• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende çok sigara içiyordum 2 negatif aldım 3. İçin gittiğimde doktor çok şaşırdı nasıl olmaz hiç sıkıntın yok diyince eşim sigara içtiğimi söyledi doktorum sigarayı duyunda sigara için bir vitamin önerdi tekrar yumurta topladı trasnfer oldum aksilik olmazsa şuan pozitif gözüküyor 🥰 ben pozitif i kesinlikle o vitamin e yoruyorum
O vitamin nedir?

Mindoo keyifler nasıl sessiz sessiz takılıyorum forumda 🫣ama takipteyim ne zaman tahlil günün
Farkındayım takibinin canım❤ iyiyim teşekkür ederim canım..herhangi bir değişiklik hissetmiyorum kendimde..normal yaşantıma döndüm..13 haziran test günüm,.inşallah tutunur bebişim🤲

Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık

İnşallah hepimiz için mutlu son olsun bu defa ya... Çok emek verdik... Ben ikinci tüp bebekte kullandığım iğnelerin hiç birini henüz atmadım. Çöpe atmak istemiyorum sokak hayvanlarının ağzına vs batar korkusu ile. Bir kutum var onun içine atıyorum, sağlık merkezinde vs gittiğimde atarım diye... Geçen gün eşim gördü, içinde heralde 50-60 tane enjektör vardır hatta belki dAHA fazla şoka girdi. Ne kadar çok eziyet çektin ya dedi... :KK43:
Anlayandan Allah razı olsun..benimkinin umrunda değil🙄

O vitamin nedir?
Ekte olan..glutatyon..kronik stres de başta olmak üzere günlük yaşantımız bu maddenin vücuttaki miktarını azaltıyor..dışardan takviye gerekebiliyor..bazı doktorlar öneriyorlar, ben de transferden öncesi kullandım ama iğnesi daha etkili

Eklentiler

• Screenshot_20230422-174927_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230422-174927_Trendyol.jpg
    206,3 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlarım bileniniz var mı? Pgt de embriyonjn kimyasal ya da boş gebelik yaratabileceği de ortaya çıkıyor mu?
Yok canım çıkmaz, genetik bakılıyor pgt de, defektli embriyo eleniyor..ama defektli embriyo verilse belki boş gebelik oluşturur mu bilemedim

Ekte olan..glutatyon..kronik stres de başta olmak üzere günlük yaşantımız bu maddenin vücuttaki miktarını azaltıyor..dışardan takviye gerekebiliyor..bazı doktorlar öneriyorlar, ben de transferden öncesi kullandım ama iğnesi daha etkili
Ay bu da mı göbekten yoksaa 😀 bende sigarayı bırakamadım henüz Allaha şükür stress yok ama alışmışım bu merete. Ayrıca çoook teşekkürler

günaydın kızlar bugün test günüm çok heyecanlıyım evde hiç test yapmadım ne olacak çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın 🤲☺️
Günaydın 🌹 Kaçta vermeye gideceksiniz?. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah çok heyecanlı bir gün 😊

Back