2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kabak çekirdeği, avokado, ananas tutunmaya engel olan şeyleri azaltıyor..protein ve özellikle sebze ağırlıklı beslenmeye çalış karbonhidratlar uzak düşmanda fayda var..yürüyüş yapman kan dolaşımını sağlar ki rahimde kan dolaşımı olsun..yüksek yerlere uzanmak ve ağır kaldırmak gibi şeyler yapmamalısın..bir de çamaşır suyu gibi maddelerden uzak durmakta fayda var..gerisi takdiri ilahi..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ay sonra evladına kavuşursun

Merhaba kızlar döngümün 9. Günündeyim bugün progesteron değerim 1,93 çıktı taze transfer şansım yok artık değilmi?
Benim doktorum progesteron 2 nin altındaysa yapıyor transfer..ona sorduğumda 2 nin üzerindeki progesteron seviyesinin tutunmayı yüzde 1 oranında azalttığını söylemişti

Benim doktorum progesteron 2 nin altındaysa yapıyor transfer..ona sorduğumda 2 nin üzerindeki progesteron seviyesinin tutunmayı yüzde 1 oranında azalttığını söylemişti
Yaa öylemi teşekkür ederim. Ben şehir dışından gittiğim için dış merkezde kontrollerim oluyo o yüzden doktorla görüşemedim yarın kendi doktorumda muayenem var içim içimi yiyecekti yarına kadar rahatlattnız

Bu ay dogum kontrol hapı kullandıgım halde 15 gün lekelenme şeklinde sürdü dün bitti hap inşallah geçikmeden gelir ya. Benim doktorumda 12 bin tl dedi
Benim kanama olmadı ama baya mide bulantısı yaptı yan etki oldu. Normalde yarın regl olmam lazım

kizlar benim randevumu yarinden cumaya aldilar transfer icin telefon ettiler az önce anlamadim dondurlmus 5.gün embryosu olucak acaba neden ertelediler sordum hemsire bir bilgim yok dedi insl hayirlisi o günmüs demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…