• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim🙏yatıp dinleniyorum şuanda.Ben Edirne'de yasiyorum.cuma günü Edirneden İstanbula kalp ve kese icin gitmiştik otobüsle.acaba yolculuktan yorgunluktan olmuş olabilir mi kanamam?buradaki doktor olmaz dedi ama yine de yolculuğun ertesi günü olması içime şüphe düşürüyor.2hafta sonra yine kontrolüm var korkuyorum acikcasi.tup bebek doktorumda böyle şeylerde sık sık doktora gidip muayene olmayın orada,yatıp dinlenin dedi bana.insan kan durmayinca endişeleniyor ister istemez bir ne oluyor icerde diye merak ediyor.
Bende dün kanama yaşadım o korkuyu çaresizliği o kadar iyi biliyorumki🥺 Sizin transferiniz ne zamandı

Ben de taze transfer beklerken dondurulmusa dönmüştü hormon seviyem çok yüksek olduğu için. Aynen oyle vardır bunda da bir hayır diyelim canım benim. Doktoruna güvenmen çok önemli içine sinmiyorsa başka doktorla devam etmek gerek. Bundan sonra yolun hep açık gönlün hep ferah olur +1 bebisle inşallah 🤍
Çok saol güzel dileklerin için, Allah seninde gönlüne göre versin nasip etsin sana inşallah. Herşeyin hayırlısı

Kızlar bende hafif halsizlik var bide kalp çarpıntısı gibi soluk solugayim, ter basıyor arada bı bide dün kasığım hafif ağrıyordu ama bugün belirti yok normal mi tutunmuş müdür sizce 5.gun emb. 6. Gün bugün transferin
İnşallah tutunmuştur kuzum🤲..buradaki pozitif olanların hemennhemen hepsi çarpıntıdan bahsetti

23 mayısta oldu. Evet biz nevin hanım diye gittik nedret hanım yaptı. Ben ne olduğunu anlayamadan hemen tedaviye başladı.Taze transfer çok iyi değilmiş aslında ama herşey acele oldu bizde tavsiye üzerine gittik ama banada keşke bahçeciye gitseydin diyen kişiler oldu. Nasip tabi herşey ama tedavide içime sinmeyen şeyler vardı
Hayırlısı canım işte tecrübe oluyor bunlar..bir dahaki sefere daha dikkatli ve deneyimli ne beklediğini ve ne olduğunu bilerek giriyorsun

Kızlar bende hafif halsizlik var bide kalp çarpıntısı gibi soluk solugayim, ter basıyor arada bı bide dün kasığım hafif ağrıyordu ama bugün belirti yok normal mi tutunmuş müdür sizce 5.gun emb. 6. Gün bugün transferin
Benim tranferimden sonraki 4,5,6,7 günler bildiğiniz ateşim vardi ateş basması çarpıntı ve aşırı terleme ama en belirgin şey yanaklarım aşırı kızarıkti dışardan insanlar fark ediyordu. Birde transferin 2. Günü akşam şiddetli bir kasık ağrısı regl gibi düze vuran ertesi gün bir anda geçmişti.

Şimdi yaptım erken gebelik ve negatif çıktı :) yarın kan vericem ama bir anlamı kalmadı artık.. size başarılar diliyorum ben şuanlık bu hikayeden mutsuz ayrılıyorum..
Canım kanda çıksın da öyle kesinleştirelim, ben bu testlere güvenmiyorum, kızkardeşim bi pozitif çıktı sonra negatif çıktı iki kez ona güvenip ilaç içti meğer pozitifti..o yüzden kanda görmek en doğrusu..rabbim hayırlısını versin..inşallah en güzel zamanda rabbim nasip etsin anneliği🤲🤲🤲

Çok teşekkür ederim🙏yatıp dinleniyorum şuanda.Ben Edirne'de yasiyorum.cuma günü Edirneden İstanbula kalp ve kese icin gitmiştik otobüsle.acaba yolculuktan yorgunluktan olmuş olabilir mi kanamam?buradaki doktor olmaz dedi ama yine de yolculuğun ertesi günü olması içime şüphe düşürüyor.2hafta sonra yine kontrolüm var korkuyorum acikcasi.tup bebek doktorumda böyle şeylerde sık sık doktora gidip muayene olmayın orada,yatıp dinlenin dedi bana.insan kan durmayinca endişeleniyor ister istemez bir ne oluyor icerde diye merak ediyor.
Benim kızkardeşim ilk gebeliğinde trabzondan malatyaya gitmişti tabii o yol daha uzun ama sonra kanaması olmuştu ve çalışamadı daha yatmak zorunda kaldı..ben gidip aldım onu arabada yatırarak..Yani her ne kadar olmaz dese de doktorun yolculuk sarsıyor insanı..rabbim korusun bebişi sağlıcakla doğsun inşallah 🤲🤲🤲

Katılıyorum haftaici hiç biseyim yoktu haftasonuna geçiş yaptık halsizlik başladı umarım işte olmaz evde hep yatar durumdayım 😂 işte olursa naparim bilmiyorum sandalye tepesinde 🥲
evde olmak daha kötü. transfer sonrası bir hafta evde yattım iyiyce kötü oldum. çarşambadan beri geri başladım okula. zaman nasıl geçiyor unutuyor insan. evde sürekli kafada kurup yatıyorsun. bence insana daha iyi geliyor. önceki hamileliğimde de çalıştım son aya kadar gerçekten daha enerjik oluyo insan çalışırken

evde olmak daha kötü. transfer sonrası bir hafta evde yattım iyiyce kötü oldum. çarşambadan beri geri başladım okula. zaman nasıl geçiyor unutuyor insan. evde sürekli kafada kurup yatıyorsun. bence insana daha iyi geliyor. önceki hamileliğimde de çalıştım son aya kadar gerçekten daha enerjik oluyo insan çalışırken
Evet canım bu hafta işte gayet aktiftim hiç biseyim yoktu hatta belirtim yok mu diyodum haftasonu 2 gündür yatıyorum 😂 bakalım yarın nasıl olcak tek korkum halsizlik olrsa naparim bakalım yaşayıp gorcez

Canım kanda çıksın da öyle kesinleştirelim, ben bu testlere güvenmiyorum, kızkardeşim bi pozitif çıktı sonra negatif çıktı iki kez ona güvenip ilaç içti meğer pozitifti..o yüzden kanda görmek en doğrusu..rabbim hayırlısını versin..inşallah en güzel zamanda rabbim nasip etsin anneliği🤲🤲🤲
Teşekkür ederim güzel kalbiniz için.. inşallah yarın her şey belli olacak bakalım..

Back