İnşallah canım çok teşekkür ederim duam bu sayfadaki herkesin işi rast gitsinGüzel olacak her şey yaşınız da bir şey yok daha gençsiniz olacak olacak güzel olacak
Aslına bakarsan o iş bende de var biraz önce koyduğumda dikkatimi çekti, dışarı çıkmayı geçtim bulaş bile olmadıKızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyorinşallah doğru bir belirtidir
Valla son fitili koyarken benim de dikkatimi çekti ama uzmanlaşmış da olabilirizBunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık
Kuzum kesen maşallah çok güzel görünüyordu canım benim güzel düşün bebişe güzel pozitif elektrik gönder sana daha sıkı bağlansınAy aynı bende öyle valla dün kasıklarım belim ölüyodum zaten makattan fitil verdler dün aksam ağrı için. Benimde durdu şimdi cok az silince kaldı.. gelişeceğine dair umudum kalmadı benm ama geçen seferde kanamam oldu kesem bozuldu gelişmedi. Bu sefer kesemde bozulma yokmama ne bileyim. İnsallah siz de hiçbir sorun olmadan ilerler
Aha dur bakalım bunu takip edelimBende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadım
Canım kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir, kötüyü getirme aklına hemen..inşallah bebişlerin sımsıkı tutundular sana ve belirti veriyorlar annelerine6. Günüm çift embriyo transferi
Canım ateş basmalarından çok bahseden oldu ama sivilceleri kullandığımız hormonlar yapıyor..6.gündeysen az kaldı test gününeKızlar bişey sorcam bende iman tahtası bölgesinde küçük küçük sivilceler çıktı göğüs bölgemde sizce belirti mıdır? Onun dışında şişkinlik ter basması hafif kasık ağrım var, 5. Gün emb. 6.gun
Lekelenme beni cok korkutuyor acıkcası bu 3. Deneme ve hepsinde lekelenme yaşadım ilki negatif oldu ikincisi pozitif oldu fakat boş gebelik oldu kürtaj oldum şuan o yüzden endişeliyim moralim cok bozulduCanım kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir, kötüyü getirme aklına hemen..inşallah bebişlerin sımsıkı tutundular sana ve belirti veriyorlar annelerine
Benim kahverengi lekelenmem bir haftadır vardı silince gelen.ben normal diye onemsememistim.doktorum progestan verdi vajinal bu nedenle.progesteron desteğine ihtiyacım varmış.kesildi bakalım umarım tekrarlamazBenim kanamamda da çok kasık ağrım olmuştu... Hatta kan öyle net kahverengi değildi, koyu turuncu gibi diyeyim, ama bir iki damla da değil baya klozeti boyamıştı. Günlük ped takmıştım, 2 saat içinde (hastaneye gittim döndüm) komple dolmuştu. Üzerinden tam 1 hafta geçti bugün, çok şükür bir daha olmadı... O nedenle ağrı da olabiliyor, endişe etmeyin.
İnşallah sağlıkla ilerlesin ya çok zor şeyler yaşıyoruz.benim psikolojim kaldırmıyor ben çok hassasimAy aynı bende öyle valla dün kasıklarım belim ölüyodum zaten makattan fitil verdler dün aksam ağrı için. Benimde durdu şimdi cok az silince kaldı.. gelişeceğine dair umudum kalmadı benm ama geçen seferde kanamam oldu kesem bozuldu gelişmedi. Bu sefer kesemde bozulma yokmama ne bileyim. İnsallah siz de hiçbir sorun olmadan ilerler
Merhaba kusura bakmayın turkçe iyi bilmiyorumKızlar yeniden selamlar herkese. Dün transferim olmuştu öğleden sonra. Akşam eve geldik her şey yolundaydı sonra gece 11 de bir mide bulantısı başladı sabah 5 buçuğa kadar tuvalete koştum. Hastane aciline gittik iki kere serum takıldı yine de fayda etmedi. O kadar ağladım ki anlatamam. Yatmam gereken zamanda yataktan hoplayıp tuvalete koştum, dakikalarca öğürdüm, klozete eğildim kesin tutmayacak diye. İnsanlar transferden sonra öksürürken bile düşünüyor ben 6-7 saat mide bulantısı ve kusmayla uğraştım. Bugün de her yerim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Üşüttüm veya zehirlendim bilmiyorum ama çok çok kötü bir zamana denk geldi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMerhaba kusura bakmayın turkçe iyi bilmiyorum
Benim bir arkadaşım transferdan sonra bir az yatıp 2saat yurib eviya donmiş
Sonra yemek hazırlamış bütün gün dik ayakta kalmiş hamile oldusiz de endişe etmeyin hamile olursunuz inşallah
Canım bozma moralini bu çok etkiliyor tutunmayı..aslında benim doktorum hayatında moralini bozacak seni mutsuz edecek ne varsa hepsinden uzaklaş dedi banaLekelenme beni cok korkutuyor acıkcası bu 3. Deneme ve hepsinde lekelenme yaşadım ilki negatif oldu ikincisi pozitif oldu fakat boş gebelik oldu kürtaj oldum şuan o yüzden endişeliyim moralim cok bozuldu
Mindoo keyifler nasıl sessiz sessiz takılıyorum forumdaCanım bozma moralini bu çok etkiliyor tutunmayı..aslında benim doktorum hayatında moralini bozacak seni mutsuz edecek ne varsa hepsinden uzaklaş dedi bana
Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştıkKızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyorinşallah doğru bir belirtidir
İnşallah hepimiz için mutlu son olsun bu defa ya... Çok emek verdik... Ben ikinci tüp bebekte kullandığım iğnelerin hiç birini henüz atmadım. Çöpe atmak istemiyorum sokak hayvanlarının ağzına vs batar korkusu ile. Bir kutum var onun içine atıyorum, sağlık merkezinde vs gittiğimde atarım diye... Geçen gün eşim gördü, içinde heralde 50-60 tane enjektör vardır hatta belki dAHA fazla şoka girdi. Ne kadar çok eziyet çektin ya dedi...Bende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadım
Desteğiniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden umarım güzel haberleri alırız her birimizCanım bozma moralini bu çok etkiliyor tutunmayı..aslında benim doktorum hayatında moralini bozacak seni mutsuz edecek ne varsa hepsinden uzaklaş dedi bana
Canım çok ince düşüncelisin. Tebrik ettim valla. Evet gerçekten çok emek veriyoruz. Ama Allah çocukları olmayanların araştırmasını uğraşmasını istermiş bi hocadan dinlemiştim. Emeğimizin karşılığını gani gani alalım evlatlarımıza kavuşalım Allah’ın izniyleBunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık
İnşallah hepimiz için mutlu son olsun bu defa ya... Çok emek verdik... Ben ikinci tüp bebekte kullandığım iğnelerin hiç birini henüz atmadım. Çöpe atmak istemiyorum sokak hayvanlarının ağzına vs batar korkusu ile. Bir kutum var onun içine atıyorum, sağlık merkezinde vs gittiğimde atarım diye... Geçen gün eşim gördü, içinde heralde 50-60 tane enjektör vardır hatta belki dAHA fazla şoka girdi. Ne kadar çok eziyet çektin ya dedi...
Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık
İnşallah hepimiz için mutlu son olsun bu defa ya... Çok emek verdik... Ben ikinci tüp bebekte kullandığım iğnelerin hiç birini henüz atmadım. Çöpe atmak istemiyorum sokak hayvanlarının ağzına vs batar korkusu ile. Bir kutum var onun içine atıyorum, sağlık merkezinde vs gittiğimde atarım diye... Geçen gün eşim gördü, içinde heralde 50-60 tane enjektör vardır hatta belki dAHA fazla şoka girdi. Ne kadar çok eziyet çektin ya dedi...
İnşalllahhh inşalllahhhKuzum kesen maşallah çok güzel görünüyordu canım benim güzel düşün bebişe güzel pozitif elektrik gönder sana daha sıkı bağlansınkesilecek kanaman merak etme oluyor böyle bazan çok gördüm..inşallah bebişe hiçbirşey olmayacak
İnsallahhh yok olumlu düşünüyorm suan zaten yazılanı yaşıyoruz bari iyiye odaklanalkm diyorm erkenden birti kanamam öglene tamamen bitmişti bugüm tekrarlamaz inşallahKuzum kesen maşallah çok güzel görünüyordu canım benim güzel düşün bebişe güzel pozitif elektrik gönder sana daha sıkı bağlansınkesilecek kanaman merak etme oluyor böyle bazan çok gördüm..inşallah bebişe hiçbirşey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?