• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kizlar benim randevumu yarinden cumaya aldilar transfer icin telefon ettiler az önce anlamadim dondurlmus 5.gün embryosu olucak acaba neden ertelediler sordum hemsire bir bilgim yok dedi insl hayirlisi o günmüs demekki
Aynen hayırlı gün o gündür, inşallah pozitif olsun da🤲

Merhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur🙏🥰
Tedavin hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın kızına kardeş gelsin inşallah🤲🥰

arkadaşlar transfer olan herkese allah yardımcı olsun, ben 6 gün gecikme ile adet oldum çok şükür, 5 mayısta ilk kontrole çağırdılar bundan sonrası nasıl olcak hiç bilmiyorum sanırım ilaç vercekler rahim kalınlığına bakılacak, bir kaç kez kontrole çağırırlar gibi ve transfer günü verilecek inşallah <3
Darısı başıma..bugün doktoruma gittim, bu ay yumurtlama olmamış, hala ilaçların etkisindeymişim o yüzden gecikmiş..ilaç başladım şimdi

arkadaşlar transfer olan herkese allah yardımcı olsun, ben 6 gün gecikme ile adet oldum çok şükür, 5 mayısta ilk kontrole çağırdılar bundan sonrası nasıl olcak hiç bilmiyorum sanırım ilaç vercekler rahim kalınlığına bakılacak, bir kaç kez kontrole çağırırlar gibi ve transfer günü verilecek inşallah <3
Hadi hayırlısıyla başla 🥰

Yarın 4 Mayıs ve transferimiz aynı gün hepimiz birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim kardeşler💕
Dualarım sizinle..herbirinizle her gün aynı duyguları, heyecanı paylaşıyorum ve dua ediyorum..rabbim herbirimize pozitif görmeyi, bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤲🥰

Ben bugün transfer oldum 3.gün dondurulmus 2embriyo.ilk deneyimim olduğu için biraz heyecan vardı sadece.simdi 15mayisi beklemesi kaldı geriye.insallah sıkıca tutunur bebis :) hepinizin duacisiyim pozitif sonuçlarda görüşmek dileğiyle.
İnşallah sımsıkı tutunsun bebişin🤲

Iyi aksamlar benim dun transferim olsu bugun bir iki damla acik pembe kan geldi basina geken varmi
cok yazan gördüm bunu kimisi kan sulandiriciya yani ilaclarin veya yerlesme kanamasi da olabilicegini söylüyor bence kafana takma dokturunu ara bir sor yinede istersen icin rahat etmesi icin ama iyi düsün iyi olsun insallah

Herkese selam , Yumurta toplama işleminden sonraki adetim de kontrole gittim ve doktor dienille doğum kontrol hapı ve corasprin verdi ayrıca 13 mayısta vurulmam için zoladex iğne almamı söyledi. Ertesi gün tekrar doktorla görüşmeye gittim ve histeroskopi yapılmasına karar verildi ve dün histeroskopi oldum. Zoladex için gelip gelmeyeceğimi sorduğumda onu kullanmaya gerek olmayacağını söyledi , doğum kontrol ilacını kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum devam et dedi ama böyle çok emin değil gibiydi. Acaba doğum kontrolü kullanmasam mı diyorum nasıl olsa histeroskopi de oldum. Sonuçta doğum kontrol ilacının amacı rahimi temizlemek ve histeroskopide bu işlem yapıldı zaten. Siz olsanız ne yapardınız , fikirlerinize ihtiyacım var ? Benim gibi histeroskopi olan var mı aranızda ?

Iyi aksamlar benim dun transferim olsu bugun bir iki damla acik pembe kan geldi basina geken varmi
Canım transfer esnasında tahriş olabiliyor,o sebeple olmuştur zaten merkezde söylüyorlar ilk 2 gün lekelenme işlemden kaynaklı olabilir diye, Hayırlısı olsun bende bugün transfer oldum 🙄

Back