Canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebeklerin, pozitifle sonuçlanırBen transferimi sabah oldum 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. İlaçlarım düzenlendi. Şimdi evdeyim bi iki gün dikkat edeceğim inşallah
Yarını bekliyoruz o zaman..inşallah pozitifle sonuçlanır5 mayis transfer tarihimBu grup cok iyi oldu dinlenme zamanimda sizlerle konusarak rahaylicam
Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurta çıkar ve çok embriyo gelişir inşallahMerhaba kızlar ilk denemem benim yarın opü var çok stresli bi süreçmiş hepimiz için güzel sonuçlansın inşallah
Güzel geçsin inşallah..bebeklerin sımsıkı tutunsun sanaBende şimdi hastenedeyim su içirdiler bekliyorum
Ben transferimi sabah oldum 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. İlaçlarım düzenlendi. Şimdi evdeyim bi iki gün dikkat edeceğim inşallah
Çok sağolunAmiiinnn..inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunuyorlardır
Bende ilaca başladım inşallah olurBen hâlâ regl olmadım kızlar bekliyorum ya gelmiyor bir türlü
AminnSelamlar transfer olanlar umarım bebeklerine kavuşur,bende transfer hazırlığındayım,dondurulmuş embriyom vardı muhtemelen 15 Mayıs transfer olabilir beraber atlatalım bu zor günleri
Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurta çıkar ve çok embriyo gelişir inşallah
İnşaAllah, kaliteli embriyolar çıkarMerhaba kızlar ilk denemem benim yarın opü var çok stresli bi süreçmiş hepimiz için güzel sonuçlansın inşallah
Öncelikle hayırlı olsun. Hayırlısıyla musmuylu haberler alalım hepimizin inşaAllah. Bana transfer öncesi verilen ilaçlara ben aynen devam ediyorum ekstra birşey verilmesi aksine ıkı tanesi kesildi. Ve bende iğne de yokKızlar ben bugün 15.30 da transferimi oldum şükür iyi geçti.Yalnız bana bir reçete verildi bu ilaçlardan sonra hamile olmazsam bile kesin karaciğer böbrek hastası olurum diye düşünüyorum Allah korusun
Benim sıkıntı olmadı güzel dediler yalnız yarım saat idrarla yatmak çok kötüydü kaçırıyordum az dahaBeni kontrol ettiler aşırı dolu diye bardak verdiler. İki bardak kadar yapın dediler. Yaparken kendimi zor frenledim. Hayırlısı bakalım evde 947373 tane testim var yarın bile başlayabilirim test yapmaya
İnşallah canım hepimiz içinGüzel geçsin inşallah..bebeklerin sımsıkı tutunsun sana
Ben yine aynı ilaçlara devam edeceğimKızlar ben bugün 15.30 da transferimi oldum şükür iyi geçti.Yalnız bana bir reçete verildi bu ilaçlardan sonra hamile olmazsam bile kesin karaciğer böbrek hastası olurum diye düşünüyorum Allah korusun
Ben orda tedavi oluyorumHanımlaaar size ufak bir sorum var aranızda Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı acaba ? Fiyatlar konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
Rabbim muradınızı versin AminBen 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum
Memnun musunuz. Nasıl ?Ben orda tedavi oluyorum
Bu sabah aklımdan geçtin, regl oldun mu başladın mı tedaviyeMemnun musunuz. Nasıl ?
Beni kontrol ettiler aşırı dolu diye bardak verdiler. İki bardak kadar yapın dediler. Yaparken kendimi zor frenledim. Hayırlısı bakalım evde 947373 tane testim var yarın bile başlayabilirim test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?