1,5 yıl önce klomen kullanmıştım
aynı şeyi bende düşündüm boşver zaten negatif görüp kendimi niye üzeyim sanki regl agrılarıda gelmeye başladıSabah bir düşündüm acaba yapsam mı diye sonra amaaan bugünü de depresyonla geçiremem dedim vazgeçtim