• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur🙏🥰

Merhaba kızlar 2019 senesinde tüp bebekle bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğim icin tedavime bugün başlandı ilaçlarımi aldım tahmini 18 19 Mayıs transfer olur gibi bakalım ilk bebeğmde buradan çok arkadaş edindim destek olduk birbirimize umarım hepimizin sonuçları pozitif olur🙏🥰
Ne güzel
İnşallah güzel haberler alırız 🤗🙏

Amin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 benim buradaki arkadaşların hepimizin gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyoruz. Bizlerin çektiğini bizden başkası anlamaz
Aynen dediğin gibi..o yüzden burada birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruz..çok güzel bir grup😍 rabbim hepimize pozitifi göstersin evlatlarımıza kavuşalım inşallah🥰🤲

arkadaşlar transfer olan herkese allah yardımcı olsun, ben 6 gün gecikme ile adet oldum çok şükür, 5 mayısta ilk kontrole çağırdılar bundan sonrası nasıl olcak hiç bilmiyorum sanırım ilaç vercekler rahim kalınlığına bakılacak, bir kaç kez kontrole çağırırlar gibi ve transfer günü verilecek inşallah <3

Arkadaşlar yeni katıldığım için pek bilmiyorum hangi şehirlerdensiniz ?

Yokm devleti denemedim hiç. İki kez yumurta takibi yapıldı. Olumsuz olunca 3 ay ara verdik. Transfer 2.adetten sonra inşallah. Heyecanla bekliyorum işte
bize de haber verin hayırlısıyla inşallah

bugüne kadar hangi aşamalardan geçtiniz

maliyet olarak bi hesap yaptınız mı ne kadar tuttu her şey

kizlar benim randevumu yarinden cumaya aldilar transfer icin telefon ettiler az önce anlamadim dondurlmus 5.gün embryosu olucak acaba neden ertelediler sordum hemsire bir bilgim yok dedi insl hayirlisi o günmüs demekki
Kan değerlerinize bakıldıysa oyle uygun gormustur yada rahım hazırmı ona bakıyorlar eger Aret beyde ise..

Ben bugün transfer oldum 3.gün dondurulmus 2embriyo.ilk deneyimim olduğu için biraz heyecan vardı sadece.simdi 15mayisi beklemesi kaldı geriye.insallah sıkıca tutunur bebis :) hepinizin duacisiyim pozitif sonuçlarda görüşmek dileğiyle.

Ben bugün transfer oldum 3.gün dondurulmus 2embriyo.ilk deneyimim olduğu için biraz heyecan vardı sadece.simdi 15mayisi beklemesi kaldı geriye.insallah sıkıca tutunur bebis :) hepinizin duacisiyim pozitif sonuçlarda görüşmek dileğiyle.
Bende bugün transfer oldum canım 2 saat olacak inşallah pozitifi görürüz 🐣🥰

Hayırlı olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back