- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
İnşallah bu ay olucakBelirtilerimizde benziyor İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay olucakBelirtilerimizde benziyor İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyimKızlar konu silindiği için mayıs grupunu tekrar açıyorum, bat sat tarihlerinizi tekrardan yazarsanız eklerim
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM Feyzacim
7 nisan 4 mayıs aynurland 5 nisan 5 mayıs
kubra005
10 nisan 8 mayıs sundy94
17 nisan 10 mayıs
Zumruduanka96
11 nisan 11 mayıs victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 13 mayıs -loyalty
18 nisan 15 mayıs defnew
16 nisan 12 mayıs kartanesi14_14
14 nisan 12 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs Esra1306
14 nisan 14 mayıs Zuzushh
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs papatyam3
17 nisan 18 mayıs melegim can
22 nisan 18 mayıs pcospcos 20 nisan 18 mayıs dml_012
18 nisan 19 mayıs emelmhsn
25 nisan 19 mayıs gossipbusra
24 nisan 20 mayıs Kristialia
18 nisan 21 mayıs Asi kedi
22 nisan 25 mayıs Sunshine1
28 nisan 26 mayıs morpapatyaml
28 nisan 28 mayıs cnlrm
5 mayıs 30 mayıs Feryasu
30 nisan 30 mayıs fnd_50
4 mayıs tubiskaa
6 mayıs Brcbglm27
2 mayıs 1 haziran UYMA
6 mayıs 2 haziran Belisimm
4 mayıs 2 haziran melisaa93
2 mayıs 3 haziran aynurland 7 mayıs 5 haziran dream2311
8 mayıs 5 haziran mevsimofm
7 mayıs 6 haziran Tikabasa
8 mayıs 7 haziran
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyim
Amin çok teşekkür ederim canım . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Belirti neler yaşadın canım benim 2 günüm var çatlıyorum meraktan9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyim
Bata 8-9 gün kala kasık ağrılarım başladı ara ara giriyor sancı hala da devam ediyor. Birde göğüs hassasiyeti yaşadım başka bişey yaşamadımBelirti neler yaşadın canım
Anladım canım benimBata 8-9 gün kala kasık ağrılarım başladı ara ara giriyor sancı hala da devam ediyor. Birde göğüs hassasiyeti yaşadım başka bişey yaşamadım
İnsallaaaahİnşallah bu ay olucak
tebrikler canımmm9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyim
Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel bir şekilde ilerler her şeytebrikler canımmm
inşallahÇok teşekkür ederim. İnşallah güzel bir şekilde ilerler her şey
Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin9 nisan sat 10 Mayıs bat şuan hamileyim
Amin çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bugünü birde yarını değerlendirin canımKızlar ovulasyon testi yapıyorum. 7 Mayıs yumurtama oldu. 9 Mayıs yani bugün çatlama olmuş. 6,7,8 mayısı değerlendirdik. Çatlama bugün olduğu için bugünün de mi degerlendirilmesi gerekiyor
Yarına artık yüreğimiz kaldirmayacak artık bari bugunu de değerlendirelimBugünü birde yarını değerlendirin canım
Deneyin kaçırmayınYarına artık yüreğimiz kaldirmayacak artık bari bugunu de değerlendirelim
Hadi bakalım inşallahDeneyin kaçırmayın
Yılmadan yorulmadan devam arkadaşım bizde aynıyızHadi bakalım inşallah