• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Herkese merhabalar,
Günlerdir elimde telefon herkesin mesajlarını okuyorum. Rezerv düşüklüğü ile başladım tüp bebeğe ve üst üste iki defa toplattım yumurtaları. Ve bana da salı günü iki adet 5. Gün taze embriyo transferi yapıldı. İlk denemem yani🙏🏻. Heyecan içinde zamanın geçmesini bekliyorum, sadece dua ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla gebe kalmayı ve doğurmayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba, dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Canım bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallah 🤲🥰 8.günden sonra hızlı testten yapabilirsin ama bence gününü bekle canım, tadını çıkar bu zamanın

arkadaşlar burdan okuduğum kadarıyla herkesin kullandığı ilaçlar farklı, bana opudan sonra ilaç verilmedi, sadece folik asit içiyorum, kafam karışıyor her doktor farklı mı ilerliyor acaba, mesela benden rahim filmi de istemediler , gerçi yarın gidince belki ilaç verirler ama ne biliyim o kadar farklı şeyler okuyorum ki burda canım sıkılıyor :KK43:
Canım aslında bebeğe faydası olan tek şey folik asit..gerisi kendi vücudunu beslemek için..bana da doktorum hiçbirşey vermedi ama benim işim stresli olduğu için glutatyon ve balık yiyemediğim için balıkyağı kullanıyorum

Beni kontrol ettiler aşırı dolu diye bardak verdiler. İki bardak kadar yapın dediler. Yaparken kendimi zor frenledim 😂😂. Hayırlısı bakalım evde 947373 tane testim var yarın bile başlayabilirim test yapmaya 😂😂
🤣🤣🤣 doldurmuşsun testleri..inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin ve çok erken öğreniriz pozitifi🥰🤲 ama sen yine de 8.güne kadar sabret canım

Herkese merhaba, dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Umarım bebeğine kavuşursun🙏🏻ben ilk bebeğimde transferden sonra 5. Gün evde test yapmıştım dayanamayıp ama öncesinde çatlatma iğnesi kullandıysanız yanıltıyor,dondurulmuş transfer ise erken yapabilirsiniz

Herkese merhabalar,
Günlerdir elimde telefon herkesin mesajlarını okuyorum. Rezerv düşüklüğü ile başladım tüp bebeğe ve üst üste iki defa toplattım yumurtaları. Ve bana da salı günü iki adet 5. Gün taze embriyo transferi yapıldı. İlk denemem yani🙏🏻. Heyecan içinde zamanın geçmesini bekliyorum, sadece dua ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla gebe kalmayı ve doğurmayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amiiinnn..inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunuyorlardır🥰🤲

Back