- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Bakalım yarın gelir inşallahBenim kanama olmadı ama baya mide bulantısı yaptı yan etki oldu. Normalde yarın regl olmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım yarın gelir inşallahBenim kanama olmadı ama baya mide bulantısı yaptı yan etki oldu. Normalde yarın regl olmam lazım
Ahh hadi hayırlısı inşallahKızlar transfer tarihim belli oldu bugün 8 Mayıs pazartesi çok heyecanlıyım
Ne güzelMerhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur
İnşallah güzel haberler alırızMerhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur
Aynen dediğin gibi..o yüzden burada birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruz..çok güzel bir grup rabbim hepimize pozitifi göstersin evlatlarımıza kavuşalım inşallahAmin inşallah benim buradaki arkadaşların hepimizin gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Bizlerin çektiğini bizden başkası anlamaz
Yokm devleti denemedim hiç. İki kez yumurta takibi yapıldı. Olumsuz olunca 3 ay ara verdik. Transfer 2.adetten sonra inşallah. Heyecanla bekliyorum işteTransferiniz gerçekleşti mi
Devleti denediniz mi daha önce tüp bebek için
bize de haber verin hayırlısıyla inşallahYokm devleti denemedim hiç. İki kez yumurta takibi yapıldı. Olumsuz olunca 3 ay ara verdik. Transfer 2.adetten sonra inşallah. Heyecanla bekliyorum işte
Kan değerlerinize bakıldıysa oyle uygun gormustur yada rahım hazırmı ona bakıyorlar eger Aret beyde ise..kizlar benim randevumu yarinden cumaya aldilar transfer icin telefon ettiler az önce anlamadim dondurlmus 5.gün embryosu olucak acaba neden ertelediler sordum hemsire bir bilgim yok dedi insl hayirlisi o günmüs demekki
evet pazartesi gittimde en son kan alinmisti yumurta nezmn catlamis diye bakmak icinKan değerlerinize bakıldıysa oyle uygun gormustur yada rahım hazırmı ona bakıyorlar eger Aret beyde ise..
Yarın 4 Mayıs ve transferimiz aynı gün hepimiz birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim kardeşlerkizlar benimde dün kesinlesti 4 mayisda insl transferim, sabah ve aksam progestoron fitil kullanicam ve duphaston verdi bana hap insallah hepimiz postiv sonuclar görürüzzz
Amin canım Progestronun kaç çıktı benim yarın 15:30 da transferimYarın 4 Mayıs ve transferimiz aynı gün hepimiz birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyelim kardeşler
Bende bugün transfer oldum canım 2 saat olacak inşallah pozitifi görürüzBen bugün transfer oldum 3.gün dondurulmus 2embriyo.ilk deneyimim olduğu için biraz heyecan vardı sadece.simdi 15mayisi beklemesi kaldı geriye.insallah sıkıca tutunur bebis :) hepinizin duacisiyim pozitif sonuçlarda görüşmek dileğiyle.
Güzel haberlerle gelin inşallah.Kızlar yarın transferim var bugün kan verdim progestron 40 çıkmış iyi midir sizce ilk transferim
Amin insallah canım ya,mayıs ayı pozitiflerle dolup taşsın herkes için hayırlısıBende bugün transfer oldum canım 2 saat olacak inşallah pozitifi görürüz
Hayırlı olsun inşallahBen bugün transfer oldum 3.gün dondurulmus 2embriyo.ilk deneyimim olduğu için biraz heyecan vardı sadece.simdi 15mayisi beklemesi kaldı geriye.insallah sıkıca tutunur bebis :) hepinizin duacisiyim pozitif sonuçlarda görüşmek dileğiyle.