- 15 Ekim 2022
- 2.636
- 2.873
- 63
- 44
İnşallah rabbim hepimizin kucağımıza bebeklerimizi verirBen 28 yaşındayım ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ikizdi düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında enfeksiyon vs kötü şeyler yaşadım tekrar gebe kalmadım. İki başarısız aşılama sonrası tüp bebek denedik 4 kaliteli embriyo oluştu ikisi transfer edildi o da düşükle sonuçlandı tüp bebek merkezinde adına doktor denilen birinin hatası yüzünden ( maddi manevî hakkımızı Allah sorsun başı d ayık gitmiyor zaten) . 2 embriyoyu orda dondurduk ama bir daha asla o merkezde deneyemezdim. 1 yıl sonra başka bir merkezde denedik ilk ay opu oldum 7 olgun yumurtanın 7 su de dollendi 2 iyi kalite embriyoyu domdurduk. İkinci adette histereskopi oldum rahim içi temizlendi çizik atıldı bu ay adette ilaçlar başlandı inşallah 4 Mayıs'ta transfer olacak. Benim de tüp bebekle olan gebeliğimde en belirgin belirtim meme başı hassasiyeti koyulaşmasi ve kasıklarda nabız atar gibi pıt pıt hisleriydi. Umarım aynı belirtileri yeniden yaşar bu kez olumlu anılar biriktiririm dualarınızı bekliyorum