- 15 Ekim 2022
- 2.636
- 2.873
- 63
- 44
Benim 2 gün oldu sonra azaldıOpu sonrası ağrınız oldumu bugün 3.gün baya ağrım vr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 gün oldu sonra azaldıOpu sonrası ağrınız oldumu bugün 3.gün baya ağrım vr
27 nisanda olacaktı, bugün de olmadıBenimde olacak gibi oldu geçti. Demek ki gelmeyecek herkes gecikti demiş zaten. Siz normal de ne zaman olacaktınız
İnşallah sıkıca tutunur sana bebeğin, pozitifle başladık pozitifle devam ederiz inşallah oldu mu transferMerhaba bende yarin transfer olucam 5 gunun embriosu
Amiinn...4 mayısta baya transferimiz var hepsi pozitif olur inşallah sımsıkı tutunur bebeğin inşallahkizlar benimde dün kesinlesti 4 mayisda insl transferim, sabah ve aksam progestoron fitil kullanicam ve duphaston verdi bana hap insallah hepimiz postiv sonuclar görürüzzz
8 bin hastane ücreti, bir de Dr ücreti var o değişiyorKızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?
Vardır bunda da bir hayır.. tutunacak tarihe ayarlıyor belki vücut..rabbim büyük,pozitif sonuç alalım da inşallahbugün 5. gün hala yok
İnşallah sımsıkı tutunsun bebişin.. güzel bir gebelik geçirip kucağına al bebeğini inşallahhBugün 3.gün 2 embriyo transferi oldum 12 mayıs test tarihim
Ben de şubat ayında histereskopi oldum ama normal zamanda olmuştu reglim..sonrasında ilaç kullanıp yumurta toplandı..opudan 4 gün sonra regl oldum, şimdi 2.adeti bekliyorum..hayırlısı bakalımBen 9Subatta hem opu hemde histereskopi oldum. benim reglim 3martta oldu.normalde bana da 10gün icerisjnde regl olacaksin dediler ama olmadi.Artik dayanamadım doktor randevusu almistim kı o gün yolda oldu hatta.belkide histereskopidendir.ama çok gecikti ve ben inanilmaz ağrılar yaşadım içimden birkaç tane et parçası düştü hatta çok korkmuştum.doktora fotoğraf çekip gosterdigimde histereskopide aldıkları gibi polip olduğunu ve rahmin parçası olduğunu söyleyip çokta onemsememisti.sonrasinda da regl gecikmesi yaşadım ve oluncada çok sancılı ve ağrılı oldu.adetim zaten duzensizdi iyice bozuldu .
Düşünmemeye çalış gerçekten düşünmeyi bırakınca vücut rahatlıyor. Oldum olmadım derken strese giriyor.27 nisanda olacaktı, bugün de olmadı
Benimde pazar günü bitti doğum kontrol hapı canım. Regl olunca gidicem benim doktorum da ücret 16 bin TLKızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?
Merhaba transfer oldunuz mu? Nasıl geçti süreciniz bende Perşembe günü olacağım inşallah bebeğinize kavuşursunuzMerhaba bende yarin transfer olucam 5 gunun embriosu
Teşekkür ederim amin inşallah az önce eve geldim transfer gerçekleşti şimdi biraz dinlenme vakti 15inde kan vericem o güne kadar neler yapmalı neler yiyip içmeli ve nelere dikkat etmeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirimEvet var canım, günlere takılma..tutunacak olan tutunuyor zaten günü önemli değil..inşallah tutunur seninki ve bebişini kucağına alırsın
6850 TL rahim dinlendirme için 8200 TL dondurma için vermiştik. Ama önceden embriyonuz var da onun transferini soruyorsanız onun ücreti de 18750 TL. Bahçecide bu şekilde.Kızlar bende dün son dopum kontrol hapını içtim adeti bekliyorum donmuş transfer için. Donmuş transfer olanlar ücret ne kadar istiyorlar?
Tolga atakul doktorum. Aydın'danSizi daha önceki konulardan hatırlıyorum
Doktorunuz kimdi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Insallah bakalim ayin 11 nde kan alincak hayirlisi artikİnşallah sıkıca tutunur sana bebeğin, pozitifle başladık pozitifle devam ederiz inşallah oldu mu transfer
Benim ikinci kez tup bebek denemem dondurulmus 2 yumurtamMerhaba transfer oldunuz mu? Nasıl geçti süreciniz bende Perşembe günü olacağım inşallah bebeğinize kavuşursunuz
fitil ne progestanmı?İğneyi yaptık fitili de koydum fitil de zorlandım. İğne için de söylenileceğim önceki vurulduğum iğneler daha zordu. Korktuğum kadar değilmiş.
Hayırlı olsn bbm de bugün 3.gün embriyosuydu. Transfer sonrası igne yazdilarmi sizeBenim ikinci kez tup bebek denemem dondurulmus 2 yumurtam
Vardi onu denedik hayirlisi artik 15 dk biti eve geldim bugun dinleniorum
Yarin ise gidicem
Taze transfdrmiydu kaçıncı gün bn de bugün oldum transferTeşekkür ederim amin inşallah az önce eve geldim transfer gerçekleşti şimdi biraz dinlenme vakti 15inde kan vericem o güne kadar neler yapmalı neler yiyip içmeli ve nelere dikkat etmeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim