- 15 Ekim 2022
- 2.636
- 2.873
- 63
- 44
Aynen öyle ama beklenti var ya kafa oraya gidiyorDüşünmemeye çalış gerçekten düşünmeyi bırakınca vücut rahatlıyor. Oldum olmadım derken strese giriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ama beklenti var ya kafa oraya gidiyorDüşünmemeye çalış gerçekten düşünmeyi bırakınca vücut rahatlıyor. Oldum olmadım derken strese giriyor.
Hayırlı olsun, sıkıca tutunsun sana bebeğinMerhaba transfer oldunuz mu? Nasıl geçti süreciniz bende Perşembe günü olacağım inşallah bebeğinize kavuşursunuz
Kabak çekirdeği, avokado, ananas tutunmaya engel olan şeyleri azaltıyor..protein ve özellikle sebze ağırlıklı beslenmeye çalış karbonhidratlar uzak düşmanda fayda var..yürüyüş yapman kan dolaşımını sağlar ki rahimde kan dolaşımı olsun..yüksek yerlere uzanmak ve ağır kaldırmak gibi şeyler yapmamalısın..bir de çamaşır suyu gibi maddelerden uzak durmakta fayda var..gerisi takdiri ilahi..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ay sonra evladına kavuşursunTeşekkür ederim amin inşallah az önce eve geldim transfer gerçekleşti şimdi biraz dinlenme vakti 15inde kan vericem o güne kadar neler yapmalı neler yiyip içmeli ve nelere dikkat etmeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin inşallahTaze transfdrmiydu kaçıncı gün bn de bugün oldum transfer
Benim doktorum progesteron 2 nin altındaysa yapıyor transfer..ona sorduğumda 2 nin üzerindeki progesteron seviyesinin tutunmayı yüzde 1 oranında azalttığını söylemiştiMerhaba kızlar döngümün 9. Günündeyim bugün progesteron değerim 1,93 çıktı taze transfer şansım yok artık değilmi?
Yaa öylemi teşekkür ederim. Ben şehir dışından gittiğim için dış merkezde kontrollerim oluyo o yüzden doktorla görüşemedim yarın kendi doktorumda muayenem var içim içimi yiyecekti yarına kadar rahatlattnızBenim doktorum progesteron 2 nin altındaysa yapıyor transfer..ona sorduğumda 2 nin üzerindeki progesteron seviyesinin tutunmayı yüzde 1 oranında azalttığını söylemişti
Evet progedex yazdilar zaten ben 5 gunumHayırlı olsn bbm de bugün 3.gün embriyosuydu. Transfer sonrası igne yazdilarmi size
Benimde onceden dondurulmus embriom vardi bugun kulandik onu birtane daha kaldi6850 TL rahim dinlendirme için 8200 TL dondurma için vermiştik. Ama önceden embriyonuz var da onun transferini soruyorsanız onun ücreti de 18750 TL. Bahçecide bu şekilde.
Hayirli olsun insallah Allah nasip eder hepimize anne olmayiHayırlı olsn bbm de bugün 3.gün embriyosuydu. Transfer sonrası igne yazdilarmi size
Bu ay dogum kontrol hapı kullandıgım halde 15 gün lekelenme şeklinde sürdü dün bitti hap inşallah geçikmeden gelir ya. Benim doktorumda 12 bin tl dediBenimde pazar günü bitti doğum kontrol hapı canım. Regl olunca gidicem benim doktorum da ücret 16 bin TL
Transferiniz gerçekleşti miTolga atakul doktorum. Aydın'dan
Benim kanama olmadı ama baya mide bulantısı yaptı yan etki oldu. Normalde yarın regl olmam lazımBu ay dogum kontrol hapı kullandıgım halde 15 gün lekelenme şeklinde sürdü dün bitti hap inşallah geçikmeden gelir ya. Benim doktorumda 12 bin tl dedi
Taze transfdrmiydu kaçıncı gün bn de bugün oldum
evet taze transfer 3. Günüydü bugün oldu. Senin nasıldı?Taze transfdrmiydu kaçıncı gün bn de bugün oldum transfer
Aynen progestron fitil lutinus sabah akşam koyuyorumfitil ne progestanmı?
Amin inşallah benim buradaki arkadaşların hepimizin gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Bizlerin çektiğini bizden başkası anlamazHayırlı olsun, sıkıca tutunsun sana bebeğin
benım 2 doktorumda istersen agızdan alabılırsın demıstı o fitiliAynen progestron fitil lutinus sabah akşam koyuyorum
yani hem agızdan hem vajinadan kullanılabılenı vermıstıAmin inşallah benim buradaki arkadaşların hepimizin gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Bizlerin çektiğini bizden başkası anlamaz
Aynen progestron fitil lutinus sabah akşam
Bana vajinadan koy dediler öyle yapıyorum bende başta zorlandım ama alıştım artıkbenım 2 doktorumda istersen agızdan alabılırsın demıstı o fitili