2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet var canım, günlere takılma..tutunacak olan tutunuyor zaten günü önemli değil..inşallah tutunur seninki ve bebişini kucağına alırsın

Kızlar sonucum belli oldu 12. Gün değerim 427 hamileyim inşallah sağlıkla ilerler
Canım ben de inşallah rabbim nasip ederse hayırlısıyla mayıs ayında 2 adet 4aa ve 4bb dönmüş transfer olacağım öncelikle hayırlı olsun sağ Salim bebeklerine kavuşursun. Ben ilk doğal yolla gebe kaldım 4. Ayda kalbi durdu. Sonra tüp bebekle aralık ayında boş gebelik yaşadım. Şimdi tekrar tüp bebekte dondurulmuş 2 embriyomuz var. Senin dondurulmuş muydu? Çözümünde kalitesi düşüyor tek transfere düşebiliyor yazmıyordu forumlarda senin başına böyle bir şey geldi mi? Ben 26 yaşındayım 2.5 yolluk evliyim umarım bu sefer şans bizden yana olur sağlıklı bir gebelik geçiririz

Öncelikle çok geçmiş olsun ve Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün, kucağını doldursun inşallah güzel temennilerin için de çok teşekkür ederim darısı bu yolda çaba gösteren bütün kardeşlerime olsun inşallah evet benimkiler de dondurulmuş embriyolardi. 4 embriyom vardı ve 2li gruplar şeklinde dondurmuslardi çünkü doktorum en başından çift transfere karar vermişti(yaşımdan ötürü 38 yaşındayım). Cozdurduklerinde embriyolog bilgi verdi %100 canlılar çok güzel dedi. Bu konuda da işte laboratuar çok çok önemli. İyi bir laboratuarda cozdukleri zaman embriyonun bozulma olasılığı çok çok düşük ki ben bunu daha yeni tecrübe ettim. Yani iyi bir merkezdeysen aklında hiç şüphe olmasın. Ama merkeze çok guvenmiyorsan ona bişey diyemeyeceğim canım. Senin için herşey çok güzel ilerler inşallah canım Dualarım sizlerle

Çok sağol canım inşallah dualarımız kabul olur

Benim gecikti maalesef..ilaçlara başladıktan sonraki 18 ile 25 gün arasında oluyor transfer
Benimde olacak gibi oldu geçti. Demek ki gelmeyecek herkes gecikti demiş zaten. Siz normal de ne zaman olacaktınız

Kizlar bir soru, opudan sonraki ilk adet, şu yalancı adet denilen herkeste kesin oluyor mu ve ne zaman oluyor acaba? Benim bugün opu sonrasi 6. gün, henüz bir şey yok da merak ettim.

Sizi daha önceki konulardan hatırlıyorum
Doktorunuz kimdi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz

Kızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?

Kizlar bir soru, opudan sonraki ilk adet, şu yalancı adet denilen herkeste kesin oluyor mu ve ne zaman oluyor acaba? Benim bugün opu sonrasi 6. gün, henüz bir şey yok da merak ettim.
Ben 9Subatta hem opu hemde histereskopi oldum. benim reglim 3martta oldu.normalde bana da 10gün icerisjnde regl olacaksin dediler ama olmadi.Artik dayanamadım doktor randevusu almistim kı o gün yolda oldu hatta.belkide histereskopidendir.ama çok gecikti ve ben inanilmaz ağrılar yaşadım içimden birkaç tane et parçası düştü hatta çok korkmuştum.doktora fotoğraf çekip gosterdigimde histereskopide aldıkları gibi polip olduğunu ve rahmin parçası olduğunu söyleyip çokta onemsememisti.sonrasinda da regl gecikmesi yaşadım ve oluncada çok sancılı ve ağrılı oldu.adetim zaten duzensizdi iyice bozuldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…