Valla bizim okuldan iki öğretmen arkadaşım gidiyordu tavsiyeleri ile başladım. Sonuca göre söyleyeyim memnun olup olmadığımıMemnun musunuz. Nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bizim okuldan iki öğretmen arkadaşım gidiyordu tavsiyeleri ile başladım. Sonuca göre söyleyeyim memnun olup olmadığımıMemnun musunuz. Nasıl ?
AminnnHad bakalım, umuda yolculuğa hoşgeldin :))) Allah’ım yardımcımız olsun, cuma gecesi hürmetine can versin bebelerimize bende kesildi ağrılar resmenBende bugun 1de transfer oldum cok zor bi surecmis bu tup bebek olayi. Dunya kadar ilac var kullaniyorum vucudum sasti.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin. Transferden 2saat sonra kasik karin agrilarim basladi hala da devam ediyor valla analik cok zor gercekten
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahHayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurta çıkar ve çok embriyo gelişir inşallah
İnşallah canım teşekkür ederimİnşaAllah, kaliteli embriyolar çıkar
Hayırlısı olsun sımsıkı tutunurlar bebeklerin inşallahBen transferimi sabah oldum 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. İlaçlarım düzenlendi. Şimdi evdeyim bi iki gün dikkat edeceğim inşallah
Sımsıkı tutunur bebeklerin inşallah hayırlısı olsunHerkese merhabalar,
Günlerdir elimde telefon herkesin mesajlarını okuyorum. Rezerv düşüklüğü ile başladım tüp bebeğe ve üst üste iki defa toplattım yumurtaları. Ve bana da salı günü iki adet 5. Gün taze embriyo transferi yapıldı. İlk denemem yani. Heyecan içinde zamanın geçmesini bekliyorum, sadece dua ediyorum Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla gebe kalmayı ve doğurmayı nasip etsin
Canım çok Amin çok sağol, hepimizinkiler inşallahSımsıkı tutunur bebeklerin inşallah hayırlısı olsun
Bunlarda benimkilerOmegrav
Clexane
Coraspin
Prednol
Prograf
Progestan dex iğne
Progestan kapsül
Estrofam günde 3 kez
Benim ilaçlarım bunlar
bize de haber verin hayırlısıyla inşallah
bugüne kadar hangi aşamalardan geçtiniz
maliyet olarak bi hesap yaptınız mı ne kadar tuttu her şeyiki
İki yumurta takibinde toplam 10 bin civarı. Tüp bebek için de 40 bin TL. Şimdilik.bize de haber verin hayırlısıyla inşallah
bugüne kadar hangi aşamalardan geçtiniz
maliyet olarak bi hesap yaptınız mı ne kadar tuttu her şey
Başlayabilecekmiyim bilmiyorum ama evet oldum şükür sonunda. Yarın randevum var hayırlısıyla bakalımBu sabah aklımdan geçtin, regl oldun mu başladın mı tedaviye
tamam öyleyseValla bizim okuldan iki öğretmen arkadaşım gidiyordu tavsiyeleri ile başladım. Sonuca göre söyleyeyim memnun olup olmadığımı
Amin Allah kimsenin umutlarini bosa cikartmasin yasayan anlar tup bebek demek cok kolaymis gercekten ama yasamasi farkli surecAminnnHad bakalım, umuda yolculuğa hoşgeldin :))) Allah’ım yardımcımız olsun, cuma gecesi hürmetine can versin bebelerimize bende kesildi ağrılar resmen
Kesinlikle,çok amin.Amin Allah kimsenin umutlarini bosa cikartmasin yasayan anlar tup bebek demek cok kolaymis gercekten ama yasamasi farkli surec
Hahahah valla bende oyle düşünüyorum yalniz degilmisim ama insallah guzel sonuclar herseyKızlar ben bugün 15.30 da transferimi oldum şükür iyi geçti. Yalnız bana bir reçete verildi bu ilaçlardan sonra hamile olmazsam bile kesin karaciğer böbrek hastası olurum diye düşünüyorum Allah korusun
Hiç gecikme olmaz normalde doğum kontrol hapı ile hemen olmam gerekiyordu.Bende ilaca başladım inşallah olur