• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah canımda pekde umutlu olamıyorum bu benim ilk transferim değil 2017 kızım var çok şükür o da tüp bebek geçen ay dondurulmuş 5 ab transferi oldum negatif sonuçlandı yaşım 37 olduğu için direk bu sıfırdan tedaviye başladım 6aa transfer olan pek kişi yok embriyo kaliten iyi dendi ama bende kendi dinlemeye başladım belirti var mı diye aradan fazla zaman geçince ilk hamileligimdeki belirtileri unuttum galiba😊
Güzel olacak her şey yaşınız da bir şey yok daha gençsiniz olacak olacak güzel olacak

Az önce kan tahlili verdim değerim 9 a düşmüş kimyasal gebelik oluyor değil mi. Ben şimdi Ne yapıcam kimyasal gebelik yaşayan var mı midem çok ağrıyor
Canım benim birşey yapmayacaksın, evet beta düşüşe geçmiş kendi kendine..kimyasal gebelikte birşey yapmana gerek yok adet göreceksin hormon sıfırlayacak..zamanı gelmemiş evladının doğum tarihinin, zamanı gelince alacaksın kucağına hayırlısıyla 🤲

Ama tutmuş olsa böyle üst üste iki gün lekeler gelir mi ne pazartesi kan günümdü tutup tutmadığına üzülecek halim kalmadı 😕 hafif hafif midemi bulandırıyor arada adet başlayacak gibi sızı oluyor tuhaf oldum
Merhabalar test yaptınızmı sonucunuz ne oldu benimde lekelenmem başladı 😞

Allahım inşallah canım benim yaa ağzın bal yesin 😁🥰
Kuzum ben de hissetmiyorum niye üzülüyorsun ki biz belirti hissetmeden.pozitif olanlardan olucaz inşallah 🤲🤲🤲😍
Kızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor :D inşallah doğru bir belirtidir

Tesekkür ederim🙏Evet kahverengi silince geliyor sadece peçeteye.ama dun baya karnim agriyordu kanama varken suan yok iyiyim .dunden beri yatıyorum.
Benim kanamamda da çok kasık ağrım olmuştu... Hatta kan öyle net kahverengi değildi, koyu turuncu gibi diyeyim, ama bir iki damla da değil baya klozeti boyamıştı. Günlük ped takmıştım, 2 saat içinde (hastaneye gittim döndüm) komple dolmuştu. Üzerinden tam 1 hafta geçti bugün, çok şükür bir daha olmadı... O nedenle ağrı da olabiliyor, endişe etmeyin.

Kızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor :KK70: inşallah doğru bir belirtidir
Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık 😂😂

Tesekkür ederim🙏Evet kahverengi silince geliyor sadece peçeteye.ama dun baya karnim agriyordu kanama varken suan yok iyiyim .dunden beri yatıyorum.
Ay aynı bende öyle valla dün kasıklarım belim ölüyodum zaten makattan fitil verdler dün aksam ağrı için. Benimde durdu şimdi cok az silince kaldı.. gelişeceğine dair umudum kalmadı benm ama geçen seferde kanamam oldu kesem bozuldu gelişmedi. Bu sefer kesemde bozulma yokmama ne bileyim. İnsallah siz de hiçbir sorun olmadan ilerler

Kızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor :KK70: inşallah doğru bir belirtidir
Bende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadım

Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık 😂😂
Bende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadım
Gerçekten yeni belirti bulmuş olabiliriz kızlar :D bi de kendi kendime diyorum ki e tabi içerde çalışmalar var progesterona daha çok ihtiyaç var bu olumlu bir şey

Kızlar bişey sorcam bende iman tahtası bölgesinde küçük küçük sivilceler çıktı göğüs bölgemde sizce belirti mıdır? Onun dışında şişkinlik ter basması hafif kasık ağrım var, 5. Gün emb. 6.gun

Back