- 23 Şubat 2023
- 493
- 196
- 23
- 40
Evet soylemislerdi unutum ben onu hayirli olsun insallah Allah nasip eder hepimize anne olmayiCanım transfer esnasında tahriş olabiliyor,o sebeple olmuştur zaten merkezde söylüyorlar ilk 2 gün lekelenme işlemden kaynaklı olabilir diye, Hayırlısı olsun bende bugün transfer oldum
İşlemlerden kaynaklı olabilir..yerleşme kanaması için erken daha..ağrınız var mıIyi aksamlar benim dun transferim olsu bugun bir iki damla acik pembe kan geldi basina geken varmi
Dun oldu icin herhaldi bugun boyle olmasi normal diye dusunuorum ilk denememde 7 gun yerlesme kanamam gelmisdicok yazan gördüm bunu kimisi kan sulandiriciya yani ilaclarin veya yerlesme kanamasi da olabilicegini söylüyor bence kafana takma dokturunu ara bir sor yinede istersen icin rahat etmesi icin ama iyi düsün iyi olsun insallah
Evet ben oldum histereskopi doğum kontrol hapı hormonları da düzenliyor, yarıda kesmek vücudun adaptasyonunu bozabilir, doktorunun önererisini dinle benceHerkese selam , Yumurta toplama işleminden sonraki adetim de kontrole gittim ve doktor dienille doğum kontrol hapı ve corasprin verdi ayrıca 13 mayısta vurulmam için zoladex iğne almamı söyledi. Ertesi gün tekrar doktorla görüşmeye gittim ve histeroskopi yapılmasına karar verildi ve dün histeroskopi oldum. Zoladex için gelip gelmeyeceğimi sorduğumda onu kullanmaya gerek olmayacağını söyledi , doğum kontrol ilacını kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum devam et dedi ama böyle çok emin değil gibiydi. Acaba doğum kontrolü kullanmasam mı diyorum nasıl olsa histeroskopi de oldum. Sonuçta doğum kontrol ilacının amacı rahimi temizlemek ve histeroskopide bu işlem yapıldı zaten. Siz olsanız ne yapardınız , fikirlerinize ihtiyacım var ? Benim gibi histeroskopi olan var mı aranızda ?
Peki size de verdiler mi doğum kontrol hapı ? Yani bebek sahibi olmak için tedavi gördüğümüz şu süreçte Doğum kontrol hapı kullanmak biraz saçma geldi deEvet ben oldum histereskopi doğum kontrol hapı hormonları da düzenliyor, yarıda kesmek vücudun adaptasyonunu bozabilir, doktorunun önererisini dinle bence
Amin inşallahTedavin hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın kızına kardeş gelsin inşallah
Ne güzel Bende Ankara'da.Ben trabzondayım
Öyle birşey yaşamadım ama doğum kontrol haplarının rahim duvarını inceltmr ve kanamayı azaltma etkisi var..çok kanayan kadınlara bu amaçla verilebiliyorKızlar benim reglim geçen ay 5 inde oldu doğum kontrol hapı kullanıyorum hapı biraktim bu ay 26 Nisan'da ve 3 Mayıs'ta regl oldum ama o kadar az oluyor ki 3 gün sürdü bu ay ve ben dün tedaviye başladık ilk ignelerimi vurduk doktorum rahim duvarın haplardan dolayı çok ince dedi bu yüzden mi az oluyor acaba aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
Senelerdir kullanıyorum zaten rahim iyi dayanıyor yine çikolata kisti hastasıyım maalesef nar suyu kalınlaştırma yapıyor diyorlar egzersize başladım kan akışı için umarım kalınlaşır ilk denemede 8 mm idi kalınlık transferde.Öyle birşey yaşamadım ama doğum kontrol haplarının rahim duvarını inceltmr ve kanamayı azaltma etkisi var..çok kanayan kadınlara bu amaçla verilebiliyor
Canım benim natürel siklus dondurulmuş transfer olacak.Yani estrofem kullanmadan Kendi döngüsünde kalınlaşması beklendi, en son 11 mm di rahim 6 gün sonrasına transfer d
Tarlusal mı kullanıyorsunux?Darısı başıma..bugün doktoruma gittim, bu ay yumurtlama olmamış, hala ilaçların etkisindeymişim o yüzden gecikmiş..ilaç başladım şimdi
Sakin ol kendini sakinleştir. Bi hobin varsa onu yap kendini yormadan kafanı boşaltırsınHerkese merhaba, dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Geçmiş olsun canım. Bana da opudan sonra sadece enfeksiyon oluşmaması için iki günlük bi hap verdi doktorun sonra adeti bekle dedi folikasit dahil hiçbir ilaç kullanmadım. Merak etme gerekli olsa doktorun verirdi zaten bende senin gibi endişelenmiştim ilaç kullananları gördükçe ama gerek olsa zaten verirdi. sağlıkla kavuş bebeğinearkadaşlar burdan okuduğum kadarıyla herkesin kullandığı ilaçlar farklı, bana opudan sonra ilaç verilmedi, sadece folik asit içiyorum, kafam karışıyor her doktor farklı mı ilerliyor acaba, mesela benden rahim filmi de istemediler , gerçi yarın gidince belki ilaç verirler ama ne biliyim o kadar farklı şeyler okuyorum ki burda canım sıkılıyor
inşallah hepimiz kavuşuruz , stres yapmıyım dedikçe kafama takacak bir şey buluyorum :)Geçmiş olsun canım. Bana da opudan sonra sadece enfeksiyon oluşmaması için iki günlük bi hap verdi doktorun sonra adeti bekle dedi folikasit dahil hiçbir ilaç kullanmadım. Merak etme gerekli olsa doktorun verirdi zaten bende senin gibi endişelenmiştim ilaç kullananları gördükçe ama gerek olsa zaten verirdi. sağlıkla kavuş bebeğine
Amiiin inşallahinşallah hepimiz kavuşuruz , stres yapmıyım dedikçe kafama takacak bir şey buluyorum :)
Bana vermedi ama benim yaşım ileri..aslında daha çok düzensizlik olanlara veriyorlar..amaç vücudumuzun hormon üretimini kontrol altına almak..hap hormon seviyesini bir düzene sokuyor ve tüp bebek ilaçlarına bir nevi sıfırlanmış olarak başlanıyorPeki size de verdiler mi doğum kontrol hapı ? Yani bebek sahibi olmak için tedavi gördüğümüz şu süreçte Doğum kontrol hapı kullanmak biraz saçma geldi de
İnşallah kalınlaşır, bebişine güzel bir yatak olurSenelerdir kullanıyorum zaten rahim iyi dayanıyor yine çikolata kisti hastasıyım maalesef nar suyu kalınlaştırma yapıyor diyorlar egzersize başladım kan akışı için umarım kalınlaşır ilk denemede 8 mm idi kalınlık transferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?