- 25 Şubat 2011
- 6.315
- 7.168
Cnm çizgi yeri tam gölgeye gelmişBenden başka gören yok mu ya
Aydınlık bi yerde çekermsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm çizgi yeri tam gölgeye gelmişBenden başka gören yok mu ya
İnş ya çok stres yaptım var mı yok mu diye bu ay çok umutluyum olmazsa çok uzulecegimBen göremedim de arkadasim golge cikmis diyor
çatlatma iğnesi 12. Gün inş vardır ya sabah tekrarlayacagim
Bişi dicem, ben burada iğnenin 13. günü negatif görüp 14. günü pozitif gören birisini görmüştüm.benim testler yine beyaz))) adete 3 gün var iğnenin de 12 günü
Cnm çizgi yeri tam gölgeye gelmiş
Aydınlık bi yerde çekermsın
Hmm daha çok varmış bilemedim o zaman canımTestin nerede canım göremedim bnm ama 10gün var regle olablr mi sence
Ben regl olmadan önce geliyor o akıtı kuzum. Ancak burada hamile olup da bu akıntısı gelen de çok gördüm. O yüzden beyaz akıntıyı hiç bir şeye yoramıyorum.Kizlar beyaz yoğun bi akıntı başladi bende bu durum ile karşilaşan var mi katı kokusuz beyaz bi akıntım var
Telefonun gölgesi olmadan bi çeker misinBenden başka gören yok mu ya
Bu 12nin testi var mı canım. Artış önemli 2 günde 2 kat artacak mı bakmak lazım ama senin değerin düşük sabredebilirsen 4 gün sonra tekrar verKizlar bat benim yarin kan verdim 12 cikti sizce normal mi
Telefonun gölgesi olmadan bi çeker misin
Ben şu anda elenatal 1 kullanıyorum, önümüzdeki ay adetle beraber inofolic kullanacağım yumurta kalitesi için, eşime de içinde çinko selenyum e vitamini olan bı takviye aldım. 2 oğlum var, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olsun istiyorumKızlar aranızda vitamin kullanan varmı?neler ediyorsunuz?ben şimdi adetimi bekliyorum..hemen başlamak istiyorum oturub ağlamakla çocuk olmucak
Emin olamadım var gibi geldi banahafif gölge var gibi sen canlı görebiliyor musun
İnşallah ya sabah ilk idrarla yapacağım zor tutuyorum kendimi tekrar yapmamak icinAy ben bunda gördüm b sefer. İnşallah vardır.
Cnm bnde progestan kullanıyorum
Ne gbı bı etkısı oluyor
Bnde bısey olmuyor
Kızlar progestan kac mg olanı kullanıyorsunuz bı de kaçıncı gün başladınız?Progestanmı yapıyor bunları
Bn son 2 gundur kullanıyorum
Yumurtlamadan beri şiş bnımkıler ama
Kapa gözünü yat hemen sabah olsunİnşallah ya sabah ilk idrarla yapacağım zor tutuyorum kendimi tekrar yapmamak icin
Gece rüyama girerKapa gözünü yat hemen sabah olsun
Panik yapma yerleşme kanamasidir ama bence progestan baslaArkadaşlar daha sabah pozitif ti şimdi kahwerengi lekelenme yaşadım