Doktorunuza sorun siz yinede genelde bıraktıriyorlar.İlaçlarımı kullanmıcam o zaman öylemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuza sorun siz yinede genelde bıraktıriyorlar.İlaçlarımı kullanmıcam o zaman öylemi
Güzel olacak her şey yaşınız da bir şey yok daha gençsiniz olacak olacak güzel olacakİnşallah canımda pekde umutlu olamıyorum bu benim ilk transferim değil 2017 kızım var çok şükür o da tüp bebek geçen ay dondurulmuş 5 ab transferi oldum negatif sonuçlandı yaşım 37 olduğu için direk bu sıfırdan tedaviye başladım 6aa transfer olan pek kişi yok embriyo kaliten iyi dendi ama bende kendi dinlemeye başladım belirti var mı diye aradan fazla zaman geçince ilk hamileligimdeki belirtileri unuttum galiba
Yarın doktoru arıcam teşekkür ederimDoktorunuza sorun siz yinede genelde bıraktıriyorlar.
Canım benim birşey yapmayacaksın, evet beta düşüşe geçmiş kendi kendine..kimyasal gebelikte birşey yapmana gerek yok adet göreceksin hormon sıfırlayacak..zamanı gelmemiş evladının doğum tarihinin, zamanı gelince alacaksın kucağına hayırlısıylaAz önce kan tahlili verdim değerim 9 a düşmüş kimyasal gebelik oluyor değil mi. Ben şimdi Ne yapıcam kimyasal gebelik yaşayan var mı midem çok ağrıyor
Merhabalar test yaptınızmı sonucunuz ne oldu benimde lekelenmem başladıAma tutmuş olsa böyle üst üste iki gün lekeler gelir mi ne pazartesi kan günümdü tutup tutmadığına üzülecek halim kalmadı hafif hafif midemi bulandırıyor arada adet başlayacak gibi sızı oluyor tuhaf oldum
3mayistaydiBende dün kanama yaşadım o korkuyu çaresizliği o kadar iyi biliyorumki Sizin transferiniz ne zamandı
İnşaAllahçok saolCanım benim birşey yapmayacaksın, evet beta düşüşe geçmiş kendi kendine..kimyasal gebelikte birşey yapmana gerek yok adet göreceksin hormon sıfırlayacak..zamanı gelmemiş evladının doğum tarihinin, zamanı gelince alacaksın kucağına hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun kesldi mi kanamanız smdi3mayistaydi
Tesekkür ederimEvet kahverengi silince geliyor sadece peçeteye.ama dun baya karnim agriyordu kanama varken suan yok iyiyim .dunden beri yatıyorum.Çok geçmiş olsun kesldi mi kanamanız smdi
Allahım inşallah canım benim yaa ağzın bal yesin
Kızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor inşallah doğru bir belirtidirKuzum ben de hissetmiyorum niye üzülüyorsun ki biz belirti hissetmeden.pozitif olanlardan olucaz inşallah
Benim kanamamda da çok kasık ağrım olmuştu... Hatta kan öyle net kahverengi değildi, koyu turuncu gibi diyeyim, ama bir iki damla da değil baya klozeti boyamıştı. Günlük ped takmıştım, 2 saat içinde (hastaneye gittim döndüm) komple dolmuştu. Üzerinden tam 1 hafta geçti bugün, çok şükür bir daha olmadı... O nedenle ağrı da olabiliyor, endişe etmeyin.Tesekkür ederimEvet kahverengi silince geliyor sadece peçeteye.ama dun baya karnim agriyordu kanama varken suan yok iyiyim .dunden beri yatıyorum.
Transfer hariç kaçıncı günündesinMerhabalar test yaptınızmı sonucunuz ne oldu benimde lekelenmem başladı
Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştıkKızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor inşallah doğru bir belirtidir
Ay aynı bende öyle valla dün kasıklarım belim ölüyodum zaten makattan fitil verdler dün aksam ağrı için. Benimde durdu şimdi cok az silince kaldı.. gelişeceğine dair umudum kalmadı benm ama geçen seferde kanamam oldu kesem bozuldu gelişmedi. Bu sefer kesemde bozulma yokmama ne bileyim. İnsallah siz de hiçbir sorun olmadan ilerlerTesekkür ederimEvet kahverengi silince geliyor sadece peçeteye.ama dun baya karnim agriyordu kanama varken suan yok iyiyim .dunden beri yatıyorum.
Bende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadımKızlar bende de hiç belirti yok 2. Gündeyim. sadece çok saçma gelebilir ama öncesinde progesteron fitilinin baya bi kısmı geri dışarı atardı şimdi hiç bir akıntı olmuyor hepsi emiliyor inşallah doğru bir belirtidir
6. Günüm çift embriyo transferiTransfer hariç kaçıncı günündesin
Bunu ilk defa duydum ilk okuduğumda yok canım dedim, ama düşününce bana da aynısı oldu hakikaten... İlk denemede fitilin neredeyse yarısı dışarı çıkıyordu, bu defa çok az dışarı atıyor... Ya yeni bi belirti bulduk, ya da fitilde uzmanlaştık
Gerçekten yeni belirti bulmuş olabiliriz kızlar bi de kendi kendime diyorum ki e tabi içerde çalışmalar var progesterona daha çok ihtiyaç var bu olumlu bir şeyBende de şey oluyor ayıptır söylemesi iç çamaşırım su gibi ıslanıyor ama fitil kalıntısı falan yok sadece su gibi bir akıntı var anlamadım
Doğru diyorsun içerde kullanılıyordur inşallah emeklerimiz boşa gitmesin inşallahGerçekten yeni belirti bulmuş olabiliriz kızlar bi de kendi kendime diyorum ki e tabi içerde çalışmalar var progesterona daha çok ihtiyaç var bu olumlu bir şey