Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncomed hızlı gebelik testi birde ıdrar siviydiCnm hafif bi gölge var
Markası ney
12. Gün daha belirgın olmalıydı sanki
Bnımki 200 mg cnmKızlar progestan kac mg olanı kullanıyorsunuz bı de kaçıncı gün başladınız?
Doktorum 1 hafta sonra ver dediBu 12nin testi var mı canım. Artış önemli 2 günde 2 kat artacak mı bakmak lazım ama senin değerin düşük sabredebilirsen 4 gün sonra tekrar ver
Doktorlara bakarsak hiç vermeyelim daha iyiDoktorum 1 hafta sonra ver dedi
Neden ağızdan aliyosun öyle yan etkisi çok olur, fitil olarak kullanabilirsin, hadi inşallah güzel haberini alırız, ben de yumurtlamadan sonra tedbir amaçlı düşünüyorum progestan kullanmayı.Bnımki 200 mg cnm
Agızdan alıyorum ben
Normalde yumurtlamadan sonra başlanır fakat ben 3 gun oldu baslayalı tedbir amaçlı kullanıyorum kendım
Yarın çatlamanın 10. Gunu
Makat a bu ak batar gibi olmasiPeki makara bıçak batar gibi olması bir belirti mi
Bn gce yatmadan önce içiyorum sonra uyuyorumNeden ağızdan aliyosun öyle yan etkisi çok olur, fitil olarak kullanabilirsin, hadi inşallah güzel haberini alırız, ben de yumurtlamadan sonra tedbir amaçlı düşünüyorum progestan kullanmayı.
Rahatim zaten benim gec dollenme ovulasyon yaptigim icin biliyorum 18.gun pik oldu ve pikten sonra 11.gunDoktorlara bakarsak hiç vermeyelim daha iyi
Cnm eger sabredebılırsen 4 gun sonra ver
Deger düşük
2 gune bir kolların delik desık olur ve stres oluyosun daha çok
Sonucta hamilesın rahat ol
Ozaman hayırlı uğurlu olsun cnmRahatim zaten benim gec dollenme ovulasyon yaptigim icin biliyorum 18.gun pik oldu ve pikten sonra 11.gun
Kizlar hormon tahlillerim nasil sizce fikriniz var mı
Ben görüyorummm. Mesajlarda geriden geliyorum yazan olmuştur diye yazmamıştım İnşAllah yanıltıcı değildir gitgide koyulaşırBenden başka gören yok mu ya
İn şa Allah olur.Elenatal ne için?birde inofolic söylersem eczanede verirler mi?Ben şu anda elenatal 1 kullanıyorum, önümüzdeki ay adetle beraber inofolic kullanacağım yumurta kalitesi için, eşime de içinde çinko selenyum e vitamini olan bı takviye aldım. 2 oğlum var, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olsun istiyorum
Ben görüyorumBenden başka gören yok mu ya
Elenatal 1 gebelik öncesi kullanılacak folik asit ve bazı vitaminler var içinde. İnofolic eczaneden alabilirsin, ben internetten aldım daha uygun diye. İnofolic kullanırken elenatal kullanmayacağım çünkü onda da folic asit var.İn şa Allah olur.Elenatal ne için?birde inofolic söylersem eczanede verirler mi?
O zaman her ikisinde folikasit var öylemi?ben folikasit zaten kullanıyorumElenatal 1 gebelik öncesi kullanılacak folik asit ve bazı vitaminler var içinde. İnofolic eczaneden alabilirsin, ben internetten aldım daha uygun diye. İnofolic kullanırken elenatal kullanmayacağım çünkü onda da folic asit var.