Cok teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. doktoruma gönderdim pozitif görünüyor ama kan sonucunu görmeden yorumlamak doğru olmaz dediGayet net tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. doktoruma gönderdim pozitif görünüyor ama kan sonucunu görmeden yorumlamak doğru olmaz dediGayet net tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ben de şimdi gidiyorum teste.günaydın kızlar bugün test günüm çok heyecanlıyım evde hiç test yapmadım ne olacak çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
10 da randevuGünaydın Kaçta vermeye gideceksiniz?. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah çok heyecanlı bir gün
inşallah pozitifi görürüz hepimizBen de şimdi gidiyorum teste.
Tebriklerrrr güzel anneee ohh güzel bir haber daha aldık çok şükürrMerhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
Yaa nr güzel benim de aynı tarih ama Dr bana 10 Haziran dedi test günü için bende mi yapsam diyorum sonra çok erken diyroumMerhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
3. Gün embriyosu olabilir sizin oyuzden 10 hazirandir. Bence 2 gün daha bekleyin yapmak icinYaa nr güzel benim de aynı tarih ama Dr bana 10 Haziran dedi test günü için bende mi yapsam diyorum sonra çok erken diyroum
İnşallah hayırlısıyla pozitif haberini alacaksın bize de haber ver canımgünaydın kızlar bugün test günüm çok heyecanlıyım evde hiç test yapmadım ne olacak çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Yok göbekten değil, haftada bir yada iki gün hastanede yapılıyor ama doktor reçete etmesi lazım yoksa yapmıyorlar..bilinen bir ilaç da değilAy bu da mı göbekten yoksaa bende sigarayı bırakamadım henüz Allaha şükür stress yok ama alışmışım bu merete. Ayrıca çoook teşekkürler
Sen verdin mi canımİnşallah dört gözle bekliyorum güzel haberlerini
Çok iyi kuzum pozitif görünüyor, sağlıcakla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
Doğru dedi kuzum, şimdi kan gününü beklicezCok teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. doktoruma gönderdim pozitif görünüyor ama kan sonucunu görmeden yorumlamak doğru olmaz dedi
Hadi hayırlısıyla yüksek bir beta gelsin inşallahBen de şimdi gidiyorum teste.
Sana 12.gün verdi test tarihini ama 10.gün kanda baktır istersen, 12.gün tekrar baktırırsın..kaset test yapma sakın bozuk mozuk çıkar bakarsınYaa nr güzel benim de aynı tarih ama Dr bana 10 Haziran dedi test günü için bende mi yapsam diyorum sonra çok erken diyroum
Doktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecekSen verdin mi canım
Sen kan verdin mi canım.Gayet net tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Güzel artmış ya inşallah doktorun dediği gibi değildir canım senden güzel haberler bekliyorumDoktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecek
E güzel yükselmiş. 3 günde neredeyse 3 katı olmuş. Ay hadi inşallah sağlıklıdırDoktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecek
İnşallah korktugumuz şey çıkmaz rabbim sağlıkla nasip eder inşallah kanama rengi çamur gibimi acabaDoktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecek
inşallah ya 2 saat sonra çıkar dedilerİnşallah hayırlısıyla pozitif haberini alacaksın bize de haber ver canım