2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben de şubat ayında histereskopi oldum ama normal zamanda olmuştu reglim..sonrasında ilaç kullanıp yumurta toplandı..opudan 4 gün sonra regl oldum, şimdi 2.adeti bekliyorum..hayırlısı bakalım

Kızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?
Benimde pazar günü bitti doğum kontrol hapı canım. Regl olunca gidicem benim doktorum da ücret 16 bin TL

Evet var canım, günlere takılma..tutunacak olan tutunuyor zaten günü önemli değil..inşallah tutunur seninki ve bebişini kucağına alırsın
Teşekkür ederim amin inşallah az önce eve geldim transfer gerçekleşti şimdi biraz dinlenme vakti 15inde kan vericem o güne kadar neler yapmalı neler yiyip içmeli ve nelere dikkat etmeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim

Kızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?
6850 TL rahim dinlendirme için 8200 TL dondurma için vermiştik. Ama önceden embriyonuz var da onun transferini soruyorsanız onun ücreti de 18750 TL. Bahçecide bu şekilde.

Taze transfdrmiydu kaçıncı gün bn de bugün oldum transfer

Merhaba kızlar döngümün 9. Günündeyim bugün progesteron değerim 1,93 çıktı taze transfer şansım yok artık değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…