- 1 Mayıs 2020
- 1.243
- 1.162
Kendi cabamizla bir gün boş bir gün dolu denerken iyiydi. Her gün her gün yordu bu ayYılmadan yorulmadan devam arkadaşım bizde aynıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi cabamizla bir gün boş bir gün dolu denerken iyiydi. Her gün her gün yordu bu ayYılmadan yorulmadan devam arkadaşım bizde aynıyız
Evet ikinci çizgi görünüyor. Hayırlı olsunSelamlar hanımlar, bata 2 var, sanırım hamilelik var
Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza ins9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyim
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Allah inşallahTebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza ins
İnşallahÇok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
Canım aşılamadan sonra. Kasık ağrın oldu mu? Kaç gün sürdü? Ben de pazartesi oldum. Önceki aşılamada hiç ağrım olmamıştı bunda ağrım var da merak ettimSat 25 nisan
Bat 19 Mayıs
Yarın aşılama oluyorm insallah bu ay hepimiz pozitif görürüz
Canım klomen, aşılama gibi birşeylere yönlendirdi mi doktorun?üzme canım kendini seni o kadar iyi anlıyorum ki bak bende hemen hemen 1 senedir deniyoruz ama bizimde olmuyo Allah geciktiriyorsa birşeyi güzelleştiriyodur diye bi söz duymuştum ne zaman umudumu kesmeyi düşünsem bu sözü getiriyorum aklıma
Klomen, aşılama vs. Önerdi mi doktorun canımYorulmuş durumdayım 18 aydır istiyoruz bebek ama nasip olmadı olsun diye dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Yok canım hayırCanım klomen, aşılama gibi birşeylere yönlendirdi mi doktorun?
Tebrik ederim canım benimÇok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
çok teşekkür ederim canım benimTebrik ederim canım benim
Evet sağ kasıgım agrıdı özellikle oturduğum yerden kalkarken hala agrıyor kramp gibi sanki birde bacaklarımın alt arka tarafındaki etlerim agrıyor bugun sabah tuvalete gittim afedersin ama pecete ile sildigimde kahve rengi minik bir leke geldi aradım doktoru hemen birazdan doneceklerC
Canım aşılamadan sonra. Kasık ağrın oldu mu? Kaç gün sürdü? Ben de pazartesi oldum. Önceki aşılamada hiç ağrım olmamıştı bunda ağrım var da merak ettim
Merhaba kasik ağrısından başka belirtiniz varmiydiMerhabalar şuan 4+3 hamileyim. Bundan 5-6 gün önceye kadar şiddetli kasık ağrılarım oluyordu . Bu bi kaç gündür baya azaldı arada giriyor hala ama. Ayağa kalktığım zamanlarda da hafif oluyor ağrı bu normal mi
O lekeye yerleşme diyorlar. Yumurtlamadan sonra döllenme olursa bir kaç kadın hemen minik lekenme görmüştü. Yine forumlardan okuduğum bilgi tabi canım. Umarım seninde öyle birşeydirEvet sağ kasıgım agrıdı özellikle oturduğum yerden kalkarken hala agrıyor kramp gibi sanki birde bacaklarımın alt arka tarafındaki etlerim agrıyor bugun sabah tuvalete gittim afedersin ama pecete ile sildigimde kahve rengi minik bir leke geldi aradım doktoru hemen birazdan donecekler
Göğüslerimde hassasiyet vardı başka bişey yoktuMerhaba kasik ağrısından başka belirtiniz varmiydi