- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Markası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyorKızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyorKızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum![]()
Bişey olmaz Allahın izniyle kuzum ben testım pozıtıf cıkana kadar ne ılaclar ne antb ne serumlar aldım sılık cızgı gordugum gun bıraktım hepsını , Rabbim’e çok şükür bir sıkıntı olmadıBir daha içmem bir tane içtim bi şey olur mu korktum şimdi![]()
Valla gevur memlekette markasında yazmamışlar allahım kafayı yicemMarkası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarmıyor![]()
Bak Buda bugünkü ovulasyonMarkası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyor
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım daha koyu çıkarsa o zaman emin olursunValla gevur memlekette markasında yazmamışlar allahım kafayı yicem![]()
Ovulasyon daha koyu olmalı sanki canım. Belki geç döllenmedir yada geç yumurtladın.çatlama gününü biliyor musun?Bak Buda bugünkü ovulasyon
Yok valla bu ay saldım takibi ama uygulamayla genelde aynı oluyor 30 31 çatlamış oluyorOvulasyon daha koyu olmalı sanki canım. Belki geç döllenmedir yada geç yumurtladın.çatlama gününü biliyor musun?
Ay bende gördüm.Kızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum![]()
Valla bende gördüm gittikçe koyulaşıyor bırde buAy bende gördüm.![]()
İlk günden diyorum kendime bu kız hamileTam sonuç kızlar![]()
Nasıl sevindim nasıl anlatamam. Resmen kendi evladını hissetmişsin.Tam sonuç kızlar![]()
Bekleyelim bakalım nasıl olacak sonuçYok valla bu ay saldım takibi ama uygulamayla genelde aynı oluyor 30 31 çatlamış oluyor![]()
Ayyy sevinsem mı napsam ben şimdi başka testimde kalmadıııBekleyelim bakalım nasıl olacak sonuç![]()
Erken test yapmanın stresi işteAyyy sevinsem mı napsam ben şimdi başka testimde kalmadııı![]()
Tutamıyorum ki kendimi ben beş gündür test yapıyorumErken test yapmanın stresi işteyarın çişini yapmadan koşa koşa test al
![]()
İşte kendimizi tutabilsek asıl önemli günlere elimizde test kalırda yok işte sabırsızızTutamıyorum ki kendimi ben beş gündür test yapıyorumbir tanede ovulasyon testi yaptım
NihayetTam sonuç kızlar![]()
Peki kist varsa femara ya devam etmeli miyim adetin 3. Gününden sonra sizceValla kist olabilir. Benim de klomen kullandığım ayda kistim oluşmuş ve baya ağrı yapmıştı. Parça gelmişti benden de. BElki de o parçalar kistin söküldüğüne işarettir. Ancak Pazartesi günü git olmadı doktora anlat. Ultrason ile muayne edip baksın kist var mı yok mu.