- 8 Mart 2023
- 53
- 65
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sefer 14 günü yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı doktor adet olunca gel dedi bakalım eğer bu seferde olmazsa rahim filmi çektircem tüplere bakıcakbenim bu ay uzayan akıntım olmadı, su gibi akıntıyla, beyaz losyon akıntım oldu, goguslerde hep şişerdi ağrırdı o da yok, karın ağrısı var bi tek bende, bi de halsizlik, bi de bu gün bacak ağrım oldu bir az , iğne günü hariç 12ci günümdeyim
Çıkar mı ki ,evet yapıyım yada gidip kan vereyim ben sabahCnm bi test daha yapsana yarın sabah
Evt cnm regl den sayılıyorKizlar dusukle başlayan kanama hala devam ediyor bu regl den mi sayılıyor
Cnm bn bısey goremedım ama keşke idrar koyuyken bu sabah yapsaydınKızlar 12. Gün iğnenin ama idar çok koyu değildi yorumlarmisiniz
Yarın yapacagimCnm bn bısey goremedım ama keşke idrar koyuyken bu sabah yapsaydın
Bende de var o ve sanırım testim pozitif
Ben mi yaniliyorum son hali buYarın yapacagim
Merhabalar benim de bat 1 mayis 2 gündür peceteye kahverengi yapiskan bir leke geliyor 3 gun once test yaptim ikinci cizgi silik geldi adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin sabah kan verecegim testimi de gostereyim sizce gebelik var mi?Kızlar merhaba yine ben geldim. Benim karnım da hala ara ara adet olacakmış gibi ağrı var bugün de kahverengi lekelenme oldu hala devam eden ara ara ama sadece peçeteye gelen bir lekelenme sizce ne yapmam lazım hasteneye gitmeliniyim karnım da devamlı bir baskı şişkinlik var ilk hamileliğim birşey bilmiyorum maalesef
Var tabi kiMerhabalar benim de sat 1 mayis 2 gündür peceteye kahverengi yapiskan bir leke geliyor 3 gun once test yaptim ikinci cizgi silik geldi adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin sabah kan verecegim testimi de gostereyim sizce gebelik var mi?Eki Görüntüle 3255441
Testin nerede canım göremedim bnm ama 10gün var regle olablr mi senceBende de var o ve sanırım testim pozitif
Baaarz var bağriyor burdayim diyeMerhabalar benim de bat 1 mayis 2 gündür peceteye kahverengi yapiskan bir leke geliyor 3 gun once test yaptim ikinci cizgi silik geldi adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin sabah kan verecegim testimi de gostereyim sizce gebelik var mi?Eki Görüntüle 3255441
24 26 28 mayis tarihlerinde test yaptim bat 1 mayis 24 mayista testimde cift cizgi yoktu sonra belirginlesti.Var tabi ki
Kırmızı olmadıkça sorun yok24 26 28 mayis tarihlerinde test yaptim bat 1 mayis 24 mayista testimde cift cizgi yoktu sonra belirginlesti.
Kahverengi leke geliyor adet olacağım diye korkuyorum acaba yerlesme kanamasi mi ya cok tedirginim
Eki Görüntüle 3255445
Görüyorum canım bata ne kdr varBenden başka gören yok mu ya
Ben göremedim de arkadasim golge cikmis diyorBenden başka gören yok mu ya
çatlatma iğnesi 12. Gün inş vardır ya sabah tekrarlayacagimGörüyorum canım bata ne kdr var