Aynen öyle oluyor insanın elinde değilinşallah hepimiz kavuşuruz , stres yapmıyım dedikçe kafama takacak bir şey buluyorum :)
Yarin transferim benimdeAynen öyle ama beklenti var ya kafa oraya gidiyor
Rabbim hayırlısıyla muradımızı versin hepimizin5 mayis transfer tarihimBu grup cok iyi oldu dinlenme zamanimda sizlerle konusarak rahaylicam
Bende şimdi hastenedeyim su içirdiler bekliyorumBen transferimi sabah oldum 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. İlaçlarım düzenlendi. Şimdi evdeyim bi iki gün dikkat edeceğim inşallah
Beni kontrol ettiler aşırı dolu diye bardak verdiler. İki bardak kadar yapın dediler. Yaparken kendimi zor frenledimBende şimdi hastenedeyim su içirdiler bekliyorum
Evet tarlusala başladım..inşallah çok beklemeden olurTarlusal mı kullanıyorsunux?
Canım bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallahHerkese merhaba, dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Canım aslında bebeğe faydası olan tek şey folik asit..gerisi kendi vücudunu beslemek için..bana da doktorum hiçbirşey vermedi ama benim işim stresli olduğu için glutatyon ve balık yiyemediğim için balıkyağı kullanıyorumarkadaşlar burdan okuduğum kadarıyla herkesin kullandığı ilaçlar farklı, bana opudan sonra ilaç verilmedi, sadece folik asit içiyorum, kafam karışıyor her doktor farklı mı ilerliyor acaba, mesela benden rahim filmi de istemediler , gerçi yarın gidince belki ilaç verirler ama ne biliyim o kadar farklı şeyler okuyorum ki burda canım sıkılıyor
Beni kontrol ettiler aşırı dolu diye bardak verdiler. İki bardak kadar yapın dediler. Yaparken kendimi zor frenledim. Hayırlısı bakalım evde 947373 tane testim var yarın bile başlayabilirim test yapmaya
Umarım bebeğine kavuşursunHerkese merhaba, dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Hadi yarın çok güzel geçsin inşallahYarin transferim benimde
Amiiinnn..inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunuyorlardırHerkese merhabalar,
Günlerdir elimde telefon herkesin mesajlarını okuyorum. Rezerv düşüklüğü ile başladım tüp bebeğe ve üst üste iki defa toplattım yumurtaları. Ve bana da salı günü iki adet 5. Gün taze embriyo transferi yapıldı. İlk denemem yani. Heyecan içinde zamanın geçmesini bekliyorum, sadece dua ediyorum Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla gebe kalmayı ve doğurmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitifle sonuçlanırSelamlar transfer olanlar umarım bebeklerine kavuşur,bende transfer hazırlığındayım,dondurulmuş embriyom vardı muhtemelen 15 Mayıs transfer olabilir beraber atlatalım bu zor günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?